Здравей Гост

Кинетичен солар

• 183 Отговора
  • 30522 Прегледи
*

Milkyway

• 3770
Re: Кинетичен солар
« Отговор #40 -: Март 17, 2013, 08:34:17 pm »
Да питам:

Въвеждам данните си за 2013г. Т.е рождения ден плюс 2013г.Слагам часът си на раждане? Така ли? И се получава солара.
Получава се същия АС който имам в натала.
Прогресивното слънце попада пак в 10тия ми дом.

Това ли е философията? Или? :unsure:

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #41 -: Март 17, 2013, 08:35:30 pm »
След това кинетичния солар се разглежда като нормален солар поставен върху натална карта нали така? не се гледа отделно?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #42 -: Март 17, 2013, 08:37:37 pm »
След това кинетичния солар се разглежда като нормален солар поставен върху натална карта нали така? не се гледа отделно?

Разглежда се съпоставен с прогресивната карта и наталната....И отделно го тълкувам...и е много показателен.
В моя форум темата съм ч пуснала преди близо 2г. Споделям наблюденията си след 2г. дълбоки проучвания...по темата кинетичен солар... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #43 -: Март 17, 2013, 08:48:00 pm »
според Марая този солар се съпоставя както с прогресивната карта, така и с наталната , или греша? ако е само тази карта .... имам супер много планети в 12 ти дом , изолазията ще е голяма докато в нормалния ми солар всичко е в 1 ви соларен дом, просто е много голямо противоречие между двата солара.

*

Марая

• 28287
« Отговор #44 -: Март 17, 2013, 08:54:08 pm »
според Марая този солар се съпоставя както с прогресивната карта, така и с наталната , или греша? ако е само тази карта .... имам супер много планети в 12 ти дом , изолазията ще е голяма докато в нормалния ми солар всичко е в 1 ви соларен дом, просто е много голямо противоречие между двата солара.

Отворила съм темата с ясното съзнание да споделя опита си..,както и наблюденията си...Да разбера дали и при вас има подобни неща...,които аз съм разчела в минали солари..не само мои , а и на близки хора... :blink:
Направих го с чисти намерения...и желание да послужи на този..,комуто е нужно....
Самостоятелно хвърлям поглед в/у кардиналните оси и управителите. Знак, дом , аспекти...След това се прехвърлям на натала...,после отивам на прогресиите...

За прогностика включвам и ...............

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #45 -: Март 17, 2013, 08:55:56 pm »
Добре, че Уран ми е на Мерка, та от време на време, макар и рядко, имам мисловна дейност  ;D

1. Гледате къде се намира прогресивното Слънце.
2. Гледате ефимеридите (аз като за малоумните си играх с Zet-a). Моето прогресивно Слънце е 17'23 в Овен. Намирате в кой ден от годината Слънцето е в този градус. Слънцето е в градуса на моето прогресивно слънце на 07.04.2013 04:15ч.
3. Построявате натална карта за тази дата.
4. След това правите синастрия с прогресивната или наталната карта, за по лесно разглеждане.
5. Кинетичния солар се разглежда както самостоятелно, така и съпоставен с прогресивната и наталната карта. 

Доста малоумно го обясних  :blink:
Ако ми преброиш постовете в темата с подобни малоумни обяснения...ще видиш, че не си сама... ;D

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #46 -: Март 17, 2013, 08:57:06 pm »
Добре, че Уран ми е на Мерка, та от време на време, макар и рядко, имам мисловна дейност  ;D

2. Гледате ефимеридите (аз като за малоумните си играх с Zet-a). Моето прогресивно Слънце е 17'23 в Овен. Намирате в кой ден от годината Слънцето е в този градус. Слънцето е в градуса на моето прогресивно слънце на 07.04.2013 04:15ч.
4. След това правите синастрия с прогресивната или наталната карта, за по лесно разглеждане.
5. Кинетичния солар се разглежда както самостоятелно, така и съпоставен с прогресивната и наталната карта. 

Напротив!!! :blink: Голям образ си ;D
То и аз съм с меркурий опозиция уран,ама ей ма на..... ;D Все още го мъдря ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #47 -: Март 17, 2013, 08:58:19 pm »

Напротив!!! :blink: Голям образ си ;D
То и аз съм с меркурий опозиция уран,ама ей ма на..... ;D Все още го мъдря ;D

Намерих ти данните... ;D Но..,ще те оставя да отработваш аспекта си.... ;D

*

Papy

• 4343
« Отговор #48 -: Март 17, 2013, 09:02:21 pm »
Цялата работа се свежда до транзит на слънце през прогресивното
Може да се прави за различни събития, не само рд

Вие по принцип забелязвате ли действие на транзитни в/у прогресивни планети?

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #49 -: Март 17, 2013, 09:05:22 pm »
МЦ от кинетичния солар ми е съвпад с наталния десцендент.А Слънцето на Солара е в съвпад с Асцедента .... Асцедента е сьвпад натално МЦ.  и т.н.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #50 -: Март 17, 2013, 09:06:35 pm »
Интересно, при мен нещата от кинетичния солар и солара ми за тази година не си противоречат, дори напротив. Мислех си, че ще бъде по-голяма обърквация, но явно не е.

*

Марая

• 28287
« Отговор #51 -: Март 17, 2013, 09:08:43 pm »
Цялата работа се свежда до транзит на слънце през прогресивното
Може да се прави за различни събития, не само рд

Вие по принцип забелязвате ли действие на транзитни в/у прогресивни планети?

Папи... ;D

Аз разбирам..,че понякога в стремежа си да опростим нещата...се оплитаме в собствени кълчища... ;D

Ти какви дирекции познаваш? С кои работиш?

А на болта...отговарям с тази емотиконка... :o..
Неправилен въпрос..или грешка при писането.... :rolleyes:
Защото аз познавам четири вида дирекции...И нито една техника не изключва друга....

*

Марая

• 28287
« Отговор #52 -: Март 17, 2013, 09:10:56 pm »
Интересно, при мен нещата от кинетичния солар и солара ми за тази година не си противоречат, дори напротив. Мислех си, че ще бъде по-голяма обърквация, но явно не е.

Ще качиш ли Веско и двата солара + наталната си карта+прогресивната....

*

Papy

• 4343
« Отговор #53 -: Март 17, 2013, 09:11:40 pm »

Защото аз познавам четири вида дирекции...И нито една техника не изключва друга....

Ти за прогресии ли ме питаш или за дирекции?
Кои ти работят най-точно?
На мен никои, аз се оправям само с транзитите :)

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #54 -: Март 17, 2013, 09:16:55 pm »
mislq 4e tova e solara
« Последна редакция: Март 17, 2013, 09:40:28 pm от gogo07 »

*

Марая

• 28287
« Отговор #55 -: Март 17, 2013, 09:17:42 pm »

Ти за прогресии ли ме питаш или за дирекции?
Кои ти работят най-точно?
На мен никои, аз се оправям само с транзитите :)

Няма начин да не работят при теб транзитите...Все нещо трябва да работи.... ;DПри всеки е различно...Но основно правило за астрологията е...коренно различно от ползването само на  транзитите...

Можеш ли до минутка да ми кажеш в колко часа утре ще имам среща...съдейки само от транзитите? Опитай...имаш ми данните.... :-\

Питам за дирекции...исках да ти дам пример....

При мен работят много точно всички..без изключение...И директни и конверсни...и дирекция на слънчевата дъга и символичните дирекции.... ;D

*

Papy

• 4343
« Отговор #56 -: Март 17, 2013, 09:19:50 pm »
А ти можеш ли до минутка - с всички методи, които искаш?
Не го вярвам това  :blink:
Сори, ама...тука ми е нужна повече от честна дума :)

*

Марая

• 28287
« Отговор #57 -: Март 17, 2013, 09:21:43 pm »
Ще качиш ли Веско и двата солара + наталната си карта+прогресивната....
Да, разбира се. Дано само да не съм объркал нещо.

Слънцето е на 0*34' в прогресивната карта...

Оправи в кинетичния ..,ама до секунди...ще си поиграеш още малко..но си струва... ;) ;D

Сложи ми и обикновения солар....

*

Марая

• 28287
« Отговор #58 -: Март 17, 2013, 09:27:10 pm »
А ти можеш ли до минутка - с всички методи, които искаш?
Не го вярвам това  :blink:
Сори, ама...тука ми е нужна повече от честна дума :)

Мога дори да покажа нагледно...Но...,не си струва да го доказвам...,нито на теб..,нито на някой друг. ;D
Иска се повече от вяра и опит...Повярвай ми..,астрологията не е просто натал и транзити....И ...нещо абстрактно.
Тя е наука , чийто капацитет малцина използват...Повечето хора се движат по периферията...От опит ти го казвам...Вече повече от четвърт век.... :blink: Да..,до минутка...А в съчетание и с ведическата- цепи секундата...Без майтап.... :blink:

*

Veselin

• 2737
« Отговор #59 -: Март 17, 2013, 09:28:04 pm »
Слънцето е на 0*34' в прогресивната карта...

Оправи в кинетичния ..,ама до секунди...ще си поиграеш още малко..но си струва... ;) ;D

Сложи ми и обикновения солар....
Добре.