Здравей Гост

Кинетичен солар

• 183 Отговора
  • 30650 Прегледи
*

gogo07

• *
  • 244
Re: Кинетичен солар
« Отговор #60 -: Март 17, 2013, 09:29:42 pm »
mislq 4e tova e solara
« Последна редакция: Март 17, 2013, 09:41:45 pm от gogo07 »

*

Papy

• 4343
« Отговор #61 -: Март 17, 2013, 09:31:40 pm »
А ти можеш ли до минутка - с всички методи, които искаш?
Не го вярвам това  :blink:
Сори, ама...тука ми е нужна повече от честна дума :)

Мога дори да покажа нагледно...Но...,не си струва да го доказвам...,нито на теб..,нито на някой друг. ;D

Защо да доказваш на мен? Говорим за астрология тук, поне аз така си мисля
Ако беше опитала, щеше да е едно наистина даване :)

Можеше и с някакъв друг пример, който да е по-удобен, значим
Например по картата на майка ти можеш ли да предскажеш до час и минута твоето раждане?

*

Veselin

• 2737
« Отговор #62 -: Март 17, 2013, 09:39:42 pm »
Марая, сега като се загледах, всъщност в прогресивната ми карта Слънцето е на 0 гр. 19 мин в Козирог. Първата карта е наталната с прогресиите, а втората е само прогресивната.

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #63 -: Март 17, 2013, 09:41:39 pm »

Мога дори да покажа нагледно...Но...,не си струва да го доказвам...,нито на теб..,нито на някой друг. ;D
Иска се повече от вяра и опит...Повярвай ми..,астрологията не е просто натал и транзити....И ...нещо абстрактно.
Тя е наука , чийто капацитет малцина използват...Повечето хора се движат по периферията...От опит ти го казвам...Вече повече от четвърт век.... :blink: Да..,до минутка...А в съчетание и с ведическата- цепи секундата...Без майтап.... :blink:
Марая, наистина съществува телепатия  ;D. Днес тъкмо си мислех, защо астрологията дава само общи насоки. Прогресии, солар, дирекции и транзити ми дават общи насоки за периода, но нищо което да е на 100 % конкретно - или това, или онова, може това или онова, зависи от нивото на осъзнатост и т.н. Ами, как, мислех си аз, древните астролози са предсказвали с такава точност раждане, смърт и прочие. Значи има доста неща и техники, които не знаем и общо взето си чешем езиците  ;D Хубаво е човек да експериментира и да се развива, няма значение в коя област  ;D.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #64 -: Март 17, 2013, 09:44:54 pm »
супер , дано да е за хубаво може би сме родени заедно  :P

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #65 -: Март 17, 2013, 09:49:32 pm »

Защо да доказваш на мен? Говорим за астрология тук, поне аз така си мисля
Ако беше опитала, щеше да е едно наистина даване :)

Можеше и с някакъв друг пример, който да е по-удобен, значим
Например по картата на майка ти можеш ли да предскажеш до час и минута твоето раждане?

Мога...Следвайки други системи иметоди...различни от транзитите...

Говорейки заастрология..ще ти кажа, че да изхвърля толкова труд..нямам време..,както и енергия... ;D

Човек трябва да търси...Сам..,помоща идва когато виждаш , че някой търси нещо....

За мен е даване...Ти знаеше ли нещо за този метод , преди да прочетеш днешната тема?! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Papy

• 4343
« Отговор #66 -: Март 17, 2013, 09:54:45 pm »
Не, не знаех
Но за разлика от другите, моят кинетичен солар не показва значимото събитие :)

*

Марая

• 28287
« Отговор #67 -: Март 17, 2013, 09:54:47 pm »
Марая, сега като се загледах, всъщност в прогресивната ми карта Слънцето е на 0 гр. 19 мин в Козирог. Първата карта е наталната с прогресиите, а втората е само прогресивната.

Кинетиния солар- намери кога слънцето ще застане на 0*19 мин. в ефемеридите и си направи карта....Нищо повече не се иска...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Veselin

• 2737
« Отговор #68 -: Март 17, 2013, 09:55:37 pm »
Ами мисля,че съм го направил това. Кинетичният солар ми е на 1-та страница от темата.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #69 -: Март 17, 2013, 09:56:44 pm »
Мисля ,че го направих. :-XСлед 300 мъки.

Как ви се вижда?

*

Марая

• 28287
« Отговор #70 -: Март 17, 2013, 09:56:51 pm »
Ами мисля,че съм го направил това. Кинетичният солар ми е на 1-та страница от темата.

Ахааа...

Дай го пак тук...ПЛС... :-[

*

Veselin

• 2737
« Отговор #71 -: Март 17, 2013, 10:03:13 pm »
Ето го. Наистина се оказа, че бях объркал нещо. Трябвало е да взема точния градус и минута на прогр. Слънце в деня на новия ми солар, а не за днешния ден. Ето го вече кинетичния ми солар. А другия файл е прогр. ми карта.

*

Марая

• 28287
« Отговор #72 -: Март 17, 2013, 10:04:34 pm »

Иска се повече от вяра и опит...Повярвай ми..,астрологията не е просто натал и транзити....И ...нещо абстрактно.
Тя е наука , чийто капацитет малцина използват...Повечето хора се движат по периферията...От опит ти го казвам...Вече повече от четвърт век.... :blink: Да..,до минутка...А в съчетание и с ведическата- цепи секундата...Без майтап.... :blink:
Марая, наистина съществува телепатия  ;D. Днес тъкмо си мислех, защо астрологията дава само общи насоки. Прогресии, солар, дирекции и транзити ми дават общи насоки за периода, но нищо което да е на 100 % конкретно - или това, или онова, може това или онова, зависи от нивото на осъзнатост и т.н. Ами, как, мислех си аз, древните астролози са предсказвали с такава точност раждане, смърт и прочие. Значи има доста неща и техники, които не знаем и общо взето си чешем езиците  ;D Хубаво е човек да експериментира и да се развива, няма значение в коя област ;D.

Еволюция в мислите- революция в съзнанието.... ;D ;)

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #73 -: Март 17, 2013, 10:49:46 pm »
аз нищо не рразбрах, но явно няма и да успея тази вечер че съм подпийнала...
трябва да направя солар за прогресивното си слънце на деня на соларния възврат?
ако помоля някой ще ми го направи ли, че в момвнта ми се вижда много сложно?

*

Марая

• 28287
« Отговор #74 -: Март 17, 2013, 10:54:49 pm »
аз нищо не рразбрах, но явно няма и да успея тази вечер че съм подпийнала...
трябва да направя солар за прогресивното си слънце на деня на соларния възврат?
ако помоля някой ще ми го направи ли, че в момвнта ми се вижда много сложно?

Да...

Не мога вече..утре оставям темата...,че идва време и за близки хора....И съм уморена...

*

Papy

• 4343
« Отговор #75 -: Март 17, 2013, 11:33:56 pm »
Веселин, после да кажеш дали са се сбъднали предсказанията

« Отговор #76 -: Март 18, 2013, 01:26:29 am »
Добре, че Уран ми е на Мерка, та от време на време, макар и рядко, имам мисловна дейност  ;D

1. Гледате къде се намира прогресивното Слънце.
2. Гледате ефимеридите (аз като за малоумните си играх с Zet-a). Моето прогресивно Слънце е 17'23 в Овен. Намирате в кой ден от годината Слънцето е в този градус. Слънцето е в градуса на моето прогресивно слънце на 07.04.2013 04:15ч.
3. Построявате натална карта за тази дата.
4. След това правите синастрия с прогресивната или наталната карта, за по лесно разглеждане.
5. Кинетичния солар се разглежда както самостоятелно, така и съпоставен с прогресивната и наталната карта. 

Доста малоумно го обясних  :blink:

Толкова малоумно, че твоето обяснение най-добре го разбрах  :08: интересна е тази карта :) Специални благодарности на Марая за инфото :58:
:)

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #77 -: Март 18, 2013, 09:30:29 am »
Сега не ми се занимава да гледам стари солари, но си направих за настоящата година и много интересно как потвърждава значението на Марс - имам го в почти всички карти:

В обикновения солар е точно на 0 градуса 0минути,
В соларните дирекции също
В прогресивната карта разходящ съвпад на пр. марс с натално слънце
В кинетичния солар точен съвпад на слънце с марс (и с венера но тя е в друг знак)
Възврат на венера съвпад на новолуние, венера и марс

*

Veselin

• 2737
« Отговор #78 -: Март 18, 2013, 10:33:34 am »
Веселин, после да кажеш дали са се сбъднали предсказанията
Аз ще кажа, ама не знам как да разтълкувам повечето неща от кинетичния солар.

*

Марая

• 28287
« Отговор #79 -: Март 18, 2013, 12:01:10 pm »
Веско,

Това което е интересно в кинетичния ти солар....е предстояща промяна в любовните връзки и отношения. Ще бъдеш поставен в ситуация ...от която ще се възползваш максимално. Ревност..., любови...ще са на дневен ред през годината.
Ще се замислиш по някое време дори за узаконяване на връзка.
Юридически и съдебни проблеми също не са изключени.Ще си зависим от по-млад от теб мъж...за период около 3 месеца.
Промяна в начина на живот..,промяна в отношенията..,промяна във връзките.
Нищо няма да остане скрито през годината....
Ако играеш тото...-играй смело...