Здравей Гост

Кинетичен солар

• 183 Отговора
  • 30601 Прегледи
*

Veselin

• 2737
Re: Кинетичен солар
« Отговор #80 -: Март 18, 2013, 12:05:57 pm »
Веско,

Това което е интересно в кинетичния ти солар....е предстояща промяна в любовните връзки и отношения. Ще бъдеш поставен в ситуация ...от която ще се възползваш максимално. Ревност..., любови...ще са на дневен ред през годината.
Ще се замислиш по някое време дори за узаконяване на връзка.
Юридически и съдебни проблеми също не са изключени.Ще си зависим от по-млад от теб мъж...за период около 3 месеца.
Промяна в начина на живот..,промяна в отношенията..,промяна във връзките.
Нищо няма да остане скрито през годината....
Ако играеш тото...-играй смело...
Благодаря ти, Марая!  :P
Ами аз още около Коледа купих билет от националната лотария и ми се падна телевизор, но все още никой не ми се е обадил. Дано пък да има смисъл, че го пазя този билет.  :blink:
А това за юридически и съдебни проблеми ми е много странно.  :-\ Досега не съм вършил нищо, за да имам подобни проблеми, съмнявам се и занапред... Това тълкуване заради Плутон в 9 дом ли е? Според мен това по-скоро показва засиленото ми напоследък изучаване на астрологията и окултизма.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #81 -: Март 18, 2013, 12:19:03 pm »
Веско,

Това което е интересно в кинетичния ти солар....е предстояща промяна в любовните връзки и отношения. Ще бъдеш поставен в ситуация ...от която ще се възползваш максимално. Ревност..., любови...ще са на дневен ред през годината.
Ще се замислиш по някое време дори за узаконяване на връзка.
Юридически и съдебни проблеми също не са изключени.Ще си зависим от по-млад от теб мъж...за период около 3 месеца.
Промяна в начина на живот..,промяна в отношенията..,промяна във връзките.
Нищо няма да остане скрито през годината....
Ако играеш тото...-играй смело...
Благодаря ти, Марая!  :P
Ами аз още около Коледа купих билет от националната лотария и ми се падна телевизор, но все още никой не ми се е обадил. Дано пък да има смисъл, че го пазя този билет.  :blink:
А това за юридически и съдебни проблеми ми е много странно.  :-\ Досега не съм вършил нищо, за да имам подобни проблеми, съмнявам се и занапред... Това тълкуване заради Плутон в 9 дом ли е? Според мен това по-скоро показва засиленото ми напоследък изучаване на астрологията и окултизма.

Не е нужно да си имал ти..нещо общо с юридически и съдебни проблеми... :blink:
Достатъчно е да влезеш в схема "свидетел" при съседски проблеми...,приятелски...и възможни други.... :blink:
Казвам тенденцията...Дано не е така....
Не..нищо обшо с Плутон. Имаш натоварени 7-9-ти в кинетичния солар.

Не изключвам и пътуване в чужбина...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Veselin

• 2737
« Отговор #82 -: Март 18, 2013, 12:21:12 pm »
Ясно. Благодаря ти още веднъж!  :blink: Тъкмо си мислех, че е възможно само, ако стана неволен свидетел на нещо, макар че специално от съседите си се въздържам от всякакво общуване с тях... има защо.

*

Марая

• 28287
« Отговор #83 -: Март 18, 2013, 12:42:04 pm »
Марая, 5 гр. много ли е за съвпад. Много ми се иска да го броя за такъв, ама май няма да ми се отвори парашута  :blink:

Кои са планетите? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #84 -: Март 18, 2013, 12:51:37 pm »
Марая, 5 гр. много ли е за съвпад. Много ми се иска да го броя за такъв, ама май няма да ми се отвори парашута  :blink:

Кои са планетите? :rolleyes:

Соларно Слънце 17'гр.,сол. Венера 19'гр, нат. Венера 22'гр., прог. Венера 12'гр.

Има съвпад...Бих го приела...Но колкото по-точен е съвпада..,толкова по-силно действа аспекта...

*

Марая

• 28287
« Отговор #85 -: Март 18, 2013, 02:00:58 pm »
A къде е наталната карта? :rolleyes: И прогресивната..... :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #86 -: Март 18, 2013, 02:30:25 pm »
Мисля,че проблеми с мъж..,баща , съпруг..,началник ще са фокусирани през периода на кинетичния солар.

*

carmen

• *
  • 188
« Отговор #87 -: Март 18, 2013, 02:43:15 pm »
Мисля,че проблеми с мъж..,баща , съпруг..,началник ще са фокусирани през периода на кинетичния солар.
Значи правилно е построен...благодаря за астро урока! ;)Първото,което ми направи впечатление беше Луната в Д6 и за работа си мислих...

*

Марая

• 28287
« Отговор #88 -: Март 18, 2013, 03:08:08 pm »
Значи правилно е построен...благодаря за астро урока! ;)Първото,което ми направи впечатление беше Луната в Д6 и за работа си мислих...

Луната е индикация за грижи...свързани с ежедневието..и най-близките хора.
6-ти мунданен е Дева...
Със сигурност бих прогнозирала проблеми със стомаха и червата  суицирани от ежедневните грижи...Нервен период...

*

carmen

• *
  • 188
« Отговор #89 -: Март 18, 2013, 03:18:08 pm »

6-ти мунданен е Дева...
Със сигурност бих прогнозирала проблеми със стомаха и червата  суицирани от ежедневните грижи...Нервен период...
На целия оптимизъм,който ме е обзел ще се фокусирам върху прекрасния воден тригон. ;D Този Плутон на К2 погледнато финансово как може да се отрази?

*

Марая

• 28287
« Отговор #90 -: Март 18, 2013, 03:21:32 pm »

6-ти мунданен е Дева...
На целия оптимизъм,който ме е обзел ще се фокусирам върху прекрасния воден тригон. ;D Този Плутон на К2 погледнато финансово как може да се отрази?

Дано..,не ти се отрази както на мен....На никой не го пожелавам.... :blink:

*

carmen

• *
  • 188
« Отговор #91 -: Март 18, 2013, 03:30:29 pm »

6-ти мунданен е Дева...

Е стига де,мислих си,че вече съм приключила с този период на финансов регрес,дъното беше 2011,точно за обратното се настройвах сега,направо ме срази...не ме кефят тези кинетични солари,ще си пусна транзитите с предстоящия Юпитер върху Венера и тригон Плутон  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #92 -: Март 18, 2013, 03:34:39 pm »

6-ти мунданен е Дева...

Е стига де,мислих си,че вече съм приключила с този период на финансов регрес,дъното беше 2011,точно за обратното се настройвах сега,направо ме срази...не ме кефят тези кинетични солари,ще си пусна транзитите с предстоящия Юпитер върху Венера и тригон Плутон  ;D

Не съм гледала Плутон в кинетиката... ;D

Споделям мойте си впечатления...

Хайде кажи ти при следните аспекти и конфигурации какво би оаквала по транзити:

Плутон транзит 2-ри дом в секстил Сатурн-управител на 2-ри в тригон с Луна управител на 8-ми....
Плутон в натала е в 10-ти дом и участва в голям земен тригон....
Предстои възврат на Юпитер след 2 месеца.... ;D

*

carmen

• *
  • 188
« Отговор #93 -: Март 18, 2013, 03:47:25 pm »

Не съм гледала Плутон в кинетиката... ;D

Споделям мойте си впечатления...

Хайде кажи ти при следните аспекти и конфигурации какво би оаквала по транзити:

Плутон транзит 2-ри дом в секстил Сатурн-управител на 2-ри в тригон с Луна управител на 8-ми....
Плутон в натала е в 10-ти дом и участва в голям земен тригон....
Предстои възврат на Юпитер след 2 месеца.... ;D
Е няма как да не се отрази положително на финансите..сега погледнах моята карта при подобна конфигурация:
Юпитеров възврат
тр.Плутон на К2 и съвпад Нептун
и забележи тр.Сатрун съвпад Слънце,секстил Юпитер и опозиция Луна
чисто финансово всичко беше повече от задоволително, пълното щастие дойде на следващата година  ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #94 -: Март 18, 2013, 03:55:41 pm »
Искам да ти кажа, че без да е транзитирал Плутон през 2-ри дом...разполагах със стотици хиляди...Позволявах си пътувания по света...имах по няколко С-класи...,...по няколко банкови сметки....Огромни маси от приятели....И сметки...,сметки за вечери, обяди..за певици...НЕ МИ СЕ ГОВОРИ....

За мен транзита на Плутон през 2-ри донесе тежки финансови загуби....,загуби на недвижим имот...,загуби на движими вещи...Обири....А транзита на Сатурн през 11-ти изчисти всички които се наричаха "приятели"....

И не се оплаквам...Споделям опита си...Не очаквай много....Гледай прогресии и дирекции.

Плавните транзити носят страхотни заблуди....Виждаш едно езеро...Гледаш водата страхотна...тиха спокойна..красива..,а отдолу...подводно течение..,което те повлича към дъното....

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #95 -: Март 18, 2013, 04:47:19 pm »
Проверих за още 2 години, в които съм имала важни събития - за мен кинетичния солар работи в пъти по-добре от стандартния. За годината, в която прекъснах сериозна връзка, смених си дома и работата, Слънцето в кинетичният солар е в 10-ти в квадратура към Уран в 7-ми. За година, в която продадох наследствен имот има съвпад на ИЦ / МЦ  от солара с наталната опозиция Слънце / Марс по оста 2 / 8. Освен това в к. солар има точен съвпад на Луна, Юпитер и Уран - всички на 0гр. в Овен, 8-ми дом.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

Марая

• 28287
« Отговор #96 -: Март 18, 2013, 04:53:30 pm »
Проверих за още 2 години, в които съм имала важни събития - за мен кинетичния солар работи в пъти по-добре от стандартния. За годината, в която прекъснах сериозна връзка, смених си дома и работата, Слънцето в кинетичният солар е в 10-ти в квадратура към Уран в 7-ми. За година, в която продадох наследствен имот има съвпад на ИЦ / МЦ  от солара с наталната опозиция Слънце / Марс по оста 2 / 8. Освен това в к. солар има точен съвпад на Луна, Юпитер и Уран - всички на 0гр. в Овен, 8-ми дом.

Радвам се за теб Таня... :wub: Най-вече , че имам потвърждение за себе си...,както и за теб....

Болт..,щото вчера в деня на Прошка...пак обвинения..пак съмнения... :blink:
Който трябва да го види.... :wub:

*

Papy

• 4343
« Отговор #97 -: Март 18, 2013, 04:54:58 pm »
Добре е някоя техника да работи за някой, ако не за мен :)
Таня, можеш ли да си направиш кратка прогноза за тази година-да остане в архива, ако не мислиш, че е твърде лично, разбира се

Аз по едно време залагах големи надежди на хармониците, но резултатът не беше достатъчно положителен
Все ми се струва, че каквато и карта да сложим за минало събитие, от 10 кладенеца вода ще извадим и ще нагласим нещата :)

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #98 -: Март 18, 2013, 05:01:14 pm »

Радвам се за теб Таня... :wub: Най-вече , че имам потвърждение за себе си...,както и за теб....

Болт..,щото вчера в деня на Прошка...пак обвинения..пак съмнения... :blink:
Който трябва да го види.... :wub:
И аз се радвам, Марая  :yahoo:  :wub:! Само да допълня, че в края на соларната година ( когато съм имала квадратура на к. Слънце с Уран, 10 / 7 ) се запознах и с мъжа ми, който има точна квадратура Слънце в 7-ми с Уран в 10-ти  ;D
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #99 -: Март 18, 2013, 05:03:29 pm »
Добре е някоя техника да работи за някой, ако не за мен :)
Таня, можеш ли да си направиш кратка прогноза за тази година-да остане в архива, ако не мислиш, че е твърде лично, разбира се

Аз по едно време залагах големи надежди на хармониците, но резултатът не беше достатъчно положителен
Все ми се струва, че каквато и карта да сложим за минало събитие, от 10 кладенеца вода ще извадим и ще нагласим нещата :)
Папи, довечера ще се опитам да си направя прогноза само по кинетичния солар за следващата соларна година и ще го напиша, да видим дали ще сработи  :blink:.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх