Здравей Гост

Занаятчийски умения

• 63 Отговора
  • 7903 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Занаятчийски умения
« Отговор #20 -: Март 18, 2013, 09:19:44 pm »
А какво ще кажете за фалшификаторите ?

Сигурно от малки ги сърбят ръцете.  ;D

А може и да са нереализирани художници - някоя нисша октава ще да е.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #21 -: Март 18, 2013, 09:22:02 pm »
Ааа-фалшификаторите хич не са нисши
Тва все едно да кажеш, че хакерите са нисши на администраторите

*

Lillie

• 30532
« Отговор #22 -: Март 18, 2013, 09:25:40 pm »
Иначе ако можех да изживея живота си по друг начин и при други обстоятелства, сигурно щях да се насоча към някаква форма на изкуство, например да стана визажист/гримьор, да си имам арт студио.

И това си го заплювам за следващата инкарнация.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #23 -: Март 18, 2013, 09:35:26 pm »
Татуирането минава под занаятчийството, така че ето ме и мен  :blink: От малка рисувам и това съм завършила, но конкретно татуирането е само от година насам. Но за това време много съм дръпнала, имам си собствено студио и смятам, че съм по-добра от други които са в занаята от години.

Определено ми се отдава, имам и много добра представа за визуалното оформление и всичко визуално и имам усет и за бизнеса, как да се рекламирам, имам доста клиенти за отрицателно време. Не ме и притеснява да причинявам болка на хората. Просто отвсякъде това е работата за мен и супер много си я харесвам. Има хора, на които сигурно би им се сторило гадно, да пипаш хората по цял ден.. мен не ме притеснява. Тук може и да разгледате мои неща, ако ви е интересно https://www.facebook.com/BlackTempleTattoo/photos_stream
Качвам и карта, не знам защо си мисля че тази Венера и Плутон в Скорпион са намесени в цялата работа, а и със секстил към Нептун.

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #24 -: Март 18, 2013, 09:41:32 pm »
Татуирането минава под занаятчийството, така че ето ме и мен  :blink: От малка рисувам и това съм завършила, но конкретно татуирането е само от година насам. Но за това време много съм дръпнала, имам си собствено студио и смятам, че съм по-добра от други които са в занаята от години.

Определено ми се отдава, имам и много добра представа за визуалното оформление и всичко визуално и имам усет и за бизнеса, как да се рекламирам, имам доста клиенти за отрицателно време. Не ме и притеснява да причинявам болка на хората. Просто отвсякъде това е работата за мен и супер много си я харесвам. Има хора, на които сигурно би им се сторило гадно, да пипаш хората по цял ден.. мен не ме притеснява. Тук може и да разгледате мои неща, ако ви е интересно https://www.facebook.com/BlackTempleTattoo/photos_stream
Качвам и карта, не знам защо си мисля че тази Венера и Плутон в Скорпион са намесени в цялата работа, а и със секстил към Нептун.
Харесват ми работите ти, добре са направени, има усещане за перспектива на по-развитите картини. :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #25 -: Март 18, 2013, 09:45:16 pm »
Татуирането минава под занаятчийството, така че ето ме и мен  :blink: От малка рисувам и това съм завършила, но конкретно татуирането е само от година насам.

Отвсякъде си минава, това също е форма на изкуство, но по-специфична.

Я, какъв силен Марс имаш и Венера в съвпад с Плутон в Скорпион - класикаааа. :))

Бих казала, че в твоя случай визуалното въздействие е свързано с контраста, изкуство чрез болка - типична изява на Плутон.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #26 -: Март 18, 2013, 09:58:40 pm »
Татуирането минава под занаятчийството, така че ето ме и мен  :blink: От малка рисувам и това съм завършила, но конкретно татуирането е само от година насам.

Отвсякъде си минава, това също е форма на изкуство, но по-специфична.

Я, какъв силен Марс имаш и Венера в съвпад с Плутон в Скорпион - класикаааа. :))

Бих казала, че в твоя случай визуалното въздействие е свързано с контраста, изкуство чрез болка - типична изява на Плутон.

Да, Плутон и болката.. но не само това ами има и някаква сексуалност и мистичност при татуировките - предполагам това също от съвпада в знака на Скорпион.
Радвам се че ви харесват

*

Lillie

• 30532
« Отговор #27 -: Март 18, 2013, 10:03:19 pm »
Навремето и аз се изкушавах да си направя татуировка, но размислих - все пак остава за цял живот, после може да ми омръзне. А и като Овен искам да е на видно място  ;D, от друга страна начинът на живот и професионалната среда не ми го позволяват, тъй че другият вариант е на място, където остава скрито - само са ценители и специални гости, ако някой реши да намине.  :57:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #28 -: Март 18, 2013, 10:13:19 pm »
Хм, ти да нямаш нещо в Рак или Телец... такова усещане имам, май ползваш ефекти от PS - за релеф.. таблет имаш ли и как по точно ги правиш? :)
Харесва ми оранжевото момиче и особено жената с гарваните е супер, имат някакво силно усещане, излъчване, състояние рисунките ти.  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #29 -: Март 18, 2013, 10:21:44 pm »
Много интересни картини, Сатин.
А с какво са рисувани - това някакъв вид боя ли е?

Сега се сетих, че едната ми колежка в офиса саморъчно прави бижута, наскоро го разбрах.

Тя също е със съвпад Венера/Меркурий - във Водолей/3 дом. Има изразени лингвистични способности, по образование е филолог, била е радиоводеща и журналист.

Меркурий е в тригон с Марс в Близнаци и секстил с Юпитер в Овен - при нея речта е много изразителна, говори бързо и създава приповдигнато настроение, умее да загрява, да ентусиазира публиката.

По много оригинален начин съчетава цветови композиции и аксесоари - на мен ми идва ярко, но на нея й стои добре, не създава впечатление за шарения. Груби плетки, по-масивни бижута, топли цветове - на нея просто й отиват, подчертават нейната индивидуалност. Докато на мен ми дай черно/бяло/сиво и фини сребърни бижута с черен оникс - язък за "кичозната" овнешка Венера, шаренията хич не ме влече.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #30 -: Март 18, 2013, 10:43:13 pm »
Нито на фрея ги виждам, нито на сатин-линка
Що така  :-\

*

Lillie

• 30532
« Отговор #31 -: Март 18, 2013, 10:44:11 pm »

Да не си пак през телефона? :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #32 -: Март 18, 2013, 10:45:37 pm »

Да не си пак през телефона? :)

Какво значение? Къде е линка на сатин?

« Отговор #33 -: Март 18, 2013, 10:53:14 pm »
Романтика, завидях ти за родословието

Недей:)
Във всеки дреме по един творец/занаятчия и всеки сам решава дали ще развие таланта си или не. Може би не всеки разполага с подходящи условия, когато е трябвало - в детството, но нищо не пречи на по-късен етап... Въпрос на желание е, иначе причини колкото искаш...

"Ако чуеш глас, дълбоко в себе си, който ти казва: "Ти не можеш да рисуваш", тогава напук започни да рисуваш и гласа ще изчезне".
~Винсент Ван Гог

« Отговор #34 -: Март 19, 2013, 06:32:34 am »
Нямам нищо нито в Рак нито в Телец  :blink:

Тези са драсканици с програми за рисуване, експериментирам без да знам какво точно ще стане на края. Обичам да мажа безцелно и да не знам какъв ще е крайният ефект. По принцип предпочитам истинските бои, но в последните месеци въобще нямам желание да рисувам  :(

...това е идеята- да не те интересува крайния резултат,а да вложиш моментното си настроение-това са истинските творби.... :blink:..а от тук може ли да се разглеждат тези твои "експерименти"?
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

« Отговор #35 -: Март 19, 2013, 06:36:13 am »
  моя мъж е с точен съвпад Венера/Меркурий в 5д, с АСЦ дева и Марс в дева- разбира от всичко, поправя всичко, отдават му се занаятите, изработи доста красиви бутикови мебели от дърво, шаблоните на които сам нарисува, а и дърводелския струг сам си направи навремето.
Имам съученик, който разбира и прави всичко с Марс в дева, бивш мой колега също сега се препитава като частен майстор по всичко и той е с Марс в дева

и аз познавам жена с Марс в близнаци,венера и Меркурий във водолей/но не са в съвпад/  , и АЦ в дева- и е по-практична в ръцете от мен, забелязала съм,че АЦ в дева дава практични същества/мисъл и действия/....
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

« Отговор #36 -: Март 19, 2013, 08:37:44 am »
Аз също се причислявам към сръчните. Умея да правя много неща и общо взето съм на мнение,че няма какво да ми се опре стига да ми се покаже 1 път как става. Шия гоблени, рисувам(не е кой знае какво, но за лаик ми казват,че рисувам страхотно)правя гривни, готвя доста добре,шия. Изобщо обичам творческите неща, всяка зима сама си правя Коледната украса, умея да правя прически и да гримирам много добре,също и малко маникюристка се изявявам  ;D рисувам доста добре и там. Имам Юпитер Мерк и Хирон в 5 дом, като Юпитера е Близнашки,а Хирон и Мерк са в Рак. На К3 имам Телец,а Марс ми е в Лъв в съвпад с Венерата. Не ми е проблем и да завивам болчета, да поправям разни неща,които не изискват голяма физическа сила.
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #37 -: Март 19, 2013, 08:40:06 am »
Ето че бях прав за Марс в Лъв.  :blink:

« Отговор #38 -: Март 19, 2013, 08:44:33 am »
Ето че бях прав за Марс в Лъв.  :blink:
ама и си прав,че като направя нещо ще се изфукам,че съм го направила  ;D ;D
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

« Отговор #39 -: Март 19, 2013, 02:13:07 pm »
Под занаятчийски умения разбирам дърворезба, металообработка и прочие.

Нещата, които умея не знам дали се броят за занаятчийски умения ;D .
Мога да плета. Шевна машина имам, използвам я за апликации.
Обичам да боядисвам, да декорирам, да рисувам с шаблони по стените ;д.
Бижута обичам да правя предимно от дърво и метал.
Обичам да аранжирам цветя, маси и да опаковам подаръци.

Влечат ме повечето форми в изкуството /скулптура, графика, живопис, графичен и интериорен дизайн/, както и различните методи - рисуване с графитни моливи, въглен, креда, бои /маслени, акварел, акрил/ и т.н. Дигиталното изкуство ми е страст.

Това лято смятам да се запиша на курс по гримьорство.

Това ми е картата, мисля, че казва достатъчно ;D /силен Мерк, Венера във 2ри във Везни, У5 в 6ти дом и обратно, и т.н./

« Последна редакция: Август 22, 2013, 02:54:24 am от SunMoon »