Здравей Гост

Лекарите

• 169 Отговора
  • 22999 Прегледи
*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
Re: Лекарите
« Отговор #40 -: Март 20, 2013, 10:11:47 am »
Знам  ;D

*

Papy

• 4343
« Отговор #41 -: Март 20, 2013, 10:12:18 am »
Ааа-ма вижте са как уран се цунка с плутон тука :)

*

Нова

• 3491
« Отговор #42 -: Март 20, 2013, 02:57:59 pm »

Кои знаци/планети дават студени сини очи

водолей/уран

Студени, не бих ги определила, но някакси неестествено цветни и ярки, чист цвят без примеси, Жени Калканджиева, Цеци Красимирова.. Въобще видиш ли очи на хъски, то е по уран.
« Последна редакция: Март 20, 2013, 03:12:20 pm от Нова »

*

Нова

• 3491
« Отговор #43 -: Март 20, 2013, 03:14:35 pm »
Да-тия са тип карфици, но пак трябва карта

За тия очи аз залагам на замесена вода, нещо луната там, венера или луна в риби...алабала, но не и уран.

*

Нова

• 3491
« Отговор #44 -: Март 20, 2013, 03:28:54 pm »
Не знам от къде дойде и аз се зачудих, ама щото чета по диагонал и почнах от трета страница, хаххаха, на всяка манджа мерудия, а и един овен няма време да чете детайли. С мерк в риби аз попивам информацията, не я чета. :85:

*

abroad

• 2187
« Отговор #45 -: Март 20, 2013, 03:38:38 pm »
несериозно е да решим, че щом някой има АС водолей само или само по съвпада на Уран с АС да му присъдим сини очи - макар, че Слънце и Луна са сигнификатори на очите (ляво/дясно - при жени и дясно/ляво - при мъже) и заедно с други имат пряко отношение към външността

сините очи по правило са студени, синият цвят е студен

в някои от древните писания (едно от многото, които пораждат допълнителни и неизяснени въпроси) се казва, че ако Юпитер е силен и добре поставен може да даде изчистен син цвят, като този при ясно небе, но Юпитер е горещ, тъй че по-скоро може да се свърже с морско-зеления цвят или примеси
на Венера също се присъжда отношение към зелено-синьо, тя си е и студена по природа
в онези писания, както отбелязах по-горе няма Уран, защото е бил непознат

а защо търсим връзка между доктор-сини очи?

п.п. Жени Калканджиева какво общо има с Уран/Водолей?

*

Нова

• 3491
« Отговор #46 -: Март 20, 2013, 03:45:18 pm »
Значи, Женито я дадох като пример за типична водолейка, да придобие представа читателя какво имам предвид.

Иначе това за Юпитер мога да се съглася, сещам се за една стелиумна скорпионка в тригон с юпитер в риби, ми последното нещо, което очаквах да чуя е, че е скорпи. Часът не й го знам, ма цялото излъчване на картинка няма нищо общо със скорпиона, пищни гърди, развита горна част за сметка на краката, сравнително нисък ръст. На живо не съм я виждала, мнооого сини, големи и изпъкнали очи.

А и тази тема се спамна като повечето, ма това е нормално и е показателно за вълненията на форумистите към момента. Това е сайт за астрология, астрологията бидейки наука за живота, то това е сайт за живота.

Така че, да няма сърдити, моля.

*

abroad

• 2187
« Отговор #47 -: Март 20, 2013, 03:49:13 pm »
Жени е типична риба :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #48 -: Март 20, 2013, 03:49:59 pm »
Не забравяйте, че цветът на очите е и генетично заложен, не само астрологично обусловен.
Ако майка ми е с наситено син цвят на очите, а баща ми със зелен, трудно бих могла да се сдобия с кафяви.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #49 -: Март 20, 2013, 03:52:30 pm »
Жени е типична риба :blink:

Тъй, де ;D ;D

*

abroad

• 2187
« Отговор #50 -: Март 20, 2013, 04:06:56 pm »
Не забравяйте, че цветът на очите е и генетично заложен, не само астрологично обусловен.
Ако майка ми е с наситено син цвят на очите, а баща ми със зелен, трудно бих могла да се сдобия с кафяви.  :blink:

майка, баща, дядовци, баба - всички чернооки, сал една баба със студени сини очи (жалко, че не е ясно дали февруари или март на 22 година е родена) - е, моите не са чак толкова студени, като прибавим и жестоката Луна - екстра се вписвам в медицинското съсловие  ;D

*

Нова

• 3491
« Отговор #51 -: Март 20, 2013, 04:10:21 pm »

майка, баща, дядовци, баба - всички чернооки, сал една баба със студени сини очи (жалко, че не е ясно дали февруари или март на 22 година е родена) - е, моите не са чак толкова студени, като прибавим и жестоката Луна - екстра се вписвам в медицинското съсловие  ;D

януари или февруари!

*

Papy

• 4343
« Отговор #52 -: Март 20, 2013, 04:37:22 pm »
Хич не обичам да обяснявам - как свързах очите с лекарите-
аналогично както няма математик със заспал поглед (или почти-имах един учител-физик, беше много умен човек, а винаги изглеждаше леко заспал :))

Да се върнем на добрите лекари :)

« Отговор #53 -: Март 21, 2013, 03:07:14 am »
Няма проблеми :)
Ципрофлоксацин, лекарят вика "и сироп...", аз: "hustagil?", той: "да-добър е"

Пих малко сироп, и естествено не спрях цигарите :)
Никви астми и кортикостероиди, макар че за екземата ми предписаха точно такъв крем
Аз му се накарах, че ме кара 2 месеца да мажа кортикост крем, той вика:"хората и по половин година го мажат"
Как пък не
Мазах го 1 месец, видях някво подобрение, обелих цялата екзема до кръв и здрава кожа, намазах я с мед с прополис и още някви неща (тетри, невен), и айде
По-добре, че си спряла с кортикостероидния крем - дава временно подобрение, но задълбочава още повече проблема и става въртене в омагьосан кръг.
Явно се е проявила свръхчувствителност към някоя от съставките на Ципрофлоксацин.
Но за всякакви кожни проблеми се гледа черния дроб. А за цигарите - що не ги спреш :blink:?

По темата за лекарите, моите познати, на които знам рождените дати:
1. Дентист - жена, двоен Водолей;
2. Холистичен лекар - жена, Слънце - Рак;
3. Класически хомеопат - жена, Слънце - Стрелец;
4. Класически хомеопат, лекар - мъж, Слънце - Стрелец;
5. Педиатър, хомеопат, мениджър за България на международна фарм. компания - жена, Слънце - Рак; Луна и Нептун - Скорпион; Сатурн и Хирон в Риби;

*

Papy

• 4343
« Отговор #54 -: Март 21, 2013, 10:26:15 am »
Ам-как само по едно слънце :)
Виж дали нещичко не може повече-които са повече бизнесмени, по- не ме интересуват

*

Papy

• 4343
« Отговор #55 -: Март 21, 2013, 02:28:24 pm »
Малко черен хумор:
Излиза от лекарския кабинет една блондинка и си мърмори:
- Риба? Не. Водолей? Не. Козирог? Не.
Връща се в кабинета и пита:
- Какво казахте докторе, че имам? Нещо от хороскопите?
- Рак имате госпожо! Рак!
;D

« Отговор #56 -: Март 21, 2013, 02:58:50 pm »
Хахахаха.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #57 -: Март 21, 2013, 08:20:37 pm »
Честито и много да те радват малките!  :blink:

А по какви транзити определи кога точно ще роди?

Днес транзитната Луна да не ти попада в 5 дом?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #58 -: Март 21, 2013, 08:36:01 pm »
Честити :)
Мама-котана е голяма красавица

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #59 -: Март 21, 2013, 08:42:02 pm »
Имам въпрос? Мога ли да видя в картата си кога ще роди котката ми? Понеже аз ще я разраждам, както миналия път. Трябваше да роди преди 3 дена, но все я моля да стиска до утре следобед да излезнат малки овнета  :blink:

А, навремето и аз си гледах картата, моята когато беше бременна.
Но леко й бях объркала термина и роди с една седмица закъснение, когато тр. Луна съвпадна с моето Слънце - шест Лъвчета с Луна в Овен.  ;D Тогава мислех, че ще стане по тр. Венера в съвпад с моята Луна в 8 дом, но аспектът стана разходящ, на 4-5 градуса от Луната, и тогава се случи. Голямо изживяване беше.  ;D
Благодарение на вас си изчислих, че тази сутрин трябва котката ми да роди и в 7 сутринта се сдобихме с 5 малки овнета под спалнята;D Направо не ми се мисли, ако оживеят какво ще ги правя, но поне ще им се радвам, докато са бебешоци.
Ето снимка на гордата мама на младини :blink:

Една от учителките ми по астрология- много атрактивна...преди години казваше , че докато луната не кацне в 5-ти или 8-ми раждане не започва.
sunnily

Да снимаш бебоците...и да ги покажеш.... ;D :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците