Здравей Гост

Лекарите

• 169 Отговора
  • 23113 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Лекарите
« Отговор #60 -: Март 21, 2013, 09:04:50 pm »
Днес бях лекар наблюдател ;D, в темата за фотографите, ще снимам малките, още са слепи мишки - 2 оранжеви, 1 бяло, 1 черно и 1 сиво, но като пораснат, ще се променят.
Според вас кое в картата ми показва, че винаги присъствам на раждане или смърт, нямам проблем да гледам кръв, трупове, работила съм на гробища, влизах в хладилните камери от любопитство, но предпочитам да съм в родилен дом все пак :blink: Имам Марс и Сатурн в скорпион в 8 дом, а У8 е Плутон в 7.

Аз намирам Сатурн за по-добре поставен в Скорпион отколкото във везни. /Моля да ме простят древните :blink:/
Мотивите :

Марс екзалтира в козирог , а управлява Овен и Скорпион/ако гледаме планетите до септенера/.
След като Марс се чувства добре в знака на Сатурн защо Сатурн да не се чувства добре в знака на Марс? :blink:
Просто разсъждавам..,не насилвам никого да приеме мнението ми за меродавно.
Имам специално отношение към ПЛАНЕТИТЕ СВЪРЗАНИ ПО ЕДИН ИЛИ ДРУГ НАЧИН С КАРДИНАЛНИТЕ ОСИ НА КАРТАТА.
 ;D Плутон в 7-ми...
Обикновено това не са хора , които се занимават със себе си..или собствените си проблеми...Това са онези хора..,благодарение на които човечеството еволюира...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #61 -: Март 21, 2013, 09:24:05 pm »
Какво отношение имаш към планетите в кардиналните оси? Понеже аз имам Слънце, Луна и Меркурий в 1, Юпитер в 10 и Плутон в 7, а на доста места пише, че са хора свръхегоисти, с което не мога да се съглася. От личен опит знам, че това са силни характери, родени да управляват и променят света.

Дрън-дрън та пляс. :wub:
Астрологическите афоризми търпят както всичко изменения.
Планетите в Гокленови зони..,планетите в елевация показват хора- личности.
Няма как планети поставени в кадентни домове да имат по-силна изява.  :blink:
Да не говорим, че падащите и следващите домове..,не се свързват с обществото и с другите.
НЯМА ДОБРИ И ЛОШИ ВЛИЯНИЯ..,НЯМА ДОБРИ И ЛОШИ ПЛАНЕТИ...пРОТИВНО НА ЛОГИКАТА, АЗ ТИ КАЗВАМ..,ЧЕ СВЕТА НЕ Е ДУАЛЕН /соори за капса- не ми се преписва...правя 3 неща наведнъж/....
Всяка планета има своите качества и изяви...и зависи изключително много в кой знак попада...например. Мъжки или женски...естеството на планетата -мъжка или женска...как се вписва в общата картина.Какви аспектации има...
А в женска карта...нищо не е по-важно от Луната. :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Papy

• 4343
« Отговор #62 -: Март 21, 2013, 09:35:47 pm »
в неговата карта има У12 Слънце тригон У6 Уран

Мда-бързо транзитче към у6-явно той е стопанката :)

*

Нова

• 3491
« Отговор #63 -: Март 22, 2013, 09:38:59 am »
Имам въпрос? Мога ли да видя в картата си кога ще роди котката ми? Понеже аз ще я разраждам, както миналия път. Трябваше да роди преди 3 дена, но все я моля да стиска до утре следобед да излезнат малки овнета  :blink:

А, навремето и аз си гледах картата, моята когато беше бременна.
Но леко й бях объркала термина и роди с една седмица закъснение, когато тр. Луна съвпадна с моето Слънце - шест Лъвчета с Луна в Овен.  ;D Тогава мислех, че ще стане по тр. Венера в съвпад с моята Луна в 8 дом, но аспектът стана разходящ, на 4-5 градуса от Луната, и тогава се случи. Голямо изживяване беше.  ;D
Благодарение на вас си изчислих, че тази сутрин трябва котката ми да роди и в 7 сутринта се сдобихме с 5 малки овнета под спалнята;D Направо не ми се мисли, ако оживеят какво ще ги правя, но поне ще им се радвам, докато са бебешоци.
Ето снимка на гордата мама на младини :blink:
:58:

*

Нова

• 3491
« Отговор #64 -: Март 22, 2013, 09:39:52 am »
Честити :)
Мама-котана е голяма красавица

Даааааааа!

*

Нова

• 3491
« Отговор #65 -: Март 22, 2013, 02:35:35 pm »
Божеее, Сънили, туй с аспектите м/у теб и любимците ти направо мъ уби. И ние вкъщи сме все домашен приют, в момента изхранваме 7 като те всички у дома са пълноправни граждани. Обаче до сега ни веднъж не съм се сетила да им гледам аспектите, ахахах, май трябва да почна. И ся поне едната женска пак е бременна, ма не й знам час и дата на раждане, защото тя ни избра и реши да живее у нас. Ще видим по 5 или 8 дом на някой от нас дали ще роди ))) Инак всички животинки са топ сладури и няма слабо изпълнение. И тази снимка го доказва още веднъж!

*

Papy

• 4343
« Отговор #66 -: Март 22, 2013, 02:38:53 pm »
Уф, много е гадно
И на мен са ми изчезвали котки, единия път цяла седмица обикалях квартала и я виках, щото ние си говорихме
След 9 дена си дойде

Най-любимата ми пък беше паднала от балкона в балкона на съседите отдолу. Ама като я извиках, веднага ми се обади, съседът отказа да си дойде по-рано от провинцията, та се наложи леко да му наводня терасата, че да не прежаднее животинката

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #67 -: Март 23, 2013, 07:10:00 am »
С какво ти лекуваха бронхита? Пила ли си кортикостероиди? А астма имала ли си?

Ако решиш да отговориш може и на ЛС ;)

Венера във водолей секстил Уран = зелено-сиви (хамелеонски) очки :)

Няма проблеми :)
Ципрофлоксацин, лекарят вика "и сироп...", аз: "hustagil?", той: "да-добър е"

Пих малко сироп, и естествено не спрях цигарите :)
Никви астми и кортикостероиди, макар че за екземата ми предписаха точно такъв крем
Аз му се накарах, че ме кара 2 месеца да мажа кортикост крем, той вика:"хората и по половин година го мажат"
Как пък не
Мазах го 1 месец, видях някво подобрение, обелих цялата екзема до кръв и здрава кожа, намазах я с мед с прополис и още някви неща (тетри, невен), и айде

Да не си посмяла да спреш цигарите :) Те само вкарват топлинка в белите дробове.
Трябва и на мен да измислиш някакви билки за дерматита. Аз вече две години мажа с кортикостероиди, при нужда, но не ми минава проклетията.
А като говорите за лекарски карти и да не е съвсем спам, имам Овен на МЦ, заедно с Луната, Нептун в 6 дом, и съуправителя на 6 ми е Сатурн. Още Хирон в 10.
Имам и карта на ветеринар, поналучкана, щото не е съвсем сигурна за часа. Има нептун в 12 дом. В БГ имаше ветеринарна клиника, сега е в чужбина и пак се бори за собствена клиника.

*

Papy

• 4343
« Отговор #68 -: Март 23, 2013, 11:54:49 am »
Ако имаш контактен дерматит-докато не се установи причинителя-няма спасение. Добри дерматолози почти няма. Много често дерматитите са свързани с нарушения в храносмилателния тракт
Понякога е въпрос на гъбички, а съм виждала и много редки за нашите геогр ширини заболявания, които тук няма кой да ги разпознае

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #69 -: Март 23, 2013, 02:31:25 pm »

За сините очи и аз мисля, че е Уран, понеже много харесвам тези очи - http://images6.fanpop.com/image/photos/32800000/Ian-Smoulder-halder-ian-somerhalder-32812636-500-700.jpg а те са с асцендент водолей.
Потвърждавам- моите са такива и съм с Ураново Слънце.
Уран на АЦ дава топли кафеви очи.
Нептун на АЦ - черни маслинени и пронизващи,притежателят има Овче Слънце.
Май няма правила за цвета на очите.

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #70 -: Март 23, 2013, 02:39:42 pm »

Трябва и на мен да измислиш някакви билки за дерматита. Аз вече две години мажа с кортикостероиди, при нужда, но не ми минава проклетията.

Кортикостероидите се ползват не повече от 2 седмици,зависи от вида на дерматита,чистото краве масло е идеално за изсушени кожни участъци.
Откак ми е опозе Плутоня на Луната,се чеша като крастава-екземи по краката,по китките на ръцете,гръб,корем,чесане до кръв.
Ама така сме ние с Нептун натален в 6 - психосоматиката е водеща.

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #71 -: Март 23, 2013, 08:09:16 pm »
Дерматита не е контактен, а атопичен. Ходих на милион доктори и все ми изписват кортикостероид :)
От една година съм само на чисти масла, а кортикото го ползвам само като се появят пъпките.
Искам Папи да ми измисли билки :), ако може!

*

Papy

• 4343
« Отговор #72 -: Март 23, 2013, 08:21:06 pm »
Зара, ти полудя, момиче!

*

Uran

• 6041
« Отговор #73 -: Март 23, 2013, 09:16:30 pm »
Зара, пробвала ли си диета?

*

Papy

• 4343
« Отговор #74 -: Март 23, 2013, 09:29:41 pm »
Шегата настрана, малкото като беше бебе му поставиха диагноза ад
Естествено предположението беше храна като алерген, лечението-кортикостероид
Кожата му беше станала на огромна кървава рана, защото колкото и да внимавахме, успяваше да се почеше.
Трябваше да мажа крема мин седмица
На 3-я ден не издържах и го заведох при една възрастна дерматоложка
Тя каза-никакво мазане,сапуни, пудри и лекарства
За около 2 седмици видимо се подобри
Не му смених храната
При големите обаче не е толкова лесно

*

Papy

• 4343
« Отговор #75 -: Март 23, 2013, 09:40:32 pm »
1) проблеми в храносмилане
2) химия-външна (прахове/сапуни/всякакви дразнители)
3) храна-тест за алергии

Най-важно-кога се е появил и кое е различното
Ако няма различно-почти сигурно е 1 или 3

4) кое го влошава-най-вероятно-алкохол, и изобщо-някаква връзка

Тетрата убива доста от вредните истории, оцетът убива гъби (чувала съм, че помага при тежки подсичания, не съм пробвала), медът е също силно антимикотично ср-во

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #76 -: Март 23, 2013, 10:59:25 pm »
Мерси за отговорите!
За две години какво ли не пробвах. Туй женското биле само не съм. От понеделник и него го започвам. По принцип нямам други проблеми. Сменяла съм всякакви диети. Няма резултат. Пробвала съм всякакви хапчета - противоалергични, антидепресанти, противогъбични, всичко, за което се сетиха докторите. Ползвам само масла, чисти от аптеката, оставя ли я кожата суха, се обривам за части от секундата. Почистващият лосион ми е розова вода и масло от жожоба. Въобще не ползвам сапуни или други измиващи средства. Тетрата ще ме изсуши още повече, както и оцета.
Четох някаъде, май в пимито, че прогресивна Луна в Близнаци дава такива проблеми. Е, до средата на година ще мине в Рак. Дано тогава да се оправят нещата.
Sunnily, как я пиеше билката? Колко от отварата, сутрин?

*

Papy

• 4343
« Отговор #77 -: Март 23, 2013, 11:10:41 pm »
Зара, с тая билка не трябва да се прекалява
Описаните оцети и подобни-само при доказани гъби
Изследвала ли стомах и черва?

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #78 -: Март 24, 2013, 06:26:37 am »
Натал или прогресия искаш?
Не знам, май не съм слагала моя или ако съм е било отдавна.
Какво да изследвам на стомаха и червата? Аз нямам оплаквания от тях, но все пак.

*

Papy

• 4343
« Отговор #79 -: Март 24, 2013, 10:47:57 am »
Ако наистина нямаш никакви оплаквания, можеш да пуснеш само тест за алергии към някоя група храни, която подозираш, защото добрите изсл на стом-чревния тракт са доста гадни

Има едни много странни апарати-хващаш едни дръжки, стъпваш бос на едни пластини и на базата на безвредни импулси и голяма база данни в самия апарат, той ти изплюва кои системи потенциално не функционират добре, дори и в момента да нямаш оплаквания. Та ако нищо друго не помага-този апарат може да те насочи къде има проблем