Здравей Гост

Плагиатството е престъпление

• 85 Отговора
  • 15163 Прегледи
*

abroad

• 2187
Re: Плагиатството е престъпление
« Отговор #20 -: Март 21, 2013, 10:15:11 am »
Знаеш ли...,няма да е зле да ти заведа едно дело....Ще се консултирам утре с адвокатите си...Бачкай...щото ще се наложи да плащаш...
Как реши, че е кражба не знам..,но ще се наложи да докажеш....какво ,кога.... :blink: Сайта е тук...форума също... ;D
И другата обида...-човека не е герантофил...Поздрави...предай на баба... :P

не знам, ти знаеш ли?
пусни сега една тема за съдия и като приключиш ония твойте дела, упс срещу тебе, исках да кажа, ме уведоми кога да съм налична, за да се явя

*

Veselin

• 2737
« Отговор #21 -: Март 21, 2013, 10:35:39 am »
Ох, пак ли скандалите с Вижън?..  ;D
Подкрепям мнението на Lillie. Лично аз влизам там, където мога да науча нещо ново.  :blink:

*

Papy

• 4343
« Отговор #22 -: Март 21, 2013, 11:09:42 am »
Когато някой се самозабрави-независимо кой-на хората рано или късно им писва
Колкото и да е знаещ и можещ някой, не трябва да забравя, че е "просто човек"-както се пееше в оная песен
Пък и тия скандали и интриги на мен лично са ми много досадни-какво толкова има да се дели

« Отговор #23 -: Март 21, 2013, 01:47:15 pm »
А, не е така. И правописът е важен. От мен да го знаете, които не го знаете. ;D

Не виждам защо проблеми на един форум се обсъждат в друг форум, че сигурно и в трети, а може би и в четвърти. Злорадството е омразна черта за мен.

Темата все пак е за плагиатството, а се говори за отношения между потребители в друг форум.

По темата все пак да кажа нещо. Аз съм жертва на плагиатство, но за съжаление не в астрологичен форум в интернет. В реалния живот, в работата ми. Де да бяха ми откраднали нещо по астрология. То не че съм писала нещо много и смислено. В реалния ми живот се оказва, че имало какво да се краде от мен и беше откраднато. А след това бях обвинена от крадците, че аз съм крала от тях.

« Отговор #24 -: Март 21, 2013, 01:58:36 pm »
Хахаха, Акрукс, да влизаш в книга. ;D ;D ;D

*

Papy

• 4343
« Отговор #25 -: Март 21, 2013, 02:36:23 pm »
Мноо тъпо, мирабела, няма ли как да докажеш, че си е твой труд-няма ли някой сътрудник/секретарка-който и да е-свидетел?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #26 -: Март 21, 2013, 02:42:35 pm »
За съжаление в повечето случаи на никой не му се застава на страната на малцинството срещу мнозинството, било то и срещу плагиати.
Всеки си пази задника и гледа неговата паница да не остане празна. Поза щраус може да е удобна за някои, но така никога не знаеш какви намерения те дебнат изотзад.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #27 -: Март 21, 2013, 02:54:17 pm »
По ме е яд, че ме клеветят за нещо, което не съм направила и ми остава да се надявам, че хората ме познават достатъчно добре и познават и тях достатъчно добре, за да не им повярват.
И да се оплаквам по знайни и незнайни форуми. ;D От което няма файда. Съжалявам, че така емоционално го написах. Просто ми е болна тема.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #28 -: Март 21, 2013, 03:08:16 pm »
Просто ми е болна тема.

Само един безплоден мозък може да открадне чужда, вече разработена идея и да я представя за свое откритие.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #29 -: Март 21, 2013, 03:40:18 pm »
Някакъв спомен ми мина-един професор ли, доцент ли, беше откраднал от дипломната работа на студентка и май го беше публикувал в своя книга

*

Veselin

• 2737
« Отговор #30 -: Март 21, 2013, 03:41:23 pm »
И после наказаха ли го заради това или му се размина?

*

Veselin

• 2737
« Отговор #31 -: Март 21, 2013, 03:51:24 pm »
Да, идва, макар и понякога със закъснение.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #32 -: Март 21, 2013, 03:57:19 pm »
Първо обират каймака  ;D, после идва Видовден. Я дойде, я не дойде...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #33 -: Април 11, 2013, 11:09:43 pm »
Престъпление е, я! Плагиати с плагиати! То, че няма празно във Вселената, няма, но много слънценикове тука се навъдили…  ;D Толкоз ли пък да нямат желание за израз на своята си индивидуалност или е до липса на креативност, пфу, знам ли, направо се потрисам, ще ви съдя и аз, ей! 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Asol

• 4140
« Отговор #34 -: Април 12, 2013, 10:25:18 am »
Защо да не си патентовала Слънцето и неговите производни ?  :P ;D Никой не може да изплагиатства "излъчването" и стила на никого. Може да бъде само копие, но не и оригинал.

Защо обаче администрацията пуска теми от профилите на потребителите ?! Ако който и да е потребител на форума публикува тема и коментар излиза като техен автор.
« Последна редакция: Април 12, 2013, 10:29:50 am от Asol »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #35 -: Април 12, 2013, 11:08:27 am »
Защо обаче администрацията пуска теми от профилите на потребителите ?! Ако който и да е потребител на форума публикува тема и коментар излиза като техен автор.

Тази тема също е отцепена и изглежда така, сякаш е пусната от профила на Нова: http://astrosite.org/forum/index.php/topic,6544.0.html

Никога не съм влизала в административни панели и не знам какви са им техническите възможности.

Но ако администраторът може да заключва и трие теми, не е изключено при разделянето им да има опция да се копира заедно с профила на потребителя, чийто пост се поставя като първи в новата тема.

Но как става тая работа няма как да знаем, ако не сме били админи и не сме виждали какво представлява административният панел отвътре. А незнанието поражда благодатна почва за какви ли не догадки и интепретации. Нормално е човек да се усъмни, когато не е наясно какъв е вътрешният механизъм и как функционира.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #36 -: Април 12, 2013, 11:19:18 am »

Тази тема също е отцепена и изглежда така, сякаш е пусната от профила на Нова: http://astrosite.org/forum/index.php/topic,6544.0.html

Никога не съм влизала в административни панели и не знам какви са им техническите възможности.

Но ако администраторът може да заключва и трие теми, не е изключено при разделянето им да има опция да се копира заедно с профила на потребителя, чийто пост се поставя като първи в новата тема.

Но как става тая работа няма как да знаем, ако не сме били админи и не сме виждали какво представлява административният панел отвътре. А незнанието поражда благодатна почва за какви ли не догадки и интепретации. Нормално е човек да се усъмни, когато не е наясно какъв е вътрешният механизъм и как функционира.

това е некрасиво. без оглед какви технически опции и обяснения стояли зад него. и никъде и никога друг път не съм виждала подобно нещо.

ако админ иска да мести мнения - прави си тема със заглавен пост от свое име и вътре мести мнения на други потребители.

останалото е вън от коментар.
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

satin_

« Отговор #37 -: Април 12, 2013, 11:34:33 am »
Да но тук и е писано от името на потребителя и от неговия профил!

Когато някой е сбъркал и е направил нещо нередно е хубаво да се извини за грешката си!

*

Asol

• 4140
« Отговор #38 -: Април 12, 2013, 11:41:44 am »

Не е нужно да си бил администратор, за да заключиш логически, че на даден коментар чисто технически може да му бъде автор само този, който е регистриран с този ник и който има достъп до този профил.
Калоян сам ли публикува тема за себе си от позицията си на ...цар  ;D ?! С първоначален коментар пуснат заедно с неговите цитати:
Цитат
тук предлагам да се изявява Калоян....

Последствие  коментарът е редактиран от него самия ?!!
Цитат
Последна редакция: Април 11, 2013, 10:45:20 pm от Калоян Иванов

Ако е редактиран от модератор, то ще пише неговия ник.

*

satin_

« Отговор #39 -: Април 12, 2013, 11:44:54 am »
Същата тема беше пусната 2 пъти преди това и съответно изтрита, но не от негово име. Може освен мен и друг да го е забелязал.
Та вече споменах за извинението!!!