Здравей Гост

Пътувания в чужбина

• 67 Отговора
  • 10032 Прегледи
*

Milkyway

• 3770
Re: Пътувания в чужбина
« Отговор #20 -: Март 21, 2013, 10:07:38 pm »
Надали :blink:
Не ми се ражда на почти 42 ;D :blink: :wub:
Ти си правиш кефа..,но БОГ дава душата! :blink:
Да си правим сметки..,без него е много смешно... :P
Аз кефа си го правя с презервативи ;D

:haha: Амии..,ако се спука.... ;D :P
Няма,няма..... ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #21 -: Март 21, 2013, 10:10:14 pm »
Ще имаш пътувания...сигурна съм.При теб предстои и тригон на Сатурн...Лошото мина...и замина. ;) :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #22 -: Март 21, 2013, 10:11:22 pm »
Ще имаш пътувания...сигурна съм.При теб предстои и тригон на Сатурн...Лошото мина...и замина. ;) :blink:
Тригон на сатурн със слънцето ли? Или с нещо друго?

« Отговор #23 -: Март 21, 2013, 11:51:32 pm »
Не съм пътувала в чужбина, но съм обиколила доста места в България (първата ми специалност е екскурзоводско/туристическо обслужване).  :blink:

От тази "специалност" сигурно ще се покаже някой интересен чужденец... :rolleyes:
Лили, теб винаги те свързвам с чужбина и чужденци...
 ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #24 -: Март 22, 2013, 08:24:23 am »
Не съм пътувала в чужбина, но съм обиколила доста места в България (първата ми специалност е екскурзоводско/туристическо обслужване).  :blink:

От тази "специалност" сигурно ще се покаже някой интересен чужденец... :rolleyes:
Лили, теб винаги те свързвам с чужбина и чужденци...
 ;)

Ами, аз и сега с "чужбинско" се занимавам, макар и индиректно - преводи и работа в инвестиционна компания, услугите са насочени към чужди пазари, чужденци.

Но никъде нямам възможност да пътувам, а така ми се иска някой ден...

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #25 -: Март 22, 2013, 10:46:46 am »
Здравей, Марая, хубава тема, дори и да не го осъзнава човек се чувства 100 пъти по-добре след супер пътуване, отколкото след покупка на вещ.
Така, аз за мен си се постарах да прегледам прогресии и транзити и да видим кво става.
И аз като Лили съм от туризма, 10 сезона, екскурзоводство, тур. обслужване, пътуване по курорти, ма само в Бг, 5 и половина год официално учене по темата. Гледам, че съм зап да я раб тая дейност при прогр луна в 11 дом, 10 прогресивен, малко след прогр МС. Тогава е имало и точен съвпад на прогр и натална нод ос. Изоставям тези дейности  при напускане на прогр луна на първи натален. Никакво излизане в чужбина, нищо дотогава. К9 в стрелата, уран на к, к3 във близнаци. И тогава се почват едни малко на брой, но все много хубави пътувания, свързани с работа, тип командировки, седмични, дето хем всичко имаш и ползваш, хем без пари за мен, хем и командировъчни ти плащат, от едно от тях имам още останали 60 евро, крия ги за черни дни )))) Изобщо, късмет го проделям. Вече прогрес луната тогава е минала във втори, сега е близо до к4. Като цяло забелязвам, че при мен имат отношение на транзитни венери и слънца през 12 и с аспекти.
Първо летене със самолет при уран през първи, транз марс на к 6, все пак е по работа, луната пак там, юпи, вен и слънце в 12, мерк на к 11.
По-важен за мен е следващия случай, пак по вр на служ пътуване, но на друга работа, се срещам с възрастен уранианец чужденец /да си дойдем на думата за дванадесетодомната водолейска венера точно тригонирана от дъртия сатър/. Това става при вече уран и юпи в 1, луна в 10, венера точно на мс, слънце на к12, марс до него в 12. Този човек, който вече има трета съпруга и е със слабост към източноевропейки решава, че ще съм му слабост и при все че при нас никога е нямало нещо физическо, много се усещаме инак, все пак той има венера на ас ми )))  за подарък успява служебно да ми организира още 2 други пътувания, служебни, по обучения уж, да съм му наоколо, да се видим, а ние реално само се виждаме, ама и той е дърт, и да видя света.
Първото се случва пак при транзитно слънце в/у венерата ми, транз вен в/у слънцето ми + уран, ретро марс на ДС, юпи на к2 опозе себе си. Губят ми багажа и благодарение на човека, аз бързо си го получавам, ма нали съм бивше тур. обслужване и хиляди пъти съм се занимавала с претенции, захапвам авиокомпанията и настоявам за обезщетение за причинения стрес и неудобство. Пиша, пиша, заплашвам... Когато вече след месеци съм почти отписала случая и не получавам ответ, те ми превеждат малка сума за компенсация при транзитно слънце в/у сатурн в 7, транз мерк в/у юпи в 8, транз марс на к9 и в/у урана.
И последно, новогодишния му подарък, много транзити през 8, сатъра на к8, марс в 11, слънце в 9, опозе юпито в 3, близнаци.
Въобще, работи си астрологията ))))
Да си пожелаем много още пътувания и емоции, че това ще ни остане.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #26 -: Март 22, 2013, 03:25:18 pm »
При последното ми пътуване за Италия в денят на заминаването ,съм имала следните транзити ретрограден нептун в 9ти във водолеи ,юпитер и луна пък са били в 12ти в близнаци.

*

Нова

• 3491
« Отговор #27 -: Март 22, 2013, 03:34:06 pm »
Дам, по правило 12 дом си има отношение към задгранични пътувания и женитби. Казват, че натална венера в 12 дом е щастлива в любовта с чужденец /да сме далеч от родната стряха, за добро или зло/.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #28 -: Март 22, 2013, 03:39:31 pm »
Обаче аз съм чела за натална венера в 12ти,че е и тайни връзки и любови. :blink: :blink: :blink:

*

Нова

• 3491
« Отговор #29 -: Март 22, 2013, 03:40:53 pm »
Обаче аз съм чела за натална венера в 12ти,че е и тайни връзки и любови. :blink: :blink: :blink:

Те, че са такива, такива са, че ги има, има ги. Но венерите и не само си имат разни нееднозначни проявления. Ние двете с теб сега отразихме само 2 от тях.

*

Нова

• 3491
« Отговор #30 -: Март 22, 2013, 03:42:02 pm »
а на практика дава трудно изразяване в сферата на любовта

Бинго!

*

Нова

• 3491
« Отговор #31 -: Март 22, 2013, 03:43:01 pm »
Хахахах, ми как да е лесно това изразяване, ако все по женени, заети, тайни и чуждоземски тичаме )))))))

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #32 -: Март 22, 2013, 03:46:24 pm »
Да виждала съм такива случай ,но слава бого моята си е във 8ми,опазил ме господ от връзки с женени и обвързани. ;) ;) ;) ;) ;)

« Отговор #33 -: Март 22, 2013, 03:52:30 pm »
къде се върнах ,чак 1981 г, 10 клас ,пролетната ваканция за 10 дни ,екскурзия с приятелка-съученичка до ГДР,
та по транзити - юпитер/ У4в 9/ съвпад сатурн/ У5 в 6/ ,двамата ретро на К2 Везни ,срещу  тр.Марс,Слънце и Венера У9 на К8 ,прогр.Луна в 10 каре Уран в 1,полетите  без проблеми
множество пътувания до родата в бивша СФРЮ , до Скопие, Ниш, Пирот,Струмица, те са по-близо от морето
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Нова

• 3491
« Отговор #34 -: Март 22, 2013, 03:58:00 pm »
къде се върнах ,чак 1981 г, 10 клас ,пролетната ваканция за 10 дни ,екскурзия с приятелка-съученичка до ГДР,

;D

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #35 -: Март 22, 2013, 04:46:16 pm »
Периода между 2007 и 2009 беше с много чести пътувания в чужбина за кратко и с по продължителен престой.Тогава транзитният Плутон  (управител на 9 дом) ми е бил съвпад с натален Юпитер (съуправител на 1 дом) .
При още едно пътуване по-рано прогресивната ми Луна е била в 3 дом ,а транзитният Юпитер е бил в секстил към наталния ми Плутон

« Отговор #36 -: Март 22, 2013, 07:28:19 pm »
Миналата година една приятелка прекоси Европа с кола ;D. Гледам, че транзитната Луна и е минавала през 9ти дом. Два месеца по-късно емигрира, има У4 Марс в 9то дом, прави тригон към Мерк и Слънце в 1ви дом в Стрелец. Като по учебник е.

Аз пък щях да си направя едно хубаво пътешествие миналата година ако тр. Сатурн не ми беше хванал втородомната Венера, която управлява и 2ри и 9ти дом. Язък за Юпитера, който минаваше точно през 9ти, но явно Сатъра е по-силен :angry: .

*

ib

• *
  • 182
« Отговор #37 -: Март 22, 2013, 09:27:57 pm »
пътувам еври дей - живеем извън града  :-[

най-добре се чувствам на път - без значение с какво на къде и колко
имам у3 в 7ми (юпитер) луна в 3ти гарнирано с интерсептиран рак в 9ти, у9 в 9 (мерк в лъв) - преместих се в друг град но никога не съм напускала страната - виновни са плутон (у2 в 1) опозе на юпитер на кръст с опозето на луна и мерк

гадна работа :)
надявам се на разходчица се прогресивна луна в 3ти в съвпад с натален нептун и към края на годината транзитен юпитер в 9ти :) 
Не давай всичко от себе си ... дай само най - доброто!!!

« Отговор #38 -: Март 23, 2013, 02:33:49 am »
Пътувала съм много и за дълго и за кратко....Къде несполучливи емиграции, къде гурбет, сега съм пак зад граница на гурбет от съвсем скоро. Прогресивната ми Луна е в 4-ти дом. Но всичко това го отдавам на 9-домната Водолейска Луна и СЛВ.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #39 -: Март 23, 2013, 02:35:52 am »
Пътувала съм много и за дълго и за кратко....Къде несполучливи емиграции, къде гурбет, сега съм пак зад граница на гурбет от съвсем скоро. Прогресивната ми Луна е в 4-ти дом. Но всичко това го отдавам на 9-домната Водолейска Луна и СЛВ.

В любимия град Истамбул ли си...или в Гърция...Не знам...,но нещо на Гърция ми мирише? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците