Здравей, Марая, хубава тема, дори и да не го осъзнава човек се чувства 100 пъти по-добре след супер пътуване, отколкото след покупка на вещ.
Така, аз за мен си се постарах да прегледам прогресии и транзити и да видим кво става.
И аз като Лили съм от туризма, 10 сезона, екскурзоводство, тур. обслужване, пътуване по курорти, ма само в Бг, 5 и половина год официално учене по темата. Гледам, че съм зап да я раб тая дейност при прогр луна в 11 дом, 10 прогресивен, малко след прогр МС. Тогава е имало и точен съвпад на прогр и натална нод ос. Изоставям тези дейности при напускане на прогр луна на първи натален. Никакво излизане в чужбина, нищо дотогава. К9 в стрелата, уран на к, к3 във близнаци. И тогава се почват едни малко на брой, но все много хубави пътувания, свързани с работа, тип командировки, седмични, дето хем всичко имаш и ползваш, хем без пари за мен, хем и командировъчни ти плащат, от едно от тях имам още останали 60 евро, крия ги за черни дни )))) Изобщо, късмет го проделям. Вече прогрес луната тогава е минала във втори, сега е близо до к4. Като цяло забелязвам, че при мен имат отношение на транзитни венери и слънца през 12 и с аспекти.
Първо летене със самолет при уран през първи, транз марс на к 6, все пак е по работа, луната пак там, юпи, вен и слънце в 12, мерк на к 11.
По-важен за мен е следващия случай, пак по вр на служ пътуване, но на друга работа, се срещам с възрастен уранианец чужденец /да си дойдем на думата за дванадесетодомната водолейска венера точно тригонирана от дъртия сатър/. Това става при вече уран и юпи в 1, луна в 10, венера точно на мс, слънце на к12, марс до него в 12. Този човек, който вече има трета съпруга и е със слабост към източноевропейки решава, че ще съм му слабост и при все че при нас никога е нямало нещо физическо, много се усещаме инак, все пак той има венера на ас ми ))) за подарък успява служебно да ми организира още 2 други пътувания, служебни, по обучения уж, да съм му наоколо, да се видим, а ние реално само се виждаме, ама и той е дърт, и да видя света.
Първото се случва пак при транзитно слънце в/у венерата ми, транз вен в/у слънцето ми + уран, ретро марс на ДС, юпи на к2 опозе себе си. Губят ми багажа и благодарение на човека, аз бързо си го получавам, ма нали съм бивше тур. обслужване и хиляди пъти съм се занимавала с претенции, захапвам авиокомпанията и настоявам за обезщетение за причинения стрес и неудобство. Пиша, пиша, заплашвам... Когато вече след месеци съм почти отписала случая и не получавам ответ, те ми превеждат малка сума за компенсация при транзитно слънце в/у сатурн в 7, транз мерк в/у юпи в 8, транз марс на к9 и в/у урана.
И последно, новогодишния му подарък, много транзити през 8, сатъра на к8, марс в 11, слънце в 9, опозе юпито в 3, близнаци.
Въобще, работи си астрологията ))))
Да си пожелаем много още пътувания и емоции, че това ще ни остане.