Здравей Гост

Кармата и конфигурация Йод

• 27 Отговора
  • 7398 Прегледи
*

Milkyway

• 3770
Re: Кармата и конфигурация Йод
« Отговор #20 -: Август 14, 2013, 08:10:25 pm »
Как определяте дали кармата е тежка ;D ?
Много проблеми,и много болка чрез тях.
Тежки обстоятелства,безизходица и пак казвам много болка.

Но и трябва много сила на психиката ,за да се издържи. :'(

« Отговор #21 -: Август 14, 2013, 08:11:48 pm »
Астрологично имам предвид, натала по какъв начин показва тежката карма ?

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #22 -: Август 14, 2013, 08:56:06 pm »
Аз бих го разгледала като 2 Йода, единият с един връх, другият с друг. Не знам дали е правилно...

Благодаря за споделената информация:))) и аз така мисля, че са 2... и в момента тр. плутон ги задейства, по единия имам събития, та горе долу ще имам предвид какво да очаквам и при другия:)))
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #23 -: Август 14, 2013, 09:21:50 pm »
Тъй и не ги оправих тези половини на хороскопа, лявата е тази откъм асцедента, нали? Тъй и тъй съм с натоварени водни домове, поне да знам, че ще я чистя и повече тука на тази земя няма да се вясвам ;D

« Отговор #24 -: Август 14, 2013, 09:34:44 pm »
Тъй и не ги оправих тези половини на хороскопа, лявата е тази откъм асцедента, нали? Тъй и тъй съм с натоварени водни домове, поне да знам, че ще я чистя и повече тука на тази земя няма да се вясвам ;D

Да, откъм АЦ, от 10 до 3 дом.
Пък аз с едно кирливо Слънце във воден дом, няма какво да чистя явно :rolleyes: .

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #25 -: Август 14, 2013, 09:44:52 pm »
Астрологично имам предвид, натала по какъв начин показва тежката карма ?

натоварени водни домове се лансира във форума ако не се лъжа
отделно се казва че ако лявата хемисфера е натоварена - то натива ще трупа карма
а ако е в дясната - ще чисти карма...мисля че беше от "изкуството да си тълкуваме хороскопа"

майко, майко  :57:
кво да чистя, като явно само ще трупам  ;D силно натоварени са ми 12ти, 1ви и 2ри  ;D  ;D
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #26 -: Август 15, 2013, 08:21:49 am »
Конфигурацията Йод би трябвало да изглежда така - http://darkstarastrology.com/wp-content/uploads/2010/05/december-2012-yod.gif

задължително ли точката/връх трябва да прави опозиция, че май съм била в заблуда  :-[

Върхът ако прави опозиция, се нарича бумеранг, ако няма такава, е Йод.

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #27 -: Август 29, 2013, 07:01:51 am »
Може ли да ми помогнете с тълкуванието на следният йод: връх: Сатурн (в 4д, Близнаци, у11 и у 12) в опозиция със СЛВ (в 10 дом, Стрелец), Луна (в 9д, Скорпион, у5 и у6) в секстил с Венера (в 11д, Козирог, у3 и у8) ?