Здравей Гост

ПРОГНОЗИ ЗА БЪДЕЩЕТО - 21.12.2020 г.

• 133 Отговора
  • 27651 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: ПРОГНОЗИ ЗА БЪДЕЩЕТО - 21.12.2020 г.
« Отговор #80 -: Април 15, 2013, 11:39:52 am »
Брейй, две-три момченца има в тоя форум, и успяха да се скарат

Само жените ли ще се караме?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #81 -: Април 15, 2013, 06:02:48 pm »
Изборите в Иран не са нещо ново и сензационно. И те "избират" президент на всеки 4 години, като всеки президент има право на максимум 2 последователни мандата. Затова настоящият няма право да се кандидатира. Предните избори бяха през 2009-та. И всеки президент е човек на аятолаха.

"Почти" е така, ама не съвсем. Първо, не съм казал, че е сензационно, а че аз не съм го взел предвид. Моята прогноза се базираше на друго. Обяснил съм за транзитен Марс, Юпитер и т.н. От друга страна, не е вярно, че всеки президент е човек на аятолаха. Ако си чела анализатори - Хаменей и Ахмадинеджад не са приятели, а конкуренти. Дори за новите избори се прогнозира човекът/протежето на Ахмадинеджад да бъде отстранен още на "кастинга" за кандидати и да не стигне до регистрация за изборите. Най-голям шанс да спечели има Хасан Рохани - представител на Хаменей във Върховния национален съвет за сигурност и главен преговарящ по ядрената програма на Иран. 
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Uran

• 6041
« Отговор #82 -: Април 15, 2013, 06:20:44 pm »
Кои страни добиват най- много злато?
Проверихте ли?
Сега, мислите ли, че световният господар ще остави някакви мангали да печелят от нещо, за което нямат никаква заслуга?
Сега можете да си отговорите като как ще вървят котировките на благородни метали.  :blink:

« Отговор #83 -: Април 15, 2013, 06:44:36 pm »
Кои страни добиват най- много злато?
Проверихте ли?
Сега, мислите ли, че световният господар ще остави някакви мангали да печелят от нещо, за което нямат никаква заслуга?
Сега можете да си отговорите като как ще вървят котировките на благородни метали.  :blink:
1. Китай с рекордните 403 тона годишно
2. ЮАР... около 250 т
3. САЩ...
... Австралия, Канада, Чили, Перу, Русия, .....
... България - 5 тона!  )))

Повечето са на концесия и не печелят никакви черни мангали, а разни бели "международни фирми"-монополисти!
« Последна редакция: Април 15, 2013, 06:53:20 pm от Калоян Иванов »

Re: ПРОГНОЗА 21.12.2020 година
« Отговор #85 -: Май 05, 2013, 09:38:30 pm »

Повторение на финансовите сътресения. Европа: След Гърция (миналата година) и Кипър (в момента) ще трябва да бъде "спасявана" от банкрут трета държава. Може да е Италия (не съм проверявал! ... по-малко вероятно - Испания или Португалия). Критичен период: юли и особено август (квадрат Уран-Плутон, а после и с Юпитер). ...

Края на септември, октомври и особено нач. на ноември неблагоприятното влияние на Сатурн (съединение с Лунен възел в Скорпион) ще мине от икономическата в политическата сфера. Възможна нова война/напрежение в Бл.Изток (Сирия, Иран!!! ... по-малко вероятно други: Ливан, Израел, Турция). В САЩ спад при Обама. Съображения: негативни реакции от военния конфликт и/или от финансовата политика (през ноември започва финансовата година в САЩ = нов бюджет), а може комбинация от двете. Сегашната политика на ФЕД ще се обърне (пак ще се печатат пари, инфлацията ще расте...).  С две думи, втората половина на 2013 година е доста неблагоприятна според мен.

Добавям "подходяща" дата за война: 11.09-15.09.2013. В този момент Слънце-Марс е опозиция на тр Марс (Лъв) в хороскопа на Иран.
11 септември е подходящ за филма "Империята отвръща на удара" - втора серия, точно 12 години след 2001 година.
Срок на действията: 1 месец - до към 16-18 октомври (Марс минава в Дева...).

Израел удари Сирия. Тя реагира със заплахи: http://dnes.dir.bg/news/izrael-siria-13813194?nt=4
Индикациите за "официален" международен конфликт се засилват. Войната май е близо!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #86 -: Май 05, 2013, 09:54:35 pm »
Mda...Факт е, да се изнасяме към Индия.  :-\ :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #87 -: Юни 16, 2013, 12:06:58 pm »

"Почти" е така, ама не съвсем. Първо, не съм казал, че е сензационно, а че аз не съм го взел предвид. Моята прогноза се базираше на друго. Обяснил съм за транзитен Марс, Юпитер и т.н. От друга страна, не е вярно, че всеки президент е човек на аятолаха. Ако си чела анализатори - Хаменей и Ахмадинеджад не са приятели, а конкуренти. Дори за новите избори се прогнозира човекът/протежето на Ахмадинеджад да бъде отстранен още на "кастинга" за кандидати и да не стигне до регистрация за изборите. Най-голям шанс да спечели има Хасан Рохани - представител на Хаменей във Върховния национален съвет за сигурност и главен преговарящ по ядрената програма на Иран.

Реформаторът Рохани с победа на първия тур на изборите в Иран

http://www.dw.de/%D0%B8%D0%B7%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%B0%D0%B4%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D1%80%D0%BE%D1%85%D0%B0%D0%BD%D0%B8/a-16884525

Припомням си прогнозата за войната с Иран:
През август - напрежение в района и ще започне подготовка - медийна, дипломатическа и т.н.
Началото на военните действия - около годишнината от атентата срещу кулите-близнаци - в интервала 9-16 септември.
Първата фаза ще трае около месец - (до 15-16 октомври).  После нещата ще се затегнат!
« Последна редакция: Юни 16, 2013, 12:13:10 pm от Калоян Иванов »

« Отговор #88 -: Август 26, 2013, 10:21:59 am »
Интересува ме период от 2 месеца, които смятам за важни - август и септември. Според мен те са ключови за подготовка и начало на военен конфликт. Както се вижда шиитски Иран е държава със силно централизирана власт (Марс и слънце във водолей, заедно с меркурий) - кармично предопределена да бъде такава, войнствена и създаваща проблеми (тероризъм); силно подчинена на религията (луна в овен). Стремежът към единоначалие и залитането по религията минава разумните граници (юпитер/Лилит в лъв и големия им тригон с Луна и Уран/бяла луна), но такъв фанатизъм предвещава и неприятности с фатален край. Ще бъдат наказани от Марс в Лъв (което за мен е САЩ). Без да съм "фаталист" вече отбелязах в предишната си кратка прогноза повторението с датата 9-11 (11 септември). Тогава тр.Марс е в опозиция със слънце/марс. Месец по-рано в тази точка е транзитното Слънце, което според мен е подготовка-противопоставяне на двете държави. Противникът на Иран има съюзници и подкрепа/логистика (уран в овен, меркурий в лъв и луна в тригон). Сатурн/глава на дракон в Скорпион подсказва, че моментът сега е удобен за ужилване (особено ако режима в Сирия падне дотогава)... С две думи, началото (подготовката) на нераразбориите и забъркването на кашата ще е през горещия август, но самата война ще започне в началото на септември, когато тр Марс смени слънцето в лъв и влезе в опозиция на Слънце/Марс! Ориентировъчни дати: 9-10-11 септември и до 15-16 септ.) ...  Начало на война в септември предвещава дълъг конфликт, но първата фаза ще е около 1 месец - до 15-16 октомври - когато тр Марс ще мине в дева. После ще има вероятно затягане на положението, дипломация и размиване на конфликта ... но вече ще излезем от октомври, което надхвърля задачата ми!
Това е накратко. Среща след 5 месеца да видим какво се е случило реално. Засега "замразявам" темата във фризера.

Размразявам си темата от април! Минаха 5-те месеца и събитията наближават. След "химическата атака" преди дни (която според мен си е подготвена провокация с цел да има алиби за удар), започна усилена дипломатическа подготовка за война. САЩ, Саудитите, Катар и Турция започнаха сондажи и военна намеса. ЕС още се изказва предпазливо, но няма къде да ходи. Най-обезпокоително звучи изявлението на Турция, че ще влезе в коалицията дори без да има санкция от Съвета за Сигурност, тоест дори Китай и Русия да не дадат мандат за военна намеса. Това ще повтори случая в Косово. Турция е важна, защото от нейна територия може да се влезе в Сирия. В Средиземно море пък и дислоцирана американска флотилия.

Първо, коригирах прогнозата си преди време. Войната явно няма да касае само Иран, защото междувременно режимът в Сирия не падна. Така че ударът ще започне оттам, тоест от Сирия. Регионът на Бл.Изток е под знака на скорпион и затова казаното за Иран почти изцяло важи за целия район. Вече коментирах преди месец събитията в Турция (пак под знака Скорпион).
Наистина нещата около Сирия се активизираха в началото на август. Въпросът за атентата в Сарафово и заплахите за нови терористични удари:

Тези дни САЩ казаха, че са получили множество заплахи за терористични атаки. Президентът свика Съвета на нац.сигурност да набележи мерки!
Май се задават събитията, за които говорех преди 4 месеца. Започва медийната подготовка за войната в Бл.Изток.
Сега се тиражира някаква заплаха от тероризъм, която ще дойде от Бл.Изток. Тези дни и атентатът в Бургас пак изплува след 1 година.
ЕС обяви Хизбула за терористична организация и сега Сирия е нарочена за удар като база на Хизбула.
САЩ пък се готвят за терористична атака и за "контраудар" срещу поредната държава, подкрепяща тероризма.
Нещата май влизат във фазата на медийната и дипломатическа подготовка за есенната война. До 1-2 месеца ще стане ясно.
Следя си прогнозата от пролетта. Горещият август ще даде отговор!

Второ, ......................
« Последна редакция: Август 26, 2013, 11:13:38 am от Калоян Иванов »

« Отговор #89 -: Август 26, 2013, 10:40:37 am »
Калояне, малко ми приличаш на един друг астролог FF. Няколко пъти съм му чела прогнозите и съм го засичала по ТВ.
Само апокалиптични сценарии го вълнуват и все такива предричания има, и при теб май е подобно... ;D Всяване на излишен ужас и страх.

Най-хубавото тепърва предстои и доброто ще победи, както винаги :blink:

« Отговор #90 -: Август 26, 2013, 10:42:32 am »
Калояне, малко ми приличаш на един друг астролог FF. Няколко пъти съм му чела прогнозите и съм го засичала по ТВ.
Само апокалиптични сценарии го вълнуват и все такива предричания има, и при теб май е подобно... ;D Всяване на излишен ужас и страх.

Най-хубавото тепърва предстои и доброто ще победи, както винаги :blink:

Моля, да не ми се спами темата с глупости! Аз говоря за факти. "Блондинки", които не слушат новини, да не се обаждат!!!!!!!!!
Имат си теми за любовни хорари - да пишат и четат там!!!!!

Игнор_romantica

*

Нова

• 3491
« Отговор #91 -: Август 26, 2013, 10:44:53 am »
Въх...

Той и зъби имал.

Всичко тук е общо в нашето братство, а твоята тема е някъде другаде )))))))))

« Отговор #92 -: Август 26, 2013, 10:49:08 am »
Интересува ме период от 2 месеца, които смятам за важни - август и септември. Според мен те са ключови за подготовка и начало на военен конфликт. Както се вижда шиитски Иран е държава със силно централизирана власт (Марс и слънце във водолей, заедно с меркурий) - кармично предопределена да бъде такава, войнствена и създаваща проблеми (тероризъм); силно подчинена на религията (луна в овен). Стремежът към единоначалие и залитането по религията минава разумните граници (юпитер/Лилит в лъв и големия им тригон с Луна и Уран/бяла луна), но такъв фанатизъм предвещава и неприятности с фатален край. Ще бъдат наказани от Марс в Лъв (което за мен е САЩ). Без да съм "фаталист" вече отбелязах в предишната си кратка прогноза повторението с датата 9-11 (11 септември). Тогава тр.Марс е в опозиция със слънце/марс. Месец по-рано в тази точка е транзитното Слънце, което според мен е подготовка-противопоставяне на двете държави. Противникът на Иран има съюзници и подкрепа/логистика (уран в овен, меркурий в лъв и луна в тригон). Сатурн/глава на дракон в Скорпион подсказва, че моментът сега е удобен за ужилване (особено ако режима в Сирия падне дотогава)... С две думи, началото (подготовката) на нераразбориите и забъркването на кашата ще е през горещия август, но самата война ще започне в началото на септември, когато тр Марс смени слънцето в лъв и влезе в опозиция на Слънце/Марс! Ориентировъчни дати: 9-10-11 септември и до 15-16 септ.) ...  Начало на война в септември предвещава дълъг конфликт, но първата фаза ще е около 1 месец - до 15-16 октомври - когато тр Марс ще мине в дева. После ще има вероятно затягане на положението, дипломация и размиване на конфликта ... но вече ще излезем от октомври, което надхвърля задачата ми!
Това е накратко. Среща след 5 месеца да видим какво се е случило реално. Засега "замразявам" темата във фризера.

Размразявам си темата от април! Минаха 5-те месеца и събитията наближават. След "химическата атака" преди дни (която според мен си е подготвена провокация с цел да има алиби за удар), започна усилена дипломатическа подготовка за война. САЩ, Саудитите, Катар и Турция започнаха сондажи и военна намеса. ЕС още се изказва предпазливо, но няма къде да ходи. Най-обезпокоително звучи изявлението на Турция, че ще влезе в коалицията дори без да има санкция от Съвета за Сигурност, тоест дори Китай и Русия да не дадат мандат за военна намеса. Това ще повтори случая в Косово. Турция е важна, защото от нейна територия може да се влезе в Сирия. В Средиземно море пък и дислоцирана американска флотилия.

Първо, коригирах прогнозата си преди време. Войната явно няма да касае само Иран, защото междувременно режимът в Сирия не падна. Така че ударът ще започне оттам. Регионът на Бл.Изток е под знака на скорпион и затова казаното за Иран почти изцяло важи за целия район.
Наистина нещата се активизираха в началото на август. Въпросът за атентата в Сарафово и заплахите за нови терористични удари:

Тези дни САЩ казаха, че са получили множество заплахи за терористични атаки. Президентът свика Съвета на нац.сигурност да набележи мерки!
Май се задават събитията, за които говорех преди 4 месеца. Започва медийната подготовка за войната в Бл.Изток.
Сега се тиражира някаква заплаха от тероризъм, която ще дойде от Бл.Изток. Тези дни и атентатът в Бургас пак изплува след 1 година.
ЕС обяви Хизбула за терористична организация и сега Сирия е нарочена за удар като база на Хизбула.
САЩ пък се готвят за терористична атака и за "контраудар" срещу поредната държава, подкрепяща тероризма.
Нещата май влизат във фазата на медийната и дипломатическа подготовка за есенната война. До 1-2 месеца ще стане ясно.
Следя си прогнозата от пролетта. Горещият август ще даде отговор!

Второ,
Аз се интересувам от тези събития, и не мога да ги анализирам от астро гледна точка, но война с Иран би се водила на икономическият фронт. Виж, ако искаш картите на Иемен, Азербайджан и други близки на тях държави....
Война с Иран САЩ няма как да отворят, защото ще е трудна и скъпа....
Но темата ми е интересна, определено
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #93 -: Август 26, 2013, 10:52:42 am »
Никъде не е отбелязано, че е забранено, така че входът е свободен. А и да е забранено все тая, за блондинките забрани няма ;D Яко ти е прехлопала дъската сигурно е от малкото новини, които гледаш...
Пускай ти хорари за борсова търговия, ще ти е в плюс за онлайн инвестициите ;D

« Отговор #94 -: Август 26, 2013, 11:09:27 am »
Никъде не е отбелязано, че е забранено, така че входът е свободен. А и да е забранено все тая, за блондинките забрани няма ;D Яко ти е прехлопала дъската сигурно е от малкото новини, които гледаш...
Пускай ти хорари за борсова търговия, ще ти е в плюс за онлайн инвестициите ;D
Защо така контузи момчето...Темата ми бе интересна...;)
А той е сериозен човек, ама нали за това сме мъжете/момчетата, за да прощаваме вашите слабости, а вие нашите грандоманий взимане на сериозно...:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Нова

• 3491
« Отговор #95 -: Август 26, 2013, 11:11:44 am »
Споко, "мъжът/момчето" хич не е контузено, дори напротив. В силата си е.

« Отговор #96 -: Август 26, 2013, 11:13:38 am »
Не те чаках, а ти се появи..
Просто анализите ми харесват, както и темата...
Как си в понеделник, Нова телевизия. Май си пълно довиждане...:)))))

« Отговор #97 -: Август 26, 2013, 11:14:58 am »
За последен път призовавам културно
ДА НЕ МИ СЕ СпАМИ ТЕМАТА с "ЖЕНскИ" гЛУпОСТИ~!!
Ако някой има да каже нещо за политиката и войната в региона - да напише.
Ако няма - да ходи да си чеше езика в други тема: дрън-чи-пляс, мрън-дрън, и т.н.
Може и на Острова да дойде. Там няма да го гоня.

*

Нова

• 3491
« Отговор #98 -: Август 26, 2013, 11:16:01 am »
Много съм добре, свежа, бодра и отпочинала.

Това за довиждането не го разбрах и въпреки подвижните оси, все още не смятам да си ходя. Впрочем Калоян се пробва с това Нова ТВ, но се отказа, видя, че не ми отива. Ти вече няколко пъти ме наричаш така, но това нищо не значи  ;)

« Отговор #99 -: Август 26, 2013, 11:18:45 am »
За последен път призовавам културно
ДА НЕ МИ СЕ СпАМИ ТЕМАТА с "ЖЕНскИ" гЛУпОСТИ~!!
Ако някой има да каже нещо за политиката и войната в региона - да напише.
Ако няма - да ходи да си чеше езика в други тема: дрън-чи-пляс, мрън-дрън, и т.н.
Може и на Острова да дойде. Там няма да го гоня.
Според теб, щи има ли война и защо?
Аз съм за, най малкото населението на тези държави е предимно младо и как да го редуцират, освен с война?
Но от друга страна са лесно манипулируеми...