И сега погледнах за дата 01.01.0001г Юпитер е 9гр везни, а Сатурн 11гр близнаци, няма как година по-рано, когато се е родил Христос да са били в съвпад
Ох, въпросът за Исус е друг. Разследвал съм го подробно... но тук става дума за друго. Не за новия месия, нито за второто пришествие, или за маите. Ясно е че съвпад Юпитер-Сатурн има често (през 12-20 години)... Остава да ми кажете и кога започва Епохата на Водолея.... и да питате какво общо има тя!
ПРОСТО се опитвам да насоча вниманието ви към следващия период (значим според мен в историята) и неговата начална граница -
условна, разбира се. Ако вие имате различни съображения, или не приемате моите - има си други теми - пишете там. Не ме "нападайте" с упреци: защо това, защо онова?
щото папата живее там :rolleyes:
Браво, имаме познал правилния отговор... !!!
Спирам да отговарям на реплики. Който не уважава
темата на моята тема - да си пусне друга и да обсъжда там каквото иска, да не разводнява тук.
Аз се опитвам да насоча вниманието ви към следващия важен за историята (според мен) период с
условна граница (начало) 21.12.2020.
Който наистина иска да анализира - да пише. Ще коментирам само анализи и доводи (планети, съвпади, аспекти и прочие) на прогнози за бъдещето.
Миналото, Исус, Кризата и др. няма да коментирам повече.