Здравей Гост

Който има нужда

• 400 Отговора
  • 66748 Прегледи
*

Papy

• 4343
Който има нужда
« -: Март 28, 2013, 07:54:29 pm »
Всеки попада в ситуации, от които не вижда изход. Понякога е по-лесно да споделиш с хора, които почти не познаваш. Понякога ти трябва странично мнение, нестандартна идея, или някой просто да ти каже, че идват по-добри времена
Може с и без астрологични и каквито и да било други карти, може с тях, всички похвати за помощ на човека са позволени

Заповядайте :)

П.п. Има хора с психологически способности/знания-надявам се да помагат

Re: Който има нужда
« Отговор #1 -: Март 29, 2013, 08:17:05 am »
ти как си с нуждите :blink:,лични съображения или алтруизъм :rolleyes:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Papy

• 4343
« Отговор #2 -: Март 29, 2013, 08:29:44 am »
ти как си с нуждите :blink:,лични съображения или алтруизъм :rolleyes:

Много благодаря, че попита, добре :)
Освен кофа с чай за болно гърло-нямам за момента други желания

Виждам, че искаш полянка с 4-листни детелини, и не мога да помогна-но ако намеря-ще ти свирна :)

« Отговор #3 -: Март 29, 2013, 08:37:57 am »
къде се разболя  :rolleyes:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4 -: Март 29, 2013, 08:41:03 am »
Гледам, в София все вируси ви хващат, сигурно е от въздуха.

Тук не че няма, но максимум по веднъж на всяка зима прихващам и то за кратко, откакто започнах да използвам градския транспорт.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #5 -: Март 29, 2013, 08:53:55 am »
много стрес, много вируси/внос от прованса,чужбина,някой щамове рецидивиращо-резистентни  местни култури,здравната каса знае защо, както  и дивизиите на фармацевтичните компании реагиращо на пазара се множат :mellow:

*

Papy

• 4343
« Отговор #6 -: Март 29, 2013, 09:00:07 am »
къде се разболя  :rolleyes:

Аз дори още не съм се тръшнала, ама мине-немине и малкото домъкне нещо, баща му го прихваща, аз ги лекувам, лекувам и като им мине, явно се отпускам :)

Преди като контактувах с много хора в затворени пространства хващах вирус 1 пролет и 1 есен
Наистина ми се струва, че има конспирация-вирусите стават все по-гадни
Този например минава за около седмица, ако организмът издържи, ако не-стига се до антибиотици, най-типичен симптом-едно зачервено гърло, евентуално може темп и хрема
Но може и без тях

*

Papy

• 4343
« Отговор #7 -: Март 29, 2013, 09:17:11 am »
Гледам, в София все вируси ви хващат, сигурно е от въздуха.

То е така, но логиката е друга-където има вятър, по-кратко се задържат
Пък и едно е 15-20 мин примерно сред заразни, друго е една седмица да те облъчват :)

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #8 -: Април 06, 2013, 03:20:45 pm »
E mai i az oprqh do tuk napadnaha me ograbiha me ritaha me zverski v bubrecite s posineno oko sum i cepnata ustna i zashto za nqkakvi si deset lv ne che ne se prejivqva no za men vsqkash tova beshe predela chuvstvam se ujasno podtisnata sum i imam useshtsneto che vsichko okolo men se rushi neznam dali she uspeq da produlja normalno ot tuk natatuk i izobshto oshe kolko moga da izdurja

« Отговор #9 -: Април 06, 2013, 03:53:48 pm »
Беше ли на лекар? Иди, ако имаш съмнения за вътрешни наранявания. Не искам да те плаша допълнително.

За полиция не попитах, защото такива нападения често завършват като разследване срещу неизвестен извършител. Но това не бива да те спира да подадеш сигнал. Иди, може да си струва.

Съжалявам, Елодия. Знам, че съчувствието ми не ти помага в момента.

Да не е проработило новолунието в комплект с Марс в опозиция с твои натални Марс, Сатурн и Плутон? Някои орбиси са доста широки. Новолунието ще бъде на 10.04.2013 в 21-вия градус на Овен в съвпад с Марс и Венера.
« Последна редакция: Април 06, 2013, 04:21:29 pm от Mirabella »

*

Veselin

• 2737
« Отговор #10 -: Април 06, 2013, 04:18:35 pm »
Много съжалявам за случилото се, elodiq!  :( Дано поне да си добре със здравето и да не са успели да ти направят нещо сериозно.
И според мен, пусни сигнал в полицията, пък дано да успеят да открият извършителите.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #11 -: Април 06, 2013, 04:22:41 pm »
Blagodarq naistina bqh na lekar vsichko e nared samo sinioto oko no I to she mine kofti che na dva dena rabota se naloji da izlqza v bolnichen a za  policiq naistina nqma smisal da se hodi v tazi situaciq no vse pak mi olekva ot misalta che na men nishto mi nqma I vsichko osven deset lv si e v men prosto za kusmet si bqh zabravila telefona I dokumentite u doma prosto se zamislih na kakvo mqsto jiveem shom na dve krachko otdomat ti moje da ti se sluchi neshto takova I tova me nataji

*

Lillie

• 30532
« Отговор #12 -: Април 06, 2013, 04:26:48 pm »
Елодия, съжалявам за случката.

Погледни го и откъм положителната му страна - сравнително леко си се отървала, не са ти задигнали нищо ценно, нямаш и тежка телесна повреда.

Представи си ако в този момент имаше в себе си телефон, банкови карти, лични документи и ключове от вас.

Сигурно някой отчаян наркоман е бил или някой от ромските събратя? Народът съвсем пощуря от глад.  :-X
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #13 -: Април 06, 2013, 04:31:04 pm »
Taka e lili prava si slava bogo otivah na blizo samo za cigari I ne noseh nishto ceno s men  samo me e qd che nqma da moga da dioda na sbirkata na foruma I da prava si naroda suvsem poshurq

« Отговор #14 -: Април 07, 2013, 05:31:49 pm »
elodiq,това в София ли се случи,ужас :o
 дано се оправиш психически ,физическите травми ,уф, нямам думи... :'(

*

Papy

• 4343
« Отговор #15 -: Април 07, 2013, 05:52:52 pm »
Лелее, елодия, това е ужасно, как си сега?
Ако се е случило близо до вас, бих те посъветвала да избираш светли места, и ако може-да се движиш с повече хора, да не се окаже, че е някаква районна група
Ако е възможно, избирай си различни маршрути
Що за ненормалници да пребият едно момиче така :(((

*

Veselin

• 2737
« Отговор #16 -: Април 07, 2013, 05:57:41 pm »
И мен, преди няколко месеца, на път за интервю за работа (реших да ида пеша, за да спестя от пътни), на една от централни улици на града, поискаха да ме оберат, но ми се размина. А беше светло, едва към 3 следобед. Явно бяха подпийнали, но добре, че единият от тях разубеди другите. В днешно време, никъде не е сигурно, дори и на светлите улици. И могат да те претрепят дори и за жълти стотинки...  :-X

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #17 -: Април 07, 2013, 08:22:58 pm »
elodiq,това в София ли се случи,ужас :o
 дано се оправиш психически ,физическите травми ,уф, нямам думи... :'(
ne strelichka v plovdiv inache blagodarq vi za podkrepata dobre sum

*

Veselin

• 2737
« Отговор #18 -: Април 07, 2013, 08:23:33 pm »
И ти ли си от Пловдив?  :o

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #19 -: Април 07, 2013, 08:29:58 pm »
Da v kvartal trakiq jiveq po princip ujkem e spokoen kvartala no .......