Въпросната Риба със стелиум във Водолей ми е бивша работодателка, от време на време обслужвам нейната агенция, нали работя и на свободна практика. Напоследък все повече тарикатски номера прилага, на днес беше просто върхът! И когато й заявих директно, че ме поставя в по-неизгодни условия от други колеги, се опита да ми изманипулира много гнусно и мазно /типично в нейния стил/ думите, да изопачи всичко и да ме изкара мен виновна, че съвсем друго съм имала предвид. Била съм я поставяла в положение да се връща в сивата икономика - при все това, че години наред в агенцията й имаше сериозни злоупотреби, накрая я глобиха! Тая просто не може да се налапа, да си напълни алчната гуша. Днес не стига, че й направих услуга, а се опита много гадно да ми изиграе, пак за пари. На тия удръжки, дето взема, сега се опитва да измисли допълнителни, за да не остане почти нищо за преводача, който фактически върши цялата работа, а тя е само комисионер.
А за двете държанки не ми се коментира - курвенска история, няма смисъл да я правя достояние на форума. Само ми е гадно сега, че малтретират кучетата на майка ми, тях не можах да ги прибера в жилището, където се преместих - няма място за всички, нямам и възможност да ги гледам.