Здравей Гост

Който има нужда

• 400 Отговора
  • 66755 Прегледи
*

satin_

Re: Който има нужда
« Отговор #40 -: Април 30, 2013, 09:20:57 pm »
Започвам да прилагам все по-често тоя мисловен номер с излизане извън тялото, в доста случаи помага - просто изключваш съзнанието си и се абстрахираш от дразнещия фон. Жалко, че като остана насаме със себе си, не мога по същия начин да изключа мислите си.

Това го мога от малка, нито чувам, нито виждам и слон да мине покрай мен няма да го видя ;D От страни вероятно съм като невменяема с вглъбеният ми на някъде поглед ;D Но така си спестявам лошите енергии на хората, че ми идват в повече понякога, защото попивам всичко като гъба :blink: Усещам всички емоции на хората и ги превръщам в мои, случвало ми се е и да усещам и чуждата физическа болка, а това е много натоварващо и не ми харесва.

Разгледах ги тези есенции. Доста се посмях ;D

Уран теб какво те мъчи?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #41 -: Април 30, 2013, 09:23:18 pm »

Умирам от кеф сама да си поставям диагнози  ;D, ти сигурно още не си го докарала дотам.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

satin_

« Отговор #42 -: Април 30, 2013, 09:29:15 pm »

Умирам от кеф сама да си поставям диагнози  ;D, ти сигурно още не си го докарала дотам.

Не се пропускам и аз ;D За мен ще трябва един коктейл от всичко по много, иначе няма оправия ;D
И ти не си минала само с едно ми се струва  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #43 -: Април 30, 2013, 09:35:01 pm »
Не, взех си композиция.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #44 -: Април 30, 2013, 09:51:57 pm »
Започвам да прилагам все по-често тоя мисловен номер с излизане извън тялото, в доста случаи помага - просто изключваш съзнанието си и се абстрахираш от дразнещия фон. Жалко, че като остана насаме със себе си, не мога по същия начин да изключа мислите си.

Това го мога от малка, нито чувам, нито виждам и слон да мине покрай мен няма да го видя ;D От страни вероятно съм като невменяема с вглъбеният ми на някъде поглед ;D Но така си спестявам лошите енергии на хората, че ми идват в повече понякога, защото попивам всичко като гъба :blink: Усещам всички емоции на хората и ги превръщам в мои, случвало ми се е и да усещам и чуждата физическа болка, а това е много натоварващо и не ми харесва.

Уран теб какво те мъчи?

Все едно говориш за мен, много е мъчително да си като някакъв почистващ парцал за негативните въздействия на хората. Напоследък направих една перестройка в обкръжението си, като си дадох сметка колко много от личната ми енергия е отивала, за да се опитвам да помогна на хора, които са толкова вглъбени в негативните си изживявания и така са се закрепили за тях, че не желаят да помогнат на себе си. Попринцип съм толерантен и търпелив човек, държелива съм на стрес, или поне така си мислех досега - в момента съм с неизброими сигурно здравословни проблеми и силно ме съмнява да имат някакъв различен произход от този на стреса. Премахнах причините, които могат да се премахнат, за да мога да дишам по-свободно, но има неща, които ме ограничават, което много ме огорчава. Остава само да излекувам последствията от всички глупости, които се оставих да ми причинят и искрено се надявам да не съм си причинила нещо, което да плащам цял живот. 

*

satin_

« Отговор #45 -: Май 01, 2013, 12:40:06 am »
Стреса и напрежението в нездравословни количества винаги се отразява на здравето. И най-често здравословните проблеми те спохождат след като всичко е преминало и организмът се е отпуснал.

Границата между добротата, като качество и недостатък е малка. Има много добри хора, с които се злоупотребява по една или друга причина, без да са го заслужили. И ако характерът им е слаб и не могат да отстояват себе си и да понесат много, доста гадно им се отразява.

Ако съм в добро психическо състояние и светът да ми се стовари на главата няма да се предам и ще си го нося на гърба... Но битката е вътре в мен и не знам как да се справя със себе си. Явно имам някаква странна шизофрения  ;D

Не, взех си композиция.  ;D

Ще си направим парти с коктейли Бах  ;D

*

satin_

« Отговор #46 -: Май 01, 2013, 08:38:05 am »
Веско я ела тука, да не спамя хорарната тема. По хорара ти мисля, че да, приятел ти е.

Но ти най-добре би трябвало да знаеш дали е твой приятел или не е. Явно ти липсва. Останах с впечатление, че сте се скарали за глупости. Не бъди дребнав. Потърси го и дай шанс на приятелството ви. Всички се карат, лицемерно е ако всичко е наред и липсват конфликти, тогава със сигурност нещо не е наред. Но не трябва човек да издребнява и е нужна малко повече толерантност.
Ако това, че сте се сдърпали сложи край на приятелството ви (особено за глупости), значи то не струва нищо. Бъди по-толерантен и се опитай да погледнеш и картинката от страната на другия. Истините винаги са много в такива случай. Май си прекалено взискателен, но хората са такива каквито са, започнеш ли да искаш да ги променяш заради себе си, не е хубаво.

Сега му се обади!

Щях да пиша повече, но в нас се появи хлебарка... Опищях блока, най-много да дойде полиция  ;D А хлебарката избяга и сега трябва да претърсвам всичко. Гадта влезе през прозореца  ;D

*

Veselin

• 2737
« Отговор #47 -: Май 01, 2013, 08:54:32 am »
...
« Последна редакция: Май 15, 2013, 04:45:47 pm от Veselin »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #48 -: Май 01, 2013, 09:01:19 am »
Стреса и напрежението в нездравословни количества винаги се отразява на здравето. И най-често здравословните проблеми те спохождат след като всичко е преминало и организмът се е отпуснал.

Абсолютно вярно, в много случаи е така.
По време на силен стрес, в кризисни ситуации човек някак се стяга, мобилизира, някои изпадат в летаргия. И едва след като отмине всичко, след време започват да те спохождат здравословни проблеми. Състоянието на летаргия също може да бъде опасно, при мен се случи след всичкия стрес и се установи трайно, изразява се в нежелание да продължа напред. Просто живея ден за ден и продължавам да предъвквам и да съм обвързана емоционално със случилото се. А човекът, който ми причини всички тези проблеми, вече живее нов живот, успешен и щастлив, пращи от самодоволство. И всичко му се нарежда в живота, а не заслужава. Учудва ме лекотата, с която всичко забравя и се отърсва от мръсотията, която е причинил. И после ми говорете за карма и за това, че всичко се връща. Нищо не се връща.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #49 -: Май 01, 2013, 10:24:53 am »
Момичета и момче,

Къв Бах, къв не бах? Пролет е, почивате си, аз не де, чакат ме луди лудости, на раб съм, щото не знам кой Господ прати рибешкия ми мерк в счвво и финанси и откъде шефа реши, че ставам за тая работа? Но вие спокойно можете да си нережете една мощна зелена салата с всичко, дето ви е пред очите и дето е родила майката-природа сега - маруля, чесън, лук, магданоз, джоджен, краставичка, зелена чушка, ако ви падне, всякакъв треволяк, бъдете нестандартни и не се ограничавайте до бабешките репички, даже заложете само на зеления цвят. Ако в полезрението ви попаднат и други зелени ядливи неща, ръгайте. Па се налейте една ракийка и комбинацията ще прогони всички болести, може и да ви отпусне за един мързелив следобеден сън или поне дремане пред телевизора. Днес бъдете нептунианци и го давайте лежерно. Сън с котки също е супер, съвсем успокояват меките им козинки и мъркане и дишане.
Ся, който има нещо под ръка, може и едно тяло да удари, ама за нас старите моми и горната рецепта върши работа.

*

satin_

« Отговор #50 -: Май 01, 2013, 10:30:58 am »
Гадта я няма, преместих всичко, счупих си и компютъра заради нея  :41: Преди години пак беше се намъкнала една в нас, месеци спах на запалена лампа и карах кучето на сила да спи при мене  ;D

Веско оставам с впечатлението, че нямаш много приятели и имаш нужда от близост с хората.
Знаеш ли, според мен приятелството не изисква непрекъснато нещо от другия. То е взаимност и не мериш колко си получил и колко си дал. Това, че искаме непрекъснатото внимание да даден човек и да бъдем непрекъснато част от ежедневието му, говори само за това че сме самотни. Всеки има право да прави това което иска и да прекарва времето си както иска. Приятелят ти е искал да седмица с момиче вместо с теб, какво лошо има в това и защо трябва да се сърдиш. Егоистично е. Ако ти имаше някакво забавление, което да запълни времето ти, дали щеше да се сърдиш. Същото важи и за него. Не може животът на човек да се върти само около един единствен друг човек. Опитите да запълниш собствените си празнини, няма общо с приятелството. Поне според мен  :blink:

Лили, единствения начин вероятно е човек да прости първо на себе си, после и на другия и да продължи живота си.
Всеки си плаща сметката на края  :blink:
http://chitanka.info/text/595/23#textstart

*

Papy

• 4343
« Отговор #51 -: Май 01, 2013, 10:50:35 am »
80% от проблемите на хората идват от прекалени мисли за себе си и в/у себе си и живота си
Центрирайте се в/у някой друг и правете добро, лошото ни намира и само

Веско, не е важно как си постъпил тогава, важно е какво ще направиш днес и утре
Сатин, купи си хранилки за хлебарки на райд, ефективни са
Лили, докато сама не се изчегърташ от миналото, ще те намира и ще те тормози, а относно двете женички, не стелиума във водолей е твоят враг, а това, че трябва да се изправяш пред проблемите ребром

Други проблеми? :)

*

Uran

• 6041
« Отговор #52 -: Май 01, 2013, 10:51:53 am »
Напръскай с "Райд", но внимавай- силно токсично е. Преди време, когато живеех в панелен блок, си бях загубила гласа от "Райд".

Ох, на мен неуспехите ми причиняват физическо страдание.

*

Uran

• 6041
« Отговор #53 -: Май 01, 2013, 10:54:19 am »
Странно е- стелиумен водолей трябва синастрично да има секстили със стелиумен овен и нещата да са ОК. Аз нямам проблем с огнените. Дертове ми създават водните и земните.

*

Нова

• 3491
« Отговор #54 -: Май 01, 2013, 10:54:48 am »
Хранилките на райд са наистина номер едно обаче не знам на кучето как ще му се отразят. Мисля, че на опаковката пише, че не са за домашни любимци, но все пак провери още веднъж. Инак са много ефективни.

Папи, мятай ни, една по една. Ти отстрани имаш по-ясен поглед. Дисекцирай ни.

*

Нова

• 3491
« Отговор #55 -: Май 01, 2013, 10:55:54 am »
Лилиту е май само слънчев овен, така ли беше? Тя май е акцентирана по водата?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #56 -: Май 01, 2013, 10:59:16 am »
Лили, докато сама не се изчегърташ от миналото, ще те намира и ще те тормози, а относно двете женички, не стелиума във водолей е твоят враг, а това, че трябва да се изправяш пред проблемите ребром

Не само съм се изправяла пред проблемите ребром и съм ги решавала, а и са ми натрисали чужди проблеми. Що цял живот да плащам чужди сметки и да сърбам попари, надробени от други хора? Писна ми от такива тарикати.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #57 -: Май 01, 2013, 11:10:52 am »
Странно е- стелиумен водолей трябва синастрично да има секстили със стелиумен овен и нещата да са ОК. Аз нямам проблем с огнените. Дертове ми създават водните и земните.

На мен дертове ми създават сатурновите, но не става въпрос за Слънце в Козирог или Водолей, а ъглови Сатурни в твърди аспекти към светилата. Изключително гъвкава ценностна система наблюдавам при тях, която се нагажда според интереса. А потребителската нагласа и цинизма на такива хора въобще не искам да коментирам.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #58 -: Май 01, 2013, 11:13:10 am »
Лили, направи си собствена преводаческа агенция. Имаш име в бранша, хората те познават. Отмъкни им клиентите на тези мошеници. Както Кери Агос прави в "Добрата съпруга".

*

Нова

• 3491
« Отговор #59 -: Май 01, 2013, 11:16:57 am »

На мен дертове ми създават сатурновите, но не става въпрос за Слънце в Козирог или Водолей, а ъглови Сатурни в твърди аспекти към светилата. Изключително гъвкава ценностна система наблюдавам при тях, която се нагажда според интереса. А потребителската нагласа и цинизма на такива хора въобще не искам да коментирам.

Но мен ме обичаш, нали?  ;D