А аз чакам затъмнението от 9-ти. Страшно ми е любопитно ще има ли проявление към едната ми личност.
Ще е в съвпад с натални Слънце и Юпитер, опозиция към натален Плутон, каре към натален Марс, тр. Сатурн е опозе Слънце и Юпитер. Любопитно ми е много как ще се отрази, ако се отрази.
Мира, аз заради това изпитвам вина, защото първо си пожелах възмездие, а сега се чувствам виновна, че може с мислите си да съм спомогнала за развитието с операцията му.

Това не ме прави много добър човек.

А котето не му е създавало проблем с преминаването с автомобила му. Беше легнало в съседното платно на улицата, в края му, точно до тротоара. Той караше в другото платно, видя котето и просто премина в другата лента и го прегази през средата. Доста идиотска постъпка. Имам чувството, че донякъде осъзнава, че постъпката му може да е била една от причините за влошаването на здравословното му състояние. Защото сега се опитва да бъде мил и добър с животните, но... Късно е, либе, за прошка.

И аз имам вина, моите котки са възпитавани да бъдат мили, добри и донякъде доверчиви към другите хора. Никога не съм се държала лошо с тях, малко са разглезени. Аз не пускам в дома си хора, които не обичат животни и котки.

И те са свикнали с това да не бъдат нагрубявани от хората.