Точно и аз да ти се накарам, но Papy ме изпревари
А пък аз точно си мислех как ми се ходи някъде на ваканция и по цял ден да се шляя по плажа Направих и хорар "Ще мога ли да си позволя ваканция в близкия месец?" и като гледам май няма да ме огрее :angry:
Можем ли астрологично да установим какъв амулет е подходящ за нас?
Мисля,че някой ме урочаса преди час! Изведнъж изгубих сила,стана ми горещо,започна да ми се повдига и да ми се вие свят! И ако не се прозявах като луда щях да си помисля,че просто ми е паднало кръвното!
Такива ли са симптомите?Да не ти е паднало кръвното?
Цитат на: Just_a_Dream в Май 13, 2013, 01:12:08 pmМисля,че някой ме урочаса преди час! Изведнъж изгубих сила,стана ми горещо,започна да ми се повдига и да ми се вие свят! И ако не се прозявах като луда щях да си помисля,че просто ми е паднало кръвното!Или си бременна Виж си кръвното, както каза Лили може да е паднало или да си изравнила границите
Цитат на: Lillie в Май 13, 2013, 01:13:17 pmТакива ли са симптомите?Да не ти е паднало кръвното? Симптомите са същите като да ти падне кръвното,но придружени с много прозяване. По този начин тялото изхвърля отрицателната енергия! Аз мисля,че една жена ме урочаса,гледаше ме много съсредоточено и и теглих 100 майни след това!