Здравей Гост

Който има нужда

• 400 Отговора
  • 66747 Прегледи
*

Veselin

• 2737
Re: Който има нужда
« Отговор #240 -: Май 13, 2013, 07:36:42 pm »
Ама аз не искам новия, ами стария - 3.6.
Изтрих файловете, сега ще пробвам пак дали ще стане.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #241 -: Май 13, 2013, 07:40:39 pm »
Пак не стана.  :( Пак не ми даде да се логна, преди да ъпдейтна скайпа.
Сигурно има някакъв ъпдейт в Windows-а, който ми прави номера.

*

Asol

• 4140
« Отговор #242 -: Май 13, 2013, 07:49:43 pm »
И какво му е на новата версия на Скайп ? Не остава ли след деинсталация на програма по нещо и в регистъра и от другите програми ? Предполагам разработчиците на Скайп са го направили така и без ъпдейт на нова версия да не можеш да използваш програмата.

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #243 -: Май 13, 2013, 07:54:07 pm »
Много лакомо и шарено е това новото, това му е проблема. Аз си го реших като дръпна кръпката, пуснах инсталацията преди да е започнала и я прекратих. До колкото виждам няма общо с MS Update/ изключвате си също и автоматичното обновяване на изданието и хотфикс/ .
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

*

Veselin

• 2737
« Отговор #244 -: Май 13, 2013, 07:55:48 pm »
Ами в новите версии на Скайпа липсват много неща, на които съм свикнал в старите. Първо, ако някой не ти е дал пълномощно, в новите версии няма как да разбереш това (няма ги "питанките"), ами го виждаш само офлайн. Второ, ако някой те махне от Скайпа си, пак няма как да разбереш това. Трето, в новите версии на Скайп няма как да добавиш някого и без да му даваш възможността да ти вижда статуса, което го има във версиите преди 4.0. А тези трите неща са важни за мен. Четвърто, в новите версии на Скайп от 4.0 и нагоре има вграден софтуер за следене, а това си е нарушаване на човешките права. Може да няма какво да крия, но въпреки това не е почтено, най-малкото, не е етично.

*

satin_

« Отговор #245 -: Май 13, 2013, 07:56:11 pm »
Пак не стана.  :( Пак не ми даде да се логна, преди да ъпдейтна скайпа.
Сигурно има някакъв ъпдейт в Windows-а, който ми прави номера.

спри му ъпдейтите от настройките

*

Veselin

• 2737
« Отговор #246 -: Май 13, 2013, 07:56:57 pm »
Спрял съм ги, но пак не става, вече се е инсталирал явно някакъв ъпдейт, който ми прави проблема.

*

satin_

« Отговор #247 -: Май 13, 2013, 08:02:43 pm »
Явно не си. Няма как да се обнови сам, ако не си разрешил автоматично да става.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #248 -: Май 13, 2013, 08:04:16 pm »
Да, но за да забраня, трябва да се логна, а няма как да стане това. Освен това, преди да го деинсталирам първия път, бях му забравил ъпдейтите (това е първото нещо, което правя след инсталация и влизане в акаунта си) и днес, в един момент, ми направи този номер.

*

Asol

• 4140
« Отговор #249 -: Май 13, 2013, 08:17:41 pm »
Пред мен стоеше също този въпрос няма лог без ъпдейт. Алтернативите са две - ако искаш правиш ъпдейта, а другия не използваш програмата. 

*

Veselin

• 2737
« Отговор #250 -: Май 13, 2013, 08:22:20 pm »
Ами, явно накрая ще се принудя да инсталирам новата им тъпня.  :(

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #251 -: Май 13, 2013, 09:14:44 pm »
Ми може да се блокне конекцията към адресите от които идва ъпдейта във файла hosts.conf в system32/drivers/etc/hosts, но не знам от кой адрес проверява за тях/нямам софтуер/ и вади това съобщение. Това е единствения начин като гледам, след като проверих в регистъра за ключ, който отговаря за ъпдейтите на скайп.

204.9.163.158 127.0.0.1
204.9.163.247 127.0.0.1

Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

*

Veselin

• 2737
« Отговор #254 -: Май 14, 2013, 10:00:19 am »
Принудих се да си сложа новия скайп, тъй като майкрософт явно са променили сървърите така, че да поддържат само новите версии. Още от първата минута доказа каква шитня е - много трудно успях да разбера откъде и как кои съобщения са доставени и кои - не.  :angry: Предполагам, че ще ме чакат и още неприятни изненади.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #255 -: Май 14, 2013, 11:36:07 am »
Да се похваля, много бързо намерих решение за един проблем и сега се радвам, че нещата се наредиха толкова бързо.
Успях да намеря нови стопани за женското куче, преди онази пача да го умори.  :mellow:

Колегата от офиса още преди няколко месеца беше споменал, че иска да вземе домашен любимец за двете си щерки.
Първо се чудех дали да му подаря някоя от моите котки, но те вече са големи и трудно ще свикнат с новата къща, а и са много страхливи.

И тия дни ми сервираха неприятна новина, че искат да разкарват мопската, която сме отгледали от 40-дневно бебе. Сега им пречи да си живеят охолния и безгрижен живот. При все това, че идва жена да разхожда кучетата срещу заплащане.

В крайна сметка проблемът ще се реши в полза на кучето - ще отиде на по-хубаво място и при по-хубави хора! Но още недоумявам как някои мърли успяват да постигат целите си с едно щракване на пръсти. За мен това винаги ще остане загадка...

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

satin_

« Отговор #256 -: Май 14, 2013, 11:43:23 am »
Страхотно, добре че си е намерило нов дом, миличкото  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #257 -: Май 14, 2013, 12:03:24 pm »
Тая вечер ми стискайте палци семейният съвет на колегата да реши съдбата на кученцето.  ;D

Направо ми се плаче за животното - знам с какви очи ще ни гледа, когато го отвежда непознат човек, но няма друг изход в тази ситуация - вярвам, че отива на по-добро място, далеч от тия уроди.  :blink:

Тия дни изглежда, че с мислите си съм извикала духа на майка ми - явила се е на онази мърла в съня, изглеждала много ядосана... Сега спят на запалена лампа, мухаха... Тя обожаваше това кученце, гледаше го като дете, моделираше и шиеше дрешки за него.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #258 -: Май 14, 2013, 12:06:37 pm »
Тая вечер ми стискайте палци семейният съвет на колегата да реши съдбата на кученцето.  ;D

Тия дни изглежда, че с мислите си съм извикала духа на майка ми - явила се е на онази мърла в съня, изглеждала много ядосана... Тя обожаваше това кученце, гледаше го като дете, моделираше и шиеше дрешки за него.

Ще стискаме :)
Друго си е човек да има протекции и на оня свят, или по-точно-куче  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #259 -: Май 14, 2013, 12:10:50 pm »
Друго си е човек да има протекции и на оня свят, или по-точно-куче  :blink:

Мдаа, честно казано, малко му завидях на това куче. Де да имах и аз такива протекции отгоре. :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.