Здравей Гост

Който има нужда

• 400 Отговора
  • 66704 Прегледи
*

Emma

• *
  • 321
Re: Който има нужда
« Отговор #280 -: Май 21, 2013, 03:02:12 pm »
Нова, благодаря.  :blink:
Не знам какво имаш предвид под млада, младолика съм. 82 набор съм. Половината живот ми е заминал вече.  ;D
На 15 години мислех, че си много голям, когато станеш на 20. Приемах се за малка до момента, в който годините ми започваха с двойка.  :-[ Тройката малко ме подкосява. И четворка да има отпред, няма да ми зазрее главата за някои неща. Ето това ме подкосява. Хората улягат. За мен няма изгледи.
И на други хора съм изглеждала по-малка. Мой седми дом често е набеждаван за "къде е баща ти?", което му докарва пяна на устата.  :-[ А не е толкова голям, разликата ни е 10 години, а и той е спортист, здрав, прав, опънат.  :mellow:

*

Нова

• 3491
« Отговор #281 -: Май 21, 2013, 03:14:49 pm »
Аде, моля ти се да не се обиждаме. Не може да нямаш 31 и да ти е минал чак пък половината живот, съгласна съм на 3/8 от живота ти да са минали само.

Ами винаги до сега като съм чела постовете и съм оставала с впечатление, че наистина ти е минал половината живот и се изненадах да видя това дете на снимките. На твоя 7 дом по-скоро трябва да му излиза пяна от тежестта на характера ти, нерде от възрастта му ))))))
« Последна редакция: Май 21, 2013, 03:21:40 pm от Нова »

*

Нова

• 3491
« Отговор #282 -: Май 21, 2013, 03:19:10 pm »
Лили, няма какво повече да го мислиш този мопс, пращай го в "двора".

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #283 -: Май 21, 2013, 03:51:20 pm »
При мен събитията идват от бурен пубертет, който е със затихваща функция вече доста години.  :-[ То не ми е повод за гордост.
Аз не мисля, че ще доживея до дълбока старост. Ако не се убия на някоя скала, в някоя дълбока вода, с някоя лудост, може и да стигна до по-преклонна възраст.
Но силно се съмнявам.

« Отговор #284 -: Май 22, 2013, 06:26:08 am »
Напоследък вясна ли се някъде някой ел.уред се поврежда или започва да се държи странно.Включва се,изключва се без никаква причина.Ужас!!!
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #285 -: Май 24, 2013, 12:43:27 pm »
Днес сте много мълчаливи  :blink: Пиша тук да се оплача от котарака-цяла нощ не мигнах заради него. Толкова силно мяукаше,все едно вика. Страх го беше от бурята ли...Не знам,а уж е глух. Накрая не издържах-станах и го ошамарих. Не че това помогна  :blink:

*

Veselin

• 2737
« Отговор #286 -: Май 24, 2013, 12:44:43 pm »
Внимавай само, защото котките имат много остри нокти и нямат навика да си ги крият. Едва ли ошамаросването е най-добрия начин да го накараш да млъкне.

« Отговор #287 -: Май 24, 2013, 12:48:59 pm »
На пръстите на едната ръка се броят пътите,в които съм го ошамарвала за 10 години. Но той просто прекали снощи. Чак съжалих,че съм се прибрала вкъщи (при майка). При моя приятел няма домашни любимци  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #288 -: Май 24, 2013, 12:53:09 pm »
Може да се е разгонил, на нали каза, че е кастриран?

Пък като е глух, как ще чува бурята навън?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #289 -: Май 24, 2013, 12:58:24 pm »
Може да се е разгонил, на нали каза, че е кастриран?

Пък като е глух, как ще чува бурята навън?  ;D
И аз тва се чудех,ама той може да "чува" определени вибрации-бомбички например

*

Lillie

• 30532
« Отговор #290 -: Май 24, 2013, 01:13:54 pm »
С моите четирима мъжкари вече съм свикнала - тръгват да грачат в един глас, после се успокояват.

И на тоалетна ходят един след друг - стаден инстинкт.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #291 -: Май 24, 2013, 01:25:21 pm »
С моите четирима мъжкари вече съм свикнала - тръгват да грачат в един глас, после се успокояват.

И на тоалетна ходят един след друг - стаден инстинкт.  ;D
   :rolf: :rolf: :rolf:

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #292 -: Май 24, 2013, 01:53:31 pm »
Emma и котките.  ;D

За мен не е проблем да го гледам в къщата. Зимно време и котките ми прибирам, ако пожелаят. Но те са на по-свободен режим, дала съм им свобода да избират кога да са вътре и вън.  :blink:
Да, градината ми ще е чудесна за разходки за кученце, има огради почти от всички страни, като изключим съседите ни, с които нямаме ограда. Но двор е много голям, има място за всички.  :blink:

Ще ти оставя лично съобщение с телефона си, в случай, че отсъствам някой ден от форума. :)
Емма, очите ти зелени ли са? А "устата-хубава", както се казва в 1 книга? :blink:

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #293 -: Май 24, 2013, 03:06:26 pm »
Енигма, очите ми са зелени. Клонящи към пъстри. На различни снимки изглеждат различно, на тази конкретно изглеждат по-зелени.
Малък нос, голяма уста - сметанова тортичка, нали това казват за жените Везни.  ;D И си ми личи, не само в лице. И отзад имам сметанова тортичка на дупето.  ;D Това е нещото, което винаги ще имам.  :-[

Много цигановати ухажори имам.  :'( В разгара на лятото ме питат от коя махала съм.  :'(

Лили, и моите котки заедно ходят по нужда. Много са ми забавни.  ;D И заедно обичат да се хранят. Като са сами, не хапват толкова много, както ако са заедно.
Моята писана се окоти, има три малки сладурчета. Но вече има повтаряемост в цветовете - бяло и рижо два броя, а третото има и черничко.  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #294 -: Май 24, 2013, 03:10:44 pm »
Emma има много хубави черти, топло и меко излъчване, на мен ми прилича на красива арабкиня.  :blink:

Ние, естествените блондинки, мечтаем да сме брюнетки, пък ти се оплакваш.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #295 -: Май 24, 2013, 03:40:26 pm »
Аз при арабите ще съм вървежна и по други причини.  ;D
Седми дом се зарича, че в случай на голяма финансова криза и недоимък, ще ме продава на арабите. Килограм злато за килограм живо месо, ще си изкара добре старините. Обещава да ме открадне след това от тях, за да си живуркаме добре, но познавайки го колко е несериозен, ще вземе златото и ще ме изостави. С което ще предизвика клетвите ми и няма да си харчи добре богатството.  :-[
Не се оплаквам, но понякога ми е малко фрапиращо да ме питат дали съм циганка. Няма лошо, не съм голяма расистка. Но чак пък толкоз... :-[
И аз си падам по цигановати мъже като излъчване - тъмна кожа, тъмна коса, тъмни очи. Имала съм и светли партньори, но сърцето ми трепти по-силно във връзките ми с по-тъмни мъже.
И все ме привличат мъже с големи носове. Не е свързано с идеята за връзката нос-полов орган. Но партньорите ми са все големи акули в това отношение.  :-[

*

Veselin

• 2737
« Отговор #296 -: Май 24, 2013, 03:42:52 pm »
Големият нос с кой асцендент се свързва?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #297 -: Май 24, 2013, 03:51:46 pm »
Аз при арабите ще съм вървежна и по други причини.  ;D

Хаха, и аз  ;D, а и по принцип по-тъмнички мъже ме харесват. Не харесвам светли и русоляви, а и трябва да са в контраст с мен.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #298 -: Май 24, 2013, 04:01:25 pm »
Моите акулчовци са били с различни асценденти, Весо.
Настоящ е Асц Скорпион.
Миналите са Асц Близнаци. Марс и Юпитер в 1 дом. Марс на 26 градуса в Близнаци, Юпитер на 1 градус в Рак. Този беше като захарен памук - светлокос, синеок, големи и плътни устни, голям нос.  ;D Сънце в Дева.
и Асц Лъв е друг бивш. Слънце във Водолей, съвпад Меркурий и Венера. Светла и гъста коса, тъмни очи. Този си приличаше много на Лъвченце, чертите му бяха такива, като на котка. Имаше голям нос, но големината беше на широчина - котешки широк нос.

И аз не харесвам светли мъже. Девата не знам как ме е запленила, това е голяма мистерия в живота ми. И бяхме дълго време заедно. Но и за двамата беше трудно. Някак е минал между капките, непонятно ми е как съм го пресяла точно него.  :-[

Аз може да харесвам носести, защото имам малък нос, както казваш, да е в контраст.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #299 -: Май 24, 2013, 04:03:29 pm »
Големият нос с кой асцендент се свързва?

Наследствен фактор плюс костна структура.

Най-често при изгряващи Близнаци съм срещала издължени нослета, също при акцентиране на Водолей. Понякога и при влияние на Сатурн върху АС.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.