Здравей Гост

Който има нужда

• 400 Отговора
  • 66737 Прегледи
Re: Който има нужда
« Отговор #300 -: Май 24, 2013, 04:16:51 pm »
Кои неща в радикса влияят върху теглото? Освен АЦ Стрелец,АЦ Везни и Юпитер на АЦ,които могат да доведат до разширяване,кои други неща влияят върху фигурата?
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Veselin

• 2737
« Отговор #301 -: Май 24, 2013, 04:26:05 pm »
Луна на асцендента също. Баща ми я има и ту качва, ту сваля, но предимно качва.

« Отговор #302 -: Май 24, 2013, 04:27:55 pm »
Да,не се бях сетила за Луната.
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #303 -: Май 24, 2013, 07:49:02 pm »
На мен Луната ми е в квадратура към Юпитер. Луната е у6.

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #304 -: Май 25, 2013, 10:09:02 am »
Енигма, очите ми са зелени. Клонящи към пъстри. На различни снимки изглеждат различно, на тази конкретно изглеждат по-зелени.
Малък нос, голяма уста - сметанова тортичка, нали това казват за жените Везни.  ;D И си ми личи, не само в лице. И отзад имам сметанова тортичка на дупето.  ;D Това е нещото, което винаги ще имам.  :-[

Много цигановати ухажори имам.  :'( В разгара на лятото ме питат от коя махала съм.  :'(

Лили, и моите котки заедно ходят по нужда. Много са ми забавни.  ;D И заедно обичат да се хранят. Като са сами, не хапват толкова много, както ако са заедно.
Моята писана се окоти, има три малки сладурчета. Но вече има повтаряемост в цветовете - бяло и рижо два броя, а третото има и черничко.  ;D
За цвета на очите питам, защото изследвам плутоновото влияние, моите са такива също,  ;D "вещерско зелени" :lol:
Интересно ми е как се предава генетически кода за цвят на очите. Майка ми е зеленоока, а родителите й бяха синеоки. Дъщеря ми е с подобни очи, а баща й е синеок. Съжалявам, оспамих темата май.

*

satin_

« Отговор #305 -: Май 25, 2013, 01:15:04 pm »
А - кафяви очи
а - сини очи

1. Ако единия родител е със кафяви очи, но хомозиготен по доминантния алел за кафяв цвят, а другия родител със сини очи
АА х аа - има 0% вероятност детето да е със сини очи и 100% вероятност да е с кафяви.

2. Ако майката и бащата са със кафяви очи, но и двамата са хетерозиготни носители на гена за синия цвят
Аа х Аа - има 25% вероятност детето да е със сини очи.

3. Ако единия от родителите е със кафяви очи, но е хетерозиготен носител на синия цвят, а другият родител е със сини очи
Аа х аа - то тогава има 50% вероятноста детето да е със сини очи.

4. Ако обаче и двамата родители са със сини очи
аа х аа - вероятноста детето да е със сини очи е 100%.

Не са изключени и мутациите разбира се.

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #306 -: Май 25, 2013, 01:42:14 pm »
Да, плутоновите очи са много познаваеми. Малко са мътни, напластени сякаш.
Моите са мътни в голяма част от времето. В редки случаи са стъклени и прозрачни.
При мен идва този ген от дядо ми. Аз и визуално приличам изцяло на него. И като нрав съм негово копие.
Той е със Слънце в първите градуси на Лъв и Плутон в последен на Рак, много му личеше на него Плутона. Беше много властен човек, но не тиранин. Правеше впечатление сред околните, умееше да привлича вниманието. Но беше много буен и див, голям купонджия. Аз съм прихванала това от него.  :-[ Нямам му часа на раждане, за да проследя асцендента му. Но Уран му квадратира Слънцето и му личеше. Съвпад Венера и Нептун. Не беше много верен, голям любовчия.  :-[
И неговите очи бяха мътни. Моите родители са с тъмни очи, кафеви. Но и двамата са замътени в погледите.  ;D Баща ми е с Асц Скорпион, майка ми има опозиция на Плутон и Слънце.

Ето ти още един мътняк - Асц Скорпи.

Вярно са малко вещерски като цвят. То и ни отива вещеричеството.  ;D :mellow:

« Отговор #307 -: Май 25, 2013, 01:45:31 pm »
Извинявам се за спама,но аз обожавам хора със зелени очи.Голяма слабост са ми. :confuse3:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #308 -: Май 25, 2013, 01:56:31 pm »
Имах приятелка с очи като на Емма - зелено с кехлибарен оттенък, много интересен цвят, изглеждат по-тъмни наистина, но се променят в зависимост от светлината.

Ето очи на още една плутонианка - тук по-скоро се усеща влияние на Нептун. Морско зелено.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #309 -: Май 25, 2013, 02:10:25 pm »
Аз много харесвам очи като снимката в поста на Лили, предполагам са й собственост.  :-[

Аз харесвам зелени очи, но кристални, със сини пръчици в тях, да ме теглят към нептуновите дълбини.  :-[
Не че ще се откажа от моите, но те са ми по-скоро сантимент към дядо, не толкова любими като цвят.

Но и в снимката на Лили има леко замътване. Макар да се усеща нептуновото.

На този компютър нямам много снимки. Иначе щях да постна очи на други плутонковци за колекцията на Енигма.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #310 -: Май 25, 2013, 02:14:21 pm »
Да, това съм аз, приличаме си с аватара. :))

Родителите ми са светлооки - майка с наситено сини очи, баща със зелени. Моите са смесен цвят - отдалеч ги определят като сини, но всъщност са зелени, с леко синкави точици. И оттенъкът се променя според осветлението и грима.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #311 -: Май 25, 2013, 02:25:27 pm »
Наистина приличаш на аватара си.
Имаш добре оформени скули, нали? Така ми се струва.
Много харесвам такъв тип жени.

Да, при жените цвета на очите много се влияе от грима.  ;D Което не е чак толкова лошо.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #312 -: Май 25, 2013, 02:31:25 pm »
Затова някак интуитивно избрах тоя аватар и не го сменям от години. Само ушите са различни, още не съм се превърнала в елф и не съм посиняла. :))

Славянски тип съм, с изпъкнали скули, леко азиатско има в излъчването, но и сладникаво, детско.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #313 -: Май 25, 2013, 02:41:27 pm »
Привличам се много от леко екзотично излъчване. Както в мъже, така и в жени.
Не става дума за сексуалност, а като ценител на красивото ме впечатляват скулести и екзотични визии.  ;D

А косата пробвала ли си в друг цвят? Питам от любопитство.
Много харесвам цвят на косата като твоя, но при мен се получава трудно. Вече поне 5 години не се боядисвам въобще. Много ми се беше изтощила косата от всякакво третиране. Имам чувството, че сега естествената ми коса е с една идея по-светла от преди да започна да я боядисвам въобще.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #314 -: Май 25, 2013, 02:55:26 pm »
Тоя цвят не ми е естествен, тъмнокафяво е това. Сега съм шоколад, но не съм доволна от нюанса, който се получи, твърде много червенее. Предния път използвах друга боя, получи се по-кафеникав оттенък. И махагон съм била, и меднорусо, и дори с черна коса. Естественият ми цвят е пепеляво русо, със златист оттенък, но не ми отива на бледия тен и съм принудена да се боядисвам. Не ми отива и по-светло от моето русо, ставам съвсем безцветна. За две години бях спряла да се боядисвам и аз, имах страшни косопади и много ми изтъня косата, не растеше. Сега се боядисвам и от половин година нямам никакъв косопад, косата живна и се сгъсти. Установих, че силният косопад е бил на стресова основа. Спря да ми капе косата в момента, в който се изнесох в друго жилище и разкарах отровните хора от живота си.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #315 -: Май 25, 2013, 03:07:01 pm »
Изчетох ви всичките
Сатен, няма за зелените очи писано, явно са "мутация".
Моите зимата и на тъмно приличат на кафяви, а лятото дори са ми казвали,че нерде-нерде синеят... :rolleyes:  така че-възможно е...
Моя първа братовчедка, пак от страна на зеленооката ми майка е със същите , е почти, като моите очи, а майка й и баща й са синеоки.

*

satin_

« Отговор #316 -: Май 25, 2013, 03:12:32 pm »
Изчетох ви всичките
Сатен, няма за зелените очи писано, явно са "мутация".
Моите зимата и на тъмно приличат на кафяви, а лятото дори са ми казвали,че нерде-нерде синеят... :rolleyes:  така че-възможно е...
Моя първа братовчедка, пак от страна на зеленооката ми майка е със същите , е почти, като моите очи, а майка й и баща й са синеоки.

Има ген само за кафяви и сини очи, зелените се получават при смесване.
Ето един калкулатор, не знам до колко може да му се вярва http://genetics.thetech.org/online-exhibits/what-color-eyes-will-your-children-have

*

Lillie

• 30532
« Отговор #317 -: Май 25, 2013, 03:16:49 pm »
Генът за кафеви очи като че ли е най-силен.

Ако приемем, че половинката ми е с тъмни очи (тук повечето са с такива), най-голяма вероятност има и децата да са с кафеви, по-малко със зелени и още по-ниска е вероятността да са със сини (не ги и харесвам в чист вид, предпочитам пъстри).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #318 -: Юни 23, 2013, 08:08:07 am »
Тази сутрин установихме, че някой ни е напръскал гроздето на двора с нещо, от което чепките и листата са почти като изгорели.  :-X Подозираме кой може да го е направил (имаме един съсед гадняр), но нямаме доказателства. Според вас, какво би могло да се направи в този случай? В ХЕИ ли да се оплачем?
« Последна редакция: Юни 23, 2013, 09:13:30 am от Veselin »

*

Veselin

• 2737
« Отговор #319 -: Юни 23, 2013, 08:50:54 am »
Майка ми е агроном и според нея това е умишлено причинено с някакъв препарат. Каза, че само като се е докоснала го лозовите листа и ръцете и се оцветили в синкаво.  :-X
Не мога да разбера що за хора има. Човек да има едно единствено хубаво нещо и пак някой да завиди и да иска да му го отнеме.  :angry: :angry: :angry: