Здравей Гост

Който има нужда

• 400 Отговора
  • 66803 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Който има нужда
« Отговор #360 -: Юли 09, 2013, 09:17:34 pm »
Да продължа по екзистенциалната тема.  ;D

А варненците, както са снобски и надменно настроени, така са и сервилни, неведнъж съм се убеждавала в това. Тази вечер бях на едно обучение, водено от украинци, изуми ме сервилното отношение на жените от българския екип, много елементарно подмазвачество. А когато ме разбраха, че не съм от украинската група, а съм българоговоряща, веднага си навириха надменно носовете и започнаха да се държат като даскалки. То пък велико обучение - за дистрибуторки.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #361 -: Юли 09, 2013, 10:09:31 pm »
Ох, Лили, тези "стандарти" в отношенията, ме отвращават. Впрочем, винаги говоря като равен с равен независимо кой ми е насреща, което ми е носи негативи- дразнител съм. Според някои хора съм високомерна, а аз смятам, че съм естествена. :-X
Опитвам се да си предам по-меко излъчване и да уважавам "авторитетите".

« Отговор #362 -: Юли 09, 2013, 10:43:53 pm »
Дрийми, не вярвам всички риби да те дразнят, все има някое изключение :rolleyes:
Аз така говоря за раците, но винаги е имало такива, които харесвам, може би защото имам луна на асц. и добре ги разбирам. По седми дом ни попадат хората, от които се нуждаем в живота, качествата, които ни липсват. Асцендентите деви ги дразни всичко живо, добре знам за какво става въпрос ;D Но водолея обича хората, контактен е и не би трябвало чак такава омраза да изпитваш.
А за Варна, не съм била от малка и не знам какво е положението, но имам роднини и приятели, които искат да се махнат, даже двамата братовчеди отдавна са в Канада. Бургас много прилича на Пловдив и затова го харесвам. София също харесвам. Сандански и Мелник са прекрасни.
Съни,аз рядко изпитвам такива злобни чувства,но установих,че все са насочени към Рибите! Изпитвам непреодолима омраза,напрежение и ужасна,отрицателна енергия в тяхно присъствие! Познавам 5 женски Риби.Тези чувства изпитвам към 4 от тях,Интересното е че са взаимни....Одеве питах майка ми-"Кажи ми към кои слънчеви знаци изпитваш особена неприязън" И тя ми отговори-"Раци" Рака и е У6......
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #363 -: Юли 09, 2013, 10:53:01 pm »
Аз дали нямам везни в моя тогава хаха
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

« Отговор #364 -: Юли 09, 2013, 10:56:54 pm »
Аз дали нямам везни в моя тогава хаха
Ми виж де...  :P

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #365 -: Юли 09, 2013, 10:58:41 pm »
6 и 8 дом в синастриите имат смисъла на куинконс в синастр. взаимовръзки. А той си е особен аспект. В моя 6 дом попадне ли слънце-в козирог-винаги ми помагат, виждаме се рядко, но с години поддържаме отношенията, много ги тача. Виж, ако е асмо мерк в козирог, или луната на другия -там-чувствам се употребена и не лъжа-така е. Не е толкова просто с 6 дом....И.цялостната картинка е важна.

« Отговор #366 -: Юли 09, 2013, 11:00:35 pm »
А как действа куинконса? Слънцето на моя приятел е в 8-мия ми дом...

« Отговор #367 -: Юли 09, 2013, 11:02:40 pm »
Гледам и на нашия Веско от форума У6 му е Рак,а в една тема беше писал,че Раците най-го дразнят....

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #368 -: Юли 09, 2013, 11:11:31 pm »
А как действа куинконса? Слънцето на моя приятел е в 8-мия ми дом...
Говоря само по слънца-куинконс, ако гледаш по равнодомната система-това са слънцата в 6 и 8 домове спрямо твоето/броено за 1 дом/
Този с 6 дом спрямо теб-може да ти помага в трудни и неприятни житейски ситуации, задължения, да върши вместо теб черната работа, или обратното-ти да му служиш.
Този по 8-я ти слънчев дом-изпитваш страх, но и любопитство спрямо него по теми като-екстремни ситуации-как той лесно се справя, или ти  помага ти, когато си на ръба.
Зависи и от нас самите...всеки зодиакален знак, който ни дразни, показва,че не сме усвоили енергията му сами за себе  :blink:си.
В тоя смисъл, ако в натала имаш квадрат, опозиция и ...някой ти накаца с марс, сатурн, дай Боже пък-слънце върху по-зле поставената планета значи Режисьорът е решил, че не си научил тези принципи. Не може все да ни е лош някой, не е логично.

« Отговор #369 -: Юли 09, 2013, 11:15:04 pm »
Те раците дразнят всички ;D
Нищо лично, Краби, теб те имам за близнак :wub:
Мен не ме дразнят! Имам двама много близки Рачета! Много обичам да ми мрънкат,а аз да ги утешавам  :blink:

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #370 -: Юли 09, 2013, 11:22:59 pm »
Аз имам такова чудо в семейството си,няма откачане, обсебващи са,макар че ми лежат страшно на сърцето, обожавам ги, но са обсебващи. Кажа ли им това-сърдят се все едно ги псувам... ;Dсамо по себе си това говори..Раците, които се подразнят от тази констатация, значи имат проблем с това, наистина. ;Dрадвам се, че животът не ме събра с воден мъж, то е драма докрай, това го живявам, но не и липсата на свобода.
« Последна редакция: Юли 09, 2013, 11:32:47 pm от Enigma »

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #371 -: Юли 09, 2013, 11:52:16 pm »

:03: Все Краби :( хехе няма проблем, не се чуствам като Рак... само като мрънкам хехе

« Отговор #372 -: Юли 10, 2013, 05:50:27 am »
Аз знам, че хората, които ни дразнят, попадат на ИЦ или в 4 дом, затова ти казах за Нептун.
На мен той ми е в 4-ти дом....Сега разбирам....Но аз мислех,че знака,който е там определя дразнителите,а не планетите...Но явно нещата са относителни.АЦ Скорпион също не ми действа добре.Изпитвам напрежение и безпокойство.Явно се получава заради съвпада с Марса ми...

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #373 -: Юли 10, 2013, 09:21:48 am »

:03: Все Краби :( хехе няма проблем, не се чуствам като Рак... само като мрънкам хехе
Мрънкай си на воля, тази тема е за мрънкане и оплакване :blink:
И аз съм живяла 20 години с 2 рака - мъжки и женски и въпреки всичките им проляти сълзи и драми, много обичат и държат на рода, семейството и децата, заради което ги уважавам много.
Само да добавя, че наскоро бях чела статистика за най-нехаресваните зодии и на 1во място е рак, ще я потърся. Странното е, че любимите ми скорпиони бяха назад в класацията, а овните сме на челните места, явно и аз съм голям дразнител и е време да млъкна. :thinking:

Това при Рака е правило, никой не може да наранява или говори лошо за близките ми хора, иначе става опасно!
Никога не съм разбирала, защо точно на рака са се паднали всички негативи  ;D , но за позитивите на рака, смятам че всички са хубави. Това че ни пука за хората около нас, а и като цяло обичаме хората, това че все обгрижваме, макар че тези черти не винаги са ми били в полза, все се чувстваме недооценени за нещата, които правим. Мисля че от водните зодии, най-хубавите позитиви са в Рак, макар че и при негативи май пак са в Рак.

Това да те наричат кривотия постоянно, а ти да си мрънкаш ли мрънкаш, да се самосъжаляваш и да си ревтуниш, изкуството да си Рак  ;D

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #374 -: Юли 10, 2013, 11:54:52 am »
Аз знам, че хората, които ни дразнят, попадат на ИЦ или в 4 дом, затова ти казах за Нептун.

Не знам къде си го чела, но аз никъде не съм срещала такова астрологично правило. Даже казват, че тези чиито лични планети попадат в 4тия ни дом ни карат да се чувстваме като у дома си, защото 4ти дом буквално означава дома и атмосферата, в която сме израснали.

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #375 -: Юли 10, 2013, 12:21:05 pm »
И аз не съм убедена, че това за Иц работи, Съни.

Сега разгледах синастриите с последните трима мъже в живота ми. И при другите имаме силни аспекти, при един от тях точни съвпади на оста Асц/Дсц.
При настоящата ми връзка осмодомен стелиум на мъжа попада точно в 4 мой дом. А мой асцендент на иц-то му.
И с другите съм имала силни любови, но с този се чувствам много себе си. От всички връзки до момента, сякаш само в тази изразявам огромна част от мен. Другите не са ме предразполагали до такава степен.
Дразненето в настояащата връзка идва от атаката на мой Плутон към светилата на партньора. Както и от знаковата опозиция на Марсовете ни. Но въпреки тези аспекти, с другите не съм била толкова себе си, не съм желала да показвам най-итнимните си мисли и усещания, нито съм се чувствала добре в съвместно съжителство с тях.

« Отговор #376 -: Юли 10, 2013, 12:49:06 pm »
Аз пък си мислех,че в класацията за нехаресване на челно място ще бъдат Близнаците! Рачетата са страхотни-най-готиния воден знак!  :blink:

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #377 -: Юли 10, 2013, 01:32:14 pm »
Момичета, хубава вест, макар че не знам мен до колко ме радва. Предполагам, че знаете че съм малко раче аз. На 20 съм завърших предната година икономическа гимназия, даже съм лауреат по икономика, и още куууп други награди и постижения през годините. За съжаление предната година не се наканих да вляза в никой университет понеже съм инат и така, но днес ме приеха и ще ставам Рак студент  ;D ;D

Въпреки това, че закъснях с една година, станах интернационални продажби във фирмата, в която работя, така че не беше загуба на време, а един солиден опит, а и малко глезотии защото и заплатата беше хубава, сега се чудя дали ще мога да работя и уча едновременно, ама и до там ще стигна, ще се пуска хорар и за други неща към тази тема  ;D ;D ;D

Просто исках да се похваля и на вас и да Ви кажа, че днес е един хубав ден за Краби!  :blink: :blink: :blink:

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #378 -: Юли 10, 2013, 01:43:14 pm »
Момичета, хубава вест, макар че не знам мен до колко ме радва. Предполагам, че знаете че съм малко раче аз. На 20 съм завърших предната година икономическа гимназия, даже съм лауреат по икономика, и още куууп други награди и постижения през годините. За съжаление предната година не се наканих да вляза в никой университет понеже съм инат и така, но днес ме приеха и ще ставам Рак студент  ;D ;D

Въпреки това, че закъснях с една година, станах интернационални продажби във фирмата, в която работя, така че не беше загуба на време, а един солиден опит, а и малко глезотии защото и заплатата беше хубава, сега се чудя дали ще мога да работя и уча едновременно, ама и до там ще стигна, ще се пуска хорар и за други неща към тази тема  ;D ;D ;D

Просто исках да се похваля и на вас и да Ви кажа, че днес е един хубав ден за Краби!  :blink: :blink: :blink:
Това е много хубава новина! Честито от мен и успех!  :blink:

*

Нова

• 3491
« Отговор #379 -: Юли 10, 2013, 01:46:17 pm »
Браво, мойто момиче.