Здравей Гост

С атрология трябва да се занимават щастливите и...онези изпълнени с любов

• 113 Отговора
  • 24453 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Астрологията...е науката , която борави с точни алгоритми...,цифри и логика.
Много я обичам...,много съм и дала..,много съм взела от нея...
Без значение кое ме провокира..,но това беше едно изречение...което ме взриви!
Взривят ме дребните неща...,едрите си ги доставям и сама... ;D
Любовта е била движеща сила в живота ми...
Обичала съм...ОБИЧАМ...Желала съм...ЖЕЛАНА СЪМ... ;D Много ...Имам свидетели...
Може би затова астрологията е начин на живот и философия.... :blink:
Мъчно ми е било...,когато хора от тук са тръгвали...,не заради себе си...,а заради астрологията.... :blink:
И така...обществена тайна са...промените в астрсайта...от дълго време... :blink: Обществена тайна е и ЛИЧНИЯ МИ ЖИВОТ.
Аз не се срамувам от него- гордея се!
Към никой и никога с лоши чувства...
НО СТРАНИЦИТЕ НА АСТРОСАЙТА ПОМНЯТ....И ПАЗЯТ!
НА ВСИЧКИ НОВИ ФОРУМИ ЖЕЛАЯ КАЪСМЕТ ..,ЛЮБОВ И СВЕТЛИНА! :wub:
И ВСИЧКИ СА ДОБРЕ ДОШЛИ ОТНОВО И ВИНАГИ....

ТОЗИ ФОРУМ Е НАПРАВЕН ОТ МЕН И ЛИЛИ....БЕЗ СМЪРТ../НЕ , ЧЕ НЕ НИ СЕ Е ИСКАЛО/...СЛЮБОВ И СВЕТЛИНА!
ТОВА Е НАШИЯ ПОДАРЪК...
За мен това е кухнята..,другия форум е хола.... :blink:..,НО ЛЮБОВТА ...Я ОТДАВАМ НАВСЯКЪДЕ...

ЩАСТЛИВИ ЛИ СТЕ...,ЗА ДА БЪДЕТЕ АСТРОЛОЗИ?

Тhat is the question.....

http://www.youtube.com/watch?v=yHFDa9efCQU

Юпитер..,къде е Юпитер? :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
Е, сега ако не се чувстваме много щастливи, да се отпишем ли?  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
Според мен е точно обратното-щастливите хора не се занимават с астрология, а щастливо си живеят живота

*

Lillie

• 30532
Както казва украинската ми братовчедка, която е доста самодоволен човек и не й трябват никакви астрологии/езотерики, "меньше знаешь - лучше спишь". Жената е със Слънце и Меркурий във Водолей и Уран около МС!  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
"меньше знаешь - лучше спишь". Жената е със Слънце и Меркурий във Водолей и Уран около МС!  ;D

Ама...някой ден ще се ядосам

*

Papy

• 4343
Е, Папи, благодаря, че така с лека ръка ни определи тук всички за пълни нещастници :57:

Щастието е относително нещо, и най-вече-доста кратко състояние :)
Нали не очакваш да съм социално любезна :)

*

Марая

• 28287
Е, сега ако не се чувстваме много щастливи, да се отпишем ли?  :-[

Щастливи сме...Не сме се "самоубивали"...Живи сме... ;D...

И сме тук... :P...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Papy

• 4343
Акрукс-хубав пост :)

*

Марая

• 28287
Марайка...не я мислете... ;D

Щастлива...,обичана..,желана...май бременна.... от...любов и желание.... ;D ;D;D :P

Мислете за себе си...,защото няма как да сте....БЛИЗО ДО ЧУЖДАТА СЪДБА...,АКО СТЕ ДАЛЕЧ ОТ СЕБЕ СИ....низгвернати...нежелани...и ...необичани! ;D :P

П.П. Форума помни... ;D КОЛКО НЕЩАСТНА СИ БИЛА....НЕ УСПЯ С КРИС...И С ДРУГИ....

И...,нямам ВИНА...ЧЕ НИКОЙ НЕ ТЕ ЖЕЛАЕ.... ;D :P

Направи нещо...сигурна съм...ще успееш! :P
« Последна редакция: Март 29, 2013, 12:42:36 am от Марая »

*

Kler

• **
  • 576
според мен се занимват търсещите. а щом са търсещи, значи нещо не им е достатъчно.

:o какви са тия приказки

Щастлива...,обичана..,желана...май бременна.... от...любов и желание.... ;D ;D;D :P

слънце :o това верно ли е  :rolleyes:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Lillie

• 30532
Сигурно е имала предвид, че е бременна с любов... То и по любов е хубаво, но си има вече достатъчно. :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

ini

• **
  • 597
Самото заглавие на темата е безумно. Всеки има право да се занимава с каквото си иска и да постъпва така, както смята за добре. Какви други форуми, какви 5 лева?! Защо се делите и какво делите?!

*

elfidka

• 3129
Самото заглавие на темата е безумно. Всеки има право да се занимава с каквото си иска и да постъпва така, както смята за добре. Какви други форуми, какви 5 лева?! Защо се делите и какво делите?!

МНОГО ДОБРЕ КАЗАНО !!!

Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

ini

• **
  • 597

МНОГО ДОБРЕ КАЗАНО !!!
Ами така де....  ;)

*

elfidka

• 3129
Аз мисля, че самата Астрология зарежда с любов и дава разбиране за онези неща в живота, които са ни са се виждали непреодолими. По този начин ние разбираме, че няма лоши и добри хора, има хора, те просто СА ХОРА, които чрез живота си тук, проявяват по различен начин планетарните влияния.
Астрологията учи на тръпение и ни позволява да вникнем в първопричината на събитията и да им позволом те да се случват по един градивен за нас начин....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Марая

• 28287
Аз пък си мисля...точно както го е казала Жълтолилава. ;D

Представете си , че сте клиент на астролог, който изглежда ужасно, не е успял да се реализира като партньор...,сърдит, намусен..,авторитарен. Отивате на консултация при него. Ще му се доверите ли? :rolleyes:

*

Lillie

• 30532
Ами представи си да си на терапия при психолог, който има сериозни проблеми в брака и не успява да ги реши, а е тръгнал да "оправя" живота на други хора.

При астролозите, поне в България, е доста често срещано явление да са с поне един провален брак зад гърба си и поредица неуспешни връзки.

А как ще консултират зависи в голяма степен от това дали те самите са си усвоили уроците, какво са успяли да извлекат като житейска мъдрост от тези уроци и доколко тази опитност им помага или пречи да са полезни на другите.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
Мдаа..,
Най-важно е да се извлекат уроците и опитността.
Въпроса е , че астрологията не е за всеки. :blink:

*

Lillie

• 30532
Не е за всеки, но масово се практикува, вкл. и професионално от хора, които не са на "ти" с това знание и биха имали повече успех с някои по-нискочестотни занимания - да въртят кълба, да хвърлят карти... :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.