Здравей Гост

С атрология трябва да се занимават щастливите и...онези изпълнени с любов

• 113 Отговора
  • 24484 Прегледи
*

priya

• **
  • 1263
Прия, ти не си тук заради астрологията.

Въпросът е какво правиш в този форум, щом толкова не ти харесва и не го считаш за приятно място?

дали считам нещо за приятно или не - е въпрос на който няма как да знаете отговора. същото важи и за болдната -ви констатация.

но вие работите с констатации. в името на астрологията.
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

Админе, можеш да преместиш и тази тема в свободни дискусии. Дотук нищо астрологично.

*

Papy

• 4343
Админе, можеш да преместиш и тази тема в свободни дискусии. Дотук нищо астрологично.

Гласувам "за"

*

Lillie

• 30532
Дотук виждам само тропане с крак, по селски, аргументирано с опит да се правят обобщения.

Гласувам "за"

И аз.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

astro

• 475
Само запазете добрия тон. :blink:
Всеки може да си пише , след като има време и му доставя удоволствие. :blink:
Но..,да се придържа към правилата на форума.

Кой пише от този ник не е от значение. Ника има значение. А това предполагам се знае от всички.

На никой от Вас не му влиза в задълженията и интересите да знае кой е създал , кой не е създал. Акции от форума не се продават. :-)

Имате място в което да развивате творческите си таланти. Правете го с удоволствие.

*

Divna

• 2478

Аз не виждам самото заглавие на темата да е свързано с астрология.

"С астрология трябва да се занимават щастливите и ... онези изпълнени с любов". Това е по-скоро налагане на лично мнение. 
Самото формулиране на темата предизвиква спам. Това е нещо нормално. По-добре по-малко теми, но да са ясно формулирани ако се желае да няма спам във форума.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Автор Тема: форума във вида си на неприятна среда  (Прочетена 183 пъти)
жълтолилава
Гост

форума във вида си на неприятна среда
« -: Днес в 11:43:55 »
Publish
И аз се махам от форума като също искам да споделя впечатленията си.
В началото бях доста позитивно настроена, мислейки че в Астросите.орг има излишна агресия, неестествена за нормални жени, но с времето и наблюденията ми останах с убеждението, че тук сте повече или поне по-отчаяни. С астрология би трябвало да се занимават добри и щастливи хора, защото тук говорим за лична сила, която рефлектира и на тези, до които се доближаваме. Услугите ви ще се търсят от нещастни хора, изгубили вяра или такива, които са тласнати от любопитството, но при всички положения ще го има момента с вашия авторитет. Държейки се като сърдити бг лелчета съвсем бихте изгубили доверието на хората в тази наука. Някои от вас драпат да са компетентни любители, но точно такива могат да изгубят ентусиазма на хората, защото все пак е по-лесно за един човек да се допита до мнението на пишещи в астро форум, отколкото да посети астролог.
Противно на първите ми очаквания, този форум се оказа много ненормално място, някои от пишещите сте откровено задръстени и вероятно неприятни хора.
   Активен
Astroartis - Форум за астрология

форума във вида си на неприятна среда
« -: Днес в 11:43:55 »

Tova e ЦИТАТА , КОЙТО МЕ ПРОВОКИРА....

Темата е от астроартист.... ;D

Не знам към кой е била отправена....получих го на лични като пост. Провокира ме мнението...и за доста от тук вероятно е ясно...на каква инвазия съм била подложена в рамките на близо 2 г. от една от създателките на другия форум...за тези които не знаят ще кажа: леля Вижън.... :blink:

Аз лично винаги съм харесвала жълтолилава....и винаги съм имала отлични отношения с нея....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Константин

Сериозни житейски истории се разказват :) Превърнахте го в минисериал, току виж биете отбора на Форестър-ите  ;)

*

Asol

• 4140
Много ми е чудно какви ли ще са тези хора, за които е толкова важно да разнасят моментално клюките по форумите.

*

Lillie

• 30532
Да се прави от мухата слон и да дебнеш в засада за поредната интрижка - това говори за живот без фокус, много жалко.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Константин

Много ми е чудно какви ли ще са тези хора, за които е толкова важно да разнасят моментално клюките по форумите.

Къде видя такива хора  ;)

*

Марая

• 28287
Мисля, че е много важно всеки сам да си задава въпроси и да намира отговорите.
Аз не се оплаквам..,разбира се , че с годините се научих да НЕ ЗАБРАВЯМ.... :blink:
Въпроса е в друго:

Бягаш от някъде заради нещо...И като в онази приказка с онези пилци..."А ДУПЕТАТА ЩЕ СИ ГИ НОСИМ ЛИ?"

ЗНАЧИ НЕ АСТРОСАЙТА Е БИЛ МЯСТОТО С КОНЦЕНТРИРАНА НЕГАТИВНА ЕНЕРГИЯ...Нали?

След като създаваш друго място...от което хората след по-малко от две години си тръгват...И ОСЪЗНАВАТ...кой , колко и защо струва.
Да неглижираме обаче действията на потребител , който създаде проблемите тук замен лично е под достойнството ми.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Asol

• 4140

Къде видя такива хора  ;)

...информаторът на Марая, който очевидно проявява голям интерес към живота на непознати щом веднага го отразява.

*

priya

• **
  • 1263
аха - понеже вижън била акана - и ваще стари, нови и бъдещи акита са индулгирани ;D жестоко!

*

Марая

• 28287
Да се прави от мухата слон и да дебнеш в засада за поредната интрижка - това говори за живот без фокус, много жалко.

И после да се чудиш защо Крис и други бягат от теб.... ;D

*

Константин

Крис да не е жена  :-\

*

priya

• **
  • 1263

И после да се чудиш защо Крис и други бягат от теб.... ;D

ех, че хубаво! да сугестираш нереалности! давай де, знам, че можеш още, и още, и още! ;D

*

priya

• **
  • 1263

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
Марая много ми е чудно защо е целият този болд, цитиране, цялата тази абсолютно безсмислена дандания ? Някаква нова мода ли съм пропуснал или последно време е много готино да се обръща на цирк дадено място ? Миналата година си преустанових в някакви граници присъствието тук, наскоро го преустанових и в другия сайт, съвсем резонно предвид общия фон 'Лафче - разчистване на стари сметки'. Забелязвате ли в какво се превърнаха тези форуми, а какво бяха до преди година две ?
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

*

Марая

• 28287