Здравей Гост

С атрология трябва да се занимават щастливите и...онези изпълнени с любов

• 113 Отговора
  • 24451 Прегледи
*

Константин

*

elodiq

• **
  • 903
Ami qsno muj ama zashto sa tezi grozni napadki i obidi ne razbiram

*

Emma

• *
  • 321
А аз поднових писането си тук, защото мислех, че тези глупави скандали са в миналото...
Ще продължа да пиша и в двата форума, но вече ми идват в повече тези глупости.
Много тъжно.  :(

*

Lillie

• 30532
А аз поднових писането си тук, защото мислех, че тези глупави скандали са в миналото...

Много близо си  :blink: - тъкмо започнаха да се завръщат стари потребители и да се появяват нови, атмосферата се хармонизира и това веднага предизвика опит да се спретне ново скандалче.

---

На някои само акита им се привиждат - чудя са какъв ли трябва да ти е животът...  :(

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

priya

• **
  • 1263

ще ти разкрия какво е - едно мъничко търновско нещо, което кака ти марая и кака ти вижън не могат да си разделят на чий стан да тъче . ;D

а защо марайка решава да го лепи на мен - трябва тя сама да си каже - тези работи са си между тях ;D

хайде, марайче, чакаме ;D

ама недей да триеш този път ;)

"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

elodiq

• **
  • 903
Prosto imam predvit che vsichkoto tova e izkluchitelno grozno i neetichno sprqmo kogoto i da e osobeno kogato se razigrava v obshestvenoto pза,rostranstvo

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!

ще ти разкрия какво е - едно мъничко търновско нещо, което кака ти марая и кака ти вижън не могат да си разделят на чий стан да тъче . ;D

а защо марайка решава да го лепи на мен - трябва тя сама да си каже - тези работи са си между тях ;D

Имам опасенията , че ще получиш БАН...за дълъг период от време. :blink:

Не съм цитирала никъде и нищо...ти се разпознаваш....Просто сама.
В крайна сметка форума от теб нищо няма да загуби....Но...,аз не раздавам тези награди ...ще оставя да се прецени...от когото трябва.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

priya

• **
  • 1263

В крайна сметка форума от теб нищо няма да загуби....Но...,аз не раздавам тези награди ...ще оставя да се прецени...от когото трябва.

ама разбира се - бан на патката главата и да му мислят следващите ;D

*

Veselin

• 2737
О, я стига сте се карали за глупости!  :angry: И какво е това "атрология"?  :o

Ще продължа да пиша и в двата форума, но вече ми идват в повече тези глупости.
Много тъжно.  :(

+1

*

Lillie

• 30532
И какво е това "атрология"?  :o

Хайде, оправете заглавието и да приключаме.  :blink:

Знам, че въпросът е доста наболял и от време навреме предизвиква неконтролируеми сърбежи.

Но вижте колко други теми има в раздел "Астрология", а тук не виждам какво полезно можем да измътим.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!

Така - аз съм голяма жена и мога сама да преценявам кога какво да (се) (себе)оповестявам, къде и дали да се включвам, из(разс)казвам включително относно другите и соченето с пръстче;D

А историята ти - по-скоро начинът, по който твоето съзнание я е претворило тук в темата на форума говори много наистина   :blink:

Но не за мен, а за теб.

За едни неща като възраст, поколения, зрелост и израстване, и разликите между тях - за които също ти бях говорила.

Въобще - цивилизационни, но и културни и субкултурни въпроси, избори, житейски опитности, и техните количествени и качествени натрупрания, определености, предопределености и наследства и не на последно място среди и контексти, и корелациите между всичките. Включително на ниво способности за социални разпознавания и умения.

За теб, и за всички ;D - е - и за мен, но не точно в контекста, който ти представи.

Не аз бях с определен предразсъдък и стереотип в съзнанието си. ;D
Не ми е и увлечение да разисквам казуса, просто това, което смяташ, че не е така да го изкажеш, понеже аз мисля, че съм го разказал по начин, макар и мой, който отразява истината.

Както и не съм имал за цел да ти давам наклони на повърхността и други неща, просто си изразих мнението, но понеже явно го възприемаш като нещо друго - прочети тази точка за край. ;D

Та...кой ходи на срещи с Крис...И РАЗКАЗА КАТО ИЗВАДИ ВСИЧКО НА МАСАТА...

НЕ ТИ ЛИ Е НЕУДОБНО? Не те ли е срам?

КАКВО ТЪРСИШ ТУК...ВЪОБЩЕ В ТОЯ ФОРУМ!

ЕСТЕСТВЕННО Е ДА ПОЛУЧИШ БАН НЕ ЗА ДНИ...,А ЗАВИНАГИ! :blink:

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,6043.msg269080.html#msg269080

ТУК ЯСНО И КАТЕГОРИЧНО ФОРУМА ПОМНИ....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

priya

• **
  • 1263

Така - аз съм голяма жена и мога сама да преценявам кога какво да (се) (себе)оповестявам, къде и дали да се включвам, из(разс)казвам включително относно другите и соченето с пръстче;D

А историята ти - по-скоро начинът, по който твоето съзнание я е претворило тук в темата на форума говори много наистина   :blink:

Но не за мен, а за теб.

За едни неща като възраст, поколения, зрелост и израстване, и разликите между тях - за които също ти бях говорила.

Въобще - цивилизационни, но и културни и субкултурни въпроси, избори, житейски опитности, и техните количествени и качествени натрупрания, определености, предопределености и наследства и не на последно място среди и контексти, и корелациите между всичките. Включително на ниво способности за социални разпознавания и умения.

За теб, и за всички ;D - е - и за мен, но не точно в контекста, който ти представи.

Не аз бях с определен предразсъдък и стереотип в съзнанието си. ;D
Не ми е и увлечение да разисквам казуса, просто това, което смяташ, че не е така да го изкажеш, понеже аз мисля, че съм го разказал по начин, макар и мой, който отразява истината.

Както и не съм имал за цел да ти давам наклони на повърхността и други неща, просто си изразих мнението, но понеже явно го възприемаш като нещо друго - прочети тази точка за край. ;D

Та...кой ходи на срещи с Крис...И РАЗКАЗА КАТО ИЗВАДИ ВСИЧКО НА МАСАТА...

НЕ ТИ ЛИ Е НЕУДОБНО? Не те ли е срам?

КАКВО ТЪРСИШ ТУК...ВЪОБЩЕ В ТОЯ ФОРУМ!

ЕСТЕСТВЕННО Е ДА ПОЛУЧИШ БАН НЕ ЗА ДНИ...,А ЗАВИНАГИ! :blink:

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,6043.msg269080.html#msg269080

ТУК ЯСНО И КАТЕГОРИЧНО ФОРУМА ПОМНИ....

какви срещи бе марайке? писах в тема на форума: "форумна среща" и поканих форума на среща - отзова се твоят криско, пихме кафе. после детето с търновското си акълче тръгнало да ме разказва из темите - ами да разказва, аз съм му отговорила пак в темите.

срамът си е за него и за теб и вижън, че си го покровителствате. радвайте му се със здраве ;D

а за банът ти - както кажеш - ти си узурпаторът.  ;D

*

priya

• **
  • 1263