Здравей Гост

Е Лили, помниш ли прогнозата ми?

• 7 Отговора
  • 1826 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Е Лили, помниш ли прогнозата ми?
« -: Март 28, 2013, 09:02:46 pm »
Познах..,както винаги... :blink:
Нали така...?!
Но това не е нашата победа...И няма да бъде..
ПРОСТО ПОРЕДНОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО..,ЧЕ АСТРОЛОГИЯТА НЕ Е ЗА ВСЕКИ.... ;D ;)
И НЕ Е КОНЮКТУРА...ПРОСТО Е ВЕЧНА...

Нещо да имаш да ми кажеш?! ;D :P
Щото аз пазя съобщенията си...и предсказанията си.... :P

Всичко ..,което занимава съзнанието ..с нечистоплътни мисли...извън темата която е конкретна ще бъде изтрито...И това е превантивна мярка....

Ти..ми кажи... ;D ЗАЩО ПОЗНАХ...И ЗАЩО СЪМ ОТНОВО В 10-ТА...

КАБАЛЕТКА...УСПЕХ... :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
Re: Е Лили, помниш ли прогнозата ми?
« Отговор #1 -: Март 28, 2013, 09:06:44 pm »
То и аз не бях много далеч, само че тогава нямаше кой да ме "чуе", нали бях аз лошата.

Честито за новия форум, специални поздравления за Кабала. И тук в предположенията си не съм била много далеч, каквито и информационни затъмнения да се създават.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2 -: Март 28, 2013, 09:27:35 pm »
Беше...тъпо...Много тъпо!Да влезеш или да опиташ...да нахлуеш в личното пространство...на създателя...както и в неговото пространство..неприкосновено е меко казано наказуемо... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #3 -: Март 29, 2013, 12:32:22 am »
Беше...тъпо...Много тъпо!Да влезеш или да опиташ...да нахлуеш в личното пространство...на създателя...както и в неговото пространство..неприкосновено е меко казано наказуемо... :blink:
Марая, като нещо е за съд то нека да се съди в съда, иначе е само вдигане на пушилка за покачване на рейтинга, а колкото до навлизане в личното пространство, доколкото помня, когато дойдох в този форум ти беше публикувала лични съобщения на потребители тук, кой какво за кого писал зад гърба му.
Може да ме баннеш пак след този коментар-твоя работа, щом можеш да извършваш тази опция, а на новия форум, на стария и на пра-стария желая успех и всеки да пребивава там, където му е комфортно на душата!

Нищо...и никога не съм БАНВАЛА...Форума помни... :blink:
Ако не можеш да се впишеш в темата...просто не го прави... :blink:
Астросайта е жив...Това ми стига...
Какво и как съм решила да пиша е мой проблем...
Толкова свобода в този форум никога не е имало!

За мен е по-важно..всеки да има място...под слънцето..
А НА ТЕБ ТИ ПОЖЕЛАВАМ..НИКОГА ДА НЕ ИЗЖИВЯВАШ ПОМИЯТА НА ОНЯ ДОЛЕН ПАРЦАЛ...,КОЯТО АЗ ИЗЖИВЯХ...

ФОРУМА Е ЖИВ!
ДА ЖИВЕЯТ НОВИТЕ ФОРУМИ! :wub:

*

elfidka

• 3129
« Отговор #4 -: Март 29, 2013, 09:12:35 am »
То и аз не бях много далеч, само че тогава нямаше кой да ме "чуе", нали бях аз лошата.

Честито за новия форум, специални поздравления за Кабала. И тук в предположенията си не съм била много далеч, каквито и информационни затъмнения да се създават.  :blink:

Нов форум ???Май пак съм пропуснала нещо  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5 -: Март 29, 2013, 09:16:52 am »
Нека да има, аз съм против монополите. :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #6 -: Март 29, 2013, 09:24:17 am »
Нека да има, аз съм против монополите. :))

;) ;) ;) ;)
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Марая

• 28287
« Отговор #7 -: Март 29, 2013, 11:16:33 am »

Нов форум ???Май пак съм пропуснала нещо  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Както често се случва.... ;D
И не е само при теб.... :P