Здравей Гост

Затъмнението

• 26 Отговора
  • 5654 Прегледи
*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Затъмнението
« -: Март 29, 2006, 11:53:54 am »
Дайте сега да го разнищим-какво ни носи, за какво идва, интересно, Кайнер му обръща много внимание, ето днес какво е изписал:

Is it time to make a clean break with a part of your past? Today's solar eclipse is especially auspicious for all who have been thinking about doing things differently. Just make a small but sincere gesture of commitment to your new plan at some point during the next 24 hours. You may also find the eclipse is good for making wishes and healing wounds. I'm currently testing out various traditional beliefs about the way in which eclipses influence us... so if today's events happen to leave you with an exceptional tale to tell, please drop me a line! (Email: feedbackforum@bubble.com)
For an interesting animated graphic showing the path of the eclipse - click here
If you'd like to supply some Eclipse feedback...
please keep a little diary of your day. Write down anything significant that happens to - or around - or within you during the next 24 hours. Then send it to me in e-mail along with a little personal information. Where and when were you born? Where were you when the eclipse took place? Did you actually notice it happening? Any other background factors about your life that might prove relevant? I'd like to study all the replies and then share some of the most interesting stories here on this web site. Please therefore, state whether you
a) don't mind your story appearing
B) don't mind as long as any details that could identify you are kept private
c) don't want ANY of what you are telling me to be public.
If it's a) you may also like to attach a little photo of yourself! Email: feedbackforum@bubble.com
Many astrological traditions say that an eclipse can have an impact on your life up to THREE MONTHS after the event takes place. If you do contribute to this service, whether privately or publically, I may drop you a further e-mail in three months to ask if there's been any change that you can directly connect to today's eclipse.
Please don't expect a personal reply to contribution. I'll definitely read it... but I simply may not have time to thank you personally.

Освен това ме интересува защо в ЗЕТ-а е дадено в 12,15,13 часа, а по талавизиите викат, че щяло да почва в 12,38...т.е. почва вече...нещо съм изнервена...

*

ANI

• *
  • 135
    • http://
Затъмнението
« Отговор #1 -: Март 29, 2006, 12:02:57 pm »
Направо ще експлоадирам от нервност!!!!Ако се бях сетила за затъмнението ,вероятно нямаше да се скарам с толкова хора днес. :angry:  :(  

*

Albena

Затъмнението
« Отговор #2 -: Март 29, 2006, 12:16:47 pm »
Може би е вярно, поне за мен че е време да се действа различно. Надявам се  това затъмнение в Овен да предизвика някакви събития. А от такива най много имам нужда, защото имам чувството, че всичко ми е блокирано или неясно.Агресията  в нас или околу нас трябва да се контролира по някакъв начин. Не е лоша идея днес да си пожелаем по - нещо.

*

lin

• *
  • 96
Затъмнението
« Отговор #3 -: Март 29, 2006, 12:35:39 pm »
И на мен ми дава същите часове ZET-a.

Но да ви кажа, явно различно се отразява при всеки като ви чета...
На мен днес ми е едно светло пред очите и по-леко от много дни насам!
Нали зависело кое как ти е поставено в радикса - Слънцето и Луната де.
При мен Луната управлява Asc-та и може би затова си ми е добре  :)  

*

edna

• **
  • 541
Затъмнението
« Отговор #4 -: Март 29, 2006, 12:52:34 pm »
Цитат
Направо ще експлоадирам от нервност!!!!Ако се бях сетила за затъмнението ,вероятно нямаше да се скарам с толкова хора днес. :angry:  :(
Vij kade ti se pada v kartata i kakvo aktivira...?!?

*

kaily

• 5145
Затъмнението
« Отговор #5 -: Март 29, 2006, 01:33:40 pm »
Ако е в 12,15, на мен ми се пада точно на върха на пети дом.
И прави квадратури със сума ти лични планети, но нито една квадратура не е под 1 градус, а май само тия се гледали.

Иначе и аз се чувствам особено-вие ми се свят, напрегнато ми е, шуми ми в ушите и имам чувството, че съм потопила главата си под вода.

*

Lillie

• 30532
Затъмнението
« Отговор #6 -: Март 29, 2006, 01:38:13 pm »
За учудване и аз тази сутрин се почувствах невероятно добре, свежа и бодра, а уж би трябвало Овните да са най-засегнати и афектирани от затъмнението... може би по-скоро в дългосрочен план ще се усети като "навързване" на (поредица от) съдбоносни срещи и събития? Как мислите...?  :rolleyes:  :huh:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

ANI

• *
  • 135
Затъмнението
« Отговор #7 -: Март 29, 2006, 01:54:50 pm »
Цитат
Цитат
Направо ще експлоадирам от нервност!!!!Ако се бях сетила за затъмнението ,вероятно нямаше да се скарам с толкова хора днес. :angry:  :(
Vij kade ti se pada v kartata i kakvo aktivira...?!?
В съпвад с ИЦ ми е тези дни.Прави тригони със Слъцето ,Уран и АЦ,опозиция със Сатурн.Но и миналия път при слънчевото затъмнения бях такава ужастна ;)
« Последна редакция: Март 29, 2006, 02:05:00 pm от ANI »

*

ANI

• *
  • 135
Затъмнението
« Отговор #8 -: Март 29, 2006, 01:57:58 pm »
Цитат
Иначе и аз се чувствам особено-вие ми се свят, напрегнато ми е, шуми ми в ушите и имам чувството, че съм потопила главата си под вода.

:ph34r: Точно!Замътено съзнание и мнооооооого нерви

*

edna

• **
  • 541
Затъмнението
« Отговор #9 -: Март 29, 2006, 02:13:08 pm »
Цитат
Ако е в 12,15, на мен ми се пада точно на върха на пети дом.
И прави квадратури със сума ти лични планети, но нито една квадратура не е под 1 градус, а май само тия се гледали.

Opozici do 2gradusa , kvadraturi do 1gradus i savpadi do 2,5 vajat  ;)
slucva se v Oven 8`39 gradusa :))) abe tam niakade :)))..shet vidim kakvo shte donese , nadiavam se da ne sa loshi neshta zashtoto sledvashtite 3 meseca shte badem pod negovoto vazdeistvie , vsichki koito sme s niakvo popadenie v natala ... ;)  

*

Lillie

• 30532
Затъмнението
« Отговор #10 -: Март 29, 2006, 02:30:13 pm »
Цитат
Opozici do 2gradusa , kvadraturi do 1gradus i savpadi do 2,5 vajat  ;)
slucva se v Oven 8`39 gradusa :))) abe tam niakade :)))..shet vidim kakvo shte donese , nadiavam se da ne sa loshi neshta zashtoto sledvashtite 3 meseca shte badem pod negovoto vazdeistvie , vsichki koito sme s niakvo popadenie v natala ... ;)
Опссс, на мен ми се пада точно на върха на (в неректифициран вариант) 5ти дом в съвпад с наталното Слънце... мдамм, ама майка не планирам да ставам засега, нито пък нова любов търся. А и ако се търси любов, то Любовта сама ни намира, нали така?  :P  ;)  И аз все пак се надявам да не са много лоши предстоящите събития, а и изобщо се чудя дали при всички що имат нещо в Овен-Везни (и Рак-Козирог евентуално също) ще се усети по някакъв начин впоследствие...  :blink:

« Последна редакция: Март 29, 2006, 02:32:39 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kali

• **
  • 1411
Затъмнението
« Отговор #11 -: Март 29, 2006, 02:48:13 pm »
При мен е в края на 2-ри дом в опозиция с Плутон под 1 градус.
  Някакви промени , свързани с пари и материални ресурси ли трябва да очаквам. :unsure: ? Щото те вече започнаха :ph34r: .
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Lillie

• 30532
Затъмнението
« Отговор #12 -: Март 29, 2006, 02:50:34 pm »
Ооооо, искам и аз промени в материалния статус, ама мойто ще е по аналогиите на 5-11 дом най-вероятно...  :P  ;)  :huh:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
Затъмнението
« Отговор #13 -: Март 29, 2006, 02:57:29 pm »
Цитат
(и Рак-Козирог евентуално също)
Що тва рак-козирог?
Амале, имам квадратури, ама едната е над 2 градуса, другата е към 4 и третата си е 6 отклонение-
на мен козирог и рак са ми офрашкани.  :(

Обаче пък има нещо интересно-съвпада ми прави куинкокс с възел/Плутон
Куинкокс ми прави с тях и Хирон.
А между реалните Хирон и съвпада има секстил.

Това не беше ли йод някакъв, не че знам какво значи точно?
И счита ли се така-натални възел и Плутон и реални транзитни Хирон, слънце и луна?

*

Kali

• **
  • 1411
Затъмнението
« Отговор #14 -: Март 29, 2006, 03:11:13 pm »
Ама как се активира форума от едно затъмнение ;)
  В момента-5 потребителя и 1 гост! :)  
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

edna

• **
  • 541
Затъмнението
« Отговор #15 -: Март 29, 2006, 03:11:39 pm »
Цитат
Ооооо, искам и аз промени в материалния статус, ама мойто ще е по аналогиите на 5-11 дом най-вероятно...  :P  ;)  :huh:
Po skoro 5-9 dom ti kade zabravish, che slanecto e upravitel na Lav :)))... ;)  :D  ;)

*

Lillie

• 30532
Затъмнението
« Отговор #16 -: Март 29, 2006, 03:58:19 pm »
Образование и чужбина може би... в смисъл да се образовам и да си повишавам квалификацията и общата култура тук  без да пътувам много и да ходя по чужбини - то и просто няма как сега, а и с този ретро Сатурн в интерсептиран Лъв/9ти дом... а пък и творчески напъни /по 5ти дом/ като че ли не усещам напоследък...то пък и прогресивната Луна ще влиза скоро в 9ти дом, а после и в заключения Лъв :unsure:  ;)  :ph34r:

« Последна редакция: Март 29, 2006, 04:00:15 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
Затъмнението
« Отговор #17 -: Март 29, 2006, 04:04:25 pm »
Цитат
Ама как се активира форума от едно затъмнение ;)
  В момента-5 потребителя и 1 гост! :)
Ако гледаме статистиката, да отбележа, че днес имаше 9 активни потребителя във форума, което рядко се случва... но пък някогашния "рекорд" не можахме да го бием - 13... и какво пък, за сметка на това обаче форумчето ни макар и малко, но е уютно, сплотено и дружелюбно...  ;)  :P  :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

lin

• *
  • 96
Затъмнението
« Отговор #18 -: Март 29, 2006, 04:15:00 pm »
На мен пък в момента на затъмнението ми се повтори една опозиция, която сега ми действа и ще действа още сума ти време - тр. Плутон към нат. Луна...
А повторението беше на тр. Луна към нат. Плутон - и това е единствения точен аспект по оста - 4-ти, 10-ти дом.
На мен поне ми е съвсем ясно за какво ще иде реч в близките 2-3 месеца  :D  :D  :D  

*

edna

• **
  • 541
Затъмнението
« Отговор #19 -: Март 29, 2006, 04:45:09 pm »
Цитат
Образование и чужбина може би... в смисъл да се образовам и да си повишавам квалификацията и общата култура тук  без да пътувам много и да ходя по чужбини - то и просто няма как сега, а и с този ретро Сатурн в интерсептиран Лъв/9ти дом... а пък и творчески напъни /по 5ти дом/ като че ли не усещам напоследък...то пък и прогресивната Луна ще влиза скоро в 9ти дом, а после и в заключения Лъв :unsure:  ;)  :ph34r:
Mi moje da mradnesh iz chujbina s nekoai libov :))) to ima vreme da se sluchi shte ni darji 3 meseca tai, che koito chaka oshte dnes da izkochi zaeka ot hrasta mai mn barza...Imaite predvid, che s takiva neshta  aktivirat kakto tranziti , taka i direkcii i progresii ..zasechetegi tezi raboti , vajni sa i dosta pokazatelni ne e shega taia rabota  :D