Аз съм много голям провокатор. Също и споря, по-закачливо.. а понякога просто заради самия спор, но не изпитвам нуждата задължително да спечеля спора, не съм толкова инат. И провокациите ми са по-скоро на ниво интуиция, не винаги имат конкретен и ясно дефинирана цел. Почти никога не са обмислени. Мисля, че заради АСЦ Стрелец, Може би Венера в Скорпион.. обичам да задълбавам...на дълбоко. Понякога и по болезнени теми провокирам хората ,като видя, че имат червено копче - "не натискай" - натискам го, и не съм виновна аз че те го имат това копче! себе си също провокирам по същия начин.
Почти винаги провокациите ми са спонтанни. Примерно снощи като се запознах с това момче (дето писах в темата за карта на среща

) .. седнахме в заведение и когато ме попита какво ще пия.. заявих че ми се пие нещо алкохолно и спонтанно реших, че той трябва да ми избере питие.. и знам че го поставих в трудна и неудобна ситуация, но не ми пука. Опита се да се измъкне, но не. Сервитьорката идва..той се чуди... тя ме поглежда.. аз поглеждам него, нищо не казвам и чакам хаха.
Хората трябва да ми отговарят на предизвикателствата, нещо като тест е предполагам.
Марс ми е в Козирог в първи дом, Меркурий във Везни.
Btw, може да не са обмислени и с цел, но винаги си вадя изводи от тях. Предполагам и за това го правя.