Здравей Гост

Провокация

• 61 Отговора
  • 10030 Прегледи
*

Mims

• **
  • 772
Re: Провокация
« Отговор #40 -: Март 31, 2013, 01:27:40 pm »

Не е нужно да съжаляваш.... :blink: , а да не създаваш предпоставки за интриги!

Не ми отговори на въпроса за съвестта! Измъкна се с моята грешка...
Аз пък попаднах на цитат от Астроартиса и един пост на Жълтололава,та се чудя дали цитиращият не е помислил,че и това е предпоставка за интрига.

« Отговор #41 -: Март 31, 2013, 01:38:37 pm »

Спорът вече става неактуален за мен!  Аз приключих по темата!

Марая, Аз приключих по темата! - Посочих ти грешка... Ти не си я призна... Здраве да е.
Още една твоя грешка: Меркурият ми е много, много, много, ама много далече от риби.
Така че да не отегчаваме другите повече...
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

« Отговор #42 -: Март 31, 2013, 03:04:40 pm »

Мдаа... стигнахме до известната философия, че великото щастие се постига с велико страдание
... този път проповядвана от Sunnily-Достоевска ....  :P
във вида: Великото щастие (на мъжа) се постига с велико страдание (пак на мъжа), причинено му от неговата жена, поради любов!
... описана във темата, наречена "Легендата за Великия Провокатор" )))
« Последна редакция: Март 31, 2013, 03:12:29 pm от Калоян Иванов »

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #43 -: Март 31, 2013, 03:41:12 pm »

Мдаа... стигнахме до известната философия, че великото щастие се постига с велико страдание
във вида: Великото щастие (на мъжа) се постига с велико страдание (пак на мъжа), причинено му от неговата жена, поради любов!

превод в женски вариант:

великото щастие на жената се постига с великото страдание на жената, причинено й от нейния мъж поради любов!

бъдете щастливи ;D
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

« Отговор #44 -: Март 31, 2013, 04:31:19 pm »

Калоян, много ми е интересно къде ти е меркурият и...

За щастливо омъжена жена (вярна като куче) много питаш... Ако мъжът ти разбере, че се интересуваш от моя Меркуриййй.... )))

*

Veselin

• 2737
« Отговор #45 -: Март 31, 2013, 04:33:51 pm »
Тук по форумите по принцип сме си любопитни  ;D и има едно неписано правило всеки нов член да си пусне рожденната карта в темата за натални карти. Така че, ако искаш, заповядай...  :blink:

« Отговор #46 -: Март 31, 2013, 04:51:03 pm »
...има едно неписано правило ...  :blink:

Ами прегледах на слуки 10-12 страници от темата за наталните карти, но не видях нито една карта на хората тук (освен ако не се казвате "Шварценегер", "Берлускони", "една позната", "лекар"... и т.н.). Вярно, към края на темата се появиха и някаква новаци, които искат да им се изтълкуват картите, ама това е явно друго. Аз не съм любопитен да разбера от вас какъв съм - познавам се от години и съм наясно до болка - така че няма да си пускам картата. И понеже съм егоцентрик и не ми пука за правилата, особено за неписаните - може да ме изключите на някакво основание. С две думи - моят хороскоп си е мой. И (реципрочно) не се интересувам от вашите хороскопи. По-любопитен ми е хороскопа на Иран, САЩ, Русия, папата, Путин, Обама... Такива неща.

*

Asya

• *
  • 98
« Отговор #47 -: Март 31, 2013, 04:52:44 pm »

Не провокатор, а инквизитор!:)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #48 -: Март 31, 2013, 04:55:28 pm »
За да си криеш визитната картичка имаш сериозно основание предполагам. :blink:
Тук никой не изключва никого до момента в който добрия тон не бъде забравен.

По отношение на хороскопите на държавите приветствам интереса ти...и в твоя чест ще отворя тема в която вярвам , ще бъдеш активен/а/...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #49 -: Март 31, 2013, 04:56:39 pm »

Не провокатор, а инквизитор!:)

Тема: Провокация  (Прочетена 615 пъти), ............. разбрана 614.

Чувството за хумор е едно от доказателствата за природна интелигентност )))

*

Veselin

• 2737
« Отговор #50 -: Март 31, 2013, 04:57:04 pm »
Не си търсил явно както трябва. Картите ни ги има на много места из различните теми също, особено в тази за соларите. А щом искаш да се криеш, решението си е само твое.
Картите на гореизброените личности и страни можеш лесно да откриеш с помощта на чичко Гугъл.  :blink:

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #51 -: Март 31, 2013, 08:46:08 pm »
така е. меркурий в телец не е от най-бързите.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #52 -: Март 31, 2013, 08:47:44 pm »
Подозирам, че е някой от потребителите, които се бяха махнали от тук преди и сега влиза нарочно, за да дразни, но може и да греша. Както и да е, негов проблем е в крайна сметка.

*

Марая

• 28287
« Отговор #53 -: Март 31, 2013, 09:02:22 pm »
Подозирам, че е някой от потребителите, които се бяха махнали от тук преди и сега влиза нарочно, за да дразни, но може и да греша. Както и да е, негов проблем е в крайна сметка.

Прав си....Въобще не подозирай... ;D И за твое сведение , а и на останалите не е мъж..,а е жена. ;D

Жалко..,че каквото и да се случва ..,както и да се случва вместо да метнат усилията си в нещо позитивно и ползотворно...продължават да занимават форума с дефицитите си....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #54 -: Март 31, 2013, 09:11:40 pm »
ще споделиш ли коя е таз жена?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #55 -: Март 31, 2013, 09:27:45 pm »

Тоя мъж да няма някоя женска планетка в Плеядите?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #56 -: Март 31, 2013, 09:46:02 pm »

Тоя мъж да няма някоя женска планетка в Плеядите?  ;D

Мъж - жена...Има ли значение.... ;D
Пак за любов се говори.... ;D

« Отговор #57 -: Март 31, 2013, 09:47:30 pm »
Хело ли мислите, че е? Тя интересува ли се от мунданна астрология? Като се появих за първи път из форума, ме помислиха за Хело. ;D

Хело, ако ни четеш, поздрави! На мен ми липсваш.

« Отговор #58 -: Април 01, 2013, 10:53:07 am »
Боже, колко неверни неща сте написали вчера по мой адрес! Трябваше поне да изчакате 1 април, за да се посмеем... или да си ги пишете като лични съобщения. А така вашата неделикатност да ги пишете публично (сякаш мен ме няма) почти ме засегна. Добре е, че бързо ми минава и докато пиша това, вече съм ви простил "провокацията"! (Не знам коя е тази Хело, но по интуиция имам добри предчувствия за нея... сякаш става дума за симпатична и миловидна вещица, която бих опознал! )))

Мили дами (4 дами и 1 мъж ... като Четири сватби и едно погребение), изобщо не сте познали нищо.
Ако и хороскопи правите така (тоест, фантазирайки си) - ..... зарязвайте астрологията. Все повече се убеждавам, че хората са факири да обясняват минали събития (=известни неща) като "намират" (=разпознават пост фактум) знаци за тях, но за бъдещето (или за неизвестните неща) само гадаят!
Честит ви 1 април!

*

Нова

• 3491
« Отговор #59 -: Април 01, 2013, 01:18:28 pm »

Аз бих ти избрал една студена водица, за да охладиш страстите покрай провокациите :) И после щях да си забравя портмонето, за да те попровокирам и аз :) (Ац Скорпион, Меркурий във Везни, Марс и Слънце в 11-ти дом :) )

;D