Здравей Гост

Харизматичните личности

• 113 Отговора
  • 18691 Прегледи
*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
Re: Харизматичните личности
« Отговор #20 -: Март 30, 2013, 08:49:31 pm »
И двечките сте скромни,момичета! :blink:
Нека да не бъркаме харизмата с  магнетизма, чара и силната личност.
Мисля,че харизмата винаги включва нещо и за добро-тоест тази личността с харизма е и изяла гов...та, но е останала вярна на себе си, цялостна, положителна...не без страдание и труд.
За SUNNILY знам, че е възможно да е такава, дай Боже!  Според мен винаги е намесен плутон, за венера и др. неща-това е по-скоро чар. Тези със харизмата са -наистина като духовни учители. За съжаление има и тъмни такива,както са писали в предните постове...
« Последна редакция: Март 30, 2013, 09:15:30 pm от Enigma »

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #21 -: Март 30, 2013, 08:56:03 pm »
Може и да подразня някого ,но сега се сещам -нептун на МЦ дава харизма в киното например, но и не само. И всъщност най-харизматичната личност си е Исус Христос. За баща му знам малко, но той е повече... :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #22 -: Март 30, 2013, 09:06:25 pm »
Харизмата повече я свързвам с огъня, отколкото с въздуха.

При харизматичните хора често съм виждала аспекти на Нептун и Юпитер към светилата и други лични планети, особено ако някои от тях са ъглови или разположени в 5/9 дом от Асцендента.

Но има различни видове харизма, за въздействие върху масовото съзнание можем да включим Плутон и Лунните възли.

И да не забравим аспекта на "черния учител".  :haha:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #23 -: Март 30, 2013, 09:06:48 pm »
Енигма, добре казано!

« Отговор #24 -: Март 30, 2013, 09:13:00 pm »
И всъщност най-харизматичната личност си е Исус Христос.

Да! Исус Христос е зодия овен :blink:

*

abroad

• 2187
« Отговор #25 -: Март 30, 2013, 09:15:13 pm »
трудно, да не кажа невъзможно ми е да свържа харизмата с Плутон, освен ако не говорим за скорпион, но само знак далеч не е достатъчен, а и не е точно харизма неговото

сещам се за харизма, няма час на раждане - прави впечатление Венера и Меркурий (при това ретрограден) казими в Дева, обгърнали Слънцето, в твърд аспект с Юпитер/Нептун, Луната е спорна

не мога да намеря точно сега нещо подходящо нагледно в подкрепа на горното, но със сигурност тук не е сал една гола външност

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sdiy6TJqHD0[/youtube]

Юпитер, Венера в точни или близки съвпади със Слънце/Луна, по възможност - ъглови и с есенциални достойнства (да напомня, че падението също е достойнство); Нептун също може да свърши тая работа, но в по-слаба степен

*

Asol

• 4140
« Отговор #26 -: Март 30, 2013, 09:16:47 pm »
Цитат
Харизма (от гръцки: χαρις - дар от Бога, божественото) е характерна черта на индивиди, които имат силен чар и магнетизъм (са привлекателни). Например, човек притежава голяма харизма, т.е. този човек е магнетичен, привлекателен, чаровен.

Източник: Уикипедия

« Отговор #27 -: Март 30, 2013, 09:17:26 pm »
Thalia е страхотна, така е. Много харесвам "No me ensenaste".

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #28 -: Март 30, 2013, 09:20:45 pm »
аз също тази песен ми е една от любимите  :P аз също тази песен ми е една от любимите  :blink: Не бих могал да се нарека Харизматична личност , но съвпада на Венера и Марс и то на върха на натала , ме кара да изглеждам силно забележим. Не се гордея с това  :(

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #29 -: Март 30, 2013, 10:07:10 pm »
Притежавам харизма...и боравя с нея! :blink:
За тези от форума, който имат личен контакт и саме виждали не е тайна.
Мога да вдигна масата...и съм се изненадвала от себе си...по време на избори, особено с групи...при които етническата култура е изключително различна..и изисква много.
Според  мен...харизмата започва с Луната..,преминава през Марс ...среща се с Меркурий...осъществява контакт с Юпитер...и реагира с/у Плутон.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #30 -: Март 31, 2013, 05:36:47 pm »
Чета темата и мисля,че е много интересна харизматичните личности се набиват на очи, без самите те да  го искат,носят със себе си така нужната искрица за живот заразени с ентусиазъм за постоянни и нови познания,хора които никога не се уморяват, не се разколебават дори когато живота им предлага вместо сладко -горчица :blink:, те са от тези тип хора ,които търсим и искаме да бъдем заобиколени от тях вдъхват вяра, надежда и ентусиазъм карат ни да излезем от собствените си черупки собстеното си статуткво - готови да се впуснем без да изпитваме страх и съмнения за нови неизживяни до сега приключения,и всичко това се случва защото има такива хора харизматчни,които носят със себе си такава енергия която те кара да летиш,вдъхва, познавам марая и мисля,че тя е точно от този тип хора на които трябва да сме благодарни че ти има

*

Asya

• *
  • 98
« Отговор #31 -: Март 31, 2013, 05:39:22 pm »
признавам си - харизматична съм  :P ;D  :wub:
:kissd: Ей това вече е хубаво мнение!
И аз съм харизматична, харесват ме хората от пръв поглед (Нептун на МЦ) и после ако си постеля добре, всичко е ок, обаче покажа ли си опозицийката меркурий/плутон по оста 1/7 и ме намразват слабите ;D
И все пак най-обаятелната личност, която познавам е един мой братовчед. Има нелек живот, но жените умират за него, особено докато беше барман, води здравословен начин на живот и спортува всеки ден, визуално много прилича на Джейсън Стейтъм, много добра душа има и е честен към приятелите и роднините си, никога не е отказал да помогне. Има Венера съвпад асцендент везни, Плутон в скорпион в 1 дом, слв в 5 дом, Слънце в Дева в 11 и Хирон съвпад МЦ в рак.

Е как да не го харесват жените при тази конфигурация!:)

*

Марая

• 28287
« Отговор #32 -: Март 31, 2013, 05:55:12 pm »
Чета темата и мисля,че е много интересна харизматичните личности се набиват на очи, без самите те да  го искат,носят със себе си така нужната искрица за живот заразени с ентусиазъм за постоянни и нови познания,хора които никога не се уморяват, не се разколебават дори когато живота им предлага вместо сладко -горчица :blink:, те са от тези тип хора ,които търсим и искаме да бъдем заобиколени от тях вдъхват вяра, надежда и ентусиазъм карат ни да излезем от собствените си черупки собстеното си статуткво - готови да се впуснем без да изпитваме страх и съмнения за нови неизживяни до сега приключения,и всичко това се случва защото има такива хора харизматчни,които носят със себе си такава енергия която те кара да летиш,вдъхва, познавам марая и мисля,че тя е точно от този тип хора на които трябва да сме благодарни че ти има

Много мило.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Asol

• 4140
« Отговор #33 -: Март 31, 2013, 06:41:41 pm »
Имам чувството, че във форума пишат вече има и имидж мейкъри, а не просто споделящи мнение.

Харизматичният човек би трябвало да е сърдечен, остроумен, като влезе в една стая да имаш чувството че я огрява с присъствието си. И да го прави спонтанно, защото точно това привлича, а не да е тренирана маска.

*

Марая

• 28287
« Отговор #34 -: Март 31, 2013, 06:44:20 pm »
Имам чувството, че във форума пишат вече има и имидж мейкъри, а не просто споделящи мнение.

Харизматичният човек би трябвало да е сърдечен, остроумен, като влезе в една стая да имаш чувството че я огрява с присъствието си. И да го прави спонтанно, защото точно това привлича, а не да е тренирана маска.

:haha:

Що така? :rolleyes:
Хареса ми това имидж мейкър... ;D

*

Asol

• 4140
« Отговор #35 -: Март 31, 2013, 07:13:21 pm »
Не знам, виждам само че това е първия коментар е на току що регистрирал се потребител.

*

Марая

• 28287
« Отговор #36 -: Март 31, 2013, 07:41:05 pm »
Не знам, виждам само че това е първия коментар е на току що регистрирал се потребител.

Има ли значение..,може да е клонинг? ;D

Аз имам доста фенове на лични..без нито едно мнение във форума...Не ме учудва нищо.

Но този потребител го има и в другия форум.... :72:

« Отговор #37 -: Март 31, 2013, 07:45:14 pm »

Имидж мейкър????   :-\ Незнаех,че ще бъде нужно да давам обяснения но този туко ощо ретистрирал се потребител отдавна чете теми като гост ! Съжелявам че има хора, на които съзнанието не може да им допусне ,че някой може да каже нещо хубаво за човек когато познава и смята за харизматичен, не съм предполагала че за да споделиш мнение  и за да бъде акредитираво трябва да си добре познат на така или иначе виртуалната аудитория на този форум. Съжелявам ,че има толкова злоба и завист между хората, дори и в форумите, които са направени именно за споделяне на мнения.......

*

Asol

• 4140
« Отговор #38 -: Март 31, 2013, 08:17:13 pm »
Обяснения никой не задължава да дава, но е странно че с такава бързина на пилот от Формула едно се регистрира и коментира. Защо ли не си се включила по-рано във връзка с друго нещо, ако четеш отдавна ?  :-\  И излиза така все едно това е целта на занятието регистрация в астрологичен форум.
Повечето се регистрират да им тълкуват картите, да научат нещо, а ти да хвалиш някого. 

« Отговор #39 -: Март 31, 2013, 09:46:22 pm »
Обяснения никой не задължава да дава, но е странно че с такава бързина на пилот от Формула едно се регистрира и коментира. Защо ли не си се включила по-рано във връзка с друго нещо, ако четеш отдавна ?  :-\  И излиза така все едно това е целта на занятието регистрация в астрологичен форум.
Повечето се регистрират да им тълкуват картите, да научат нещо, а ти да хвалиш някого.
Да никой не ме е карал да давам обяснения пряко но някак си звучи невъзпитано от Ваша страна да подкопавате съмнения в личното ми мнение и не на последно място обидно. Явно че повечето хора в този форум са консуматори,които само искат, е за ваше голямо учудване аз не съм от този тип хора, затова и съм влезла регистрирала съм се и съм писала точно отностно  тази тема просто защото се различавам от хора които търсят най- кратко казано (под вола теле)