Предварително се извинявам, ако нещата, за които питам, ги има и в други теми, но има много неща, които не са ми ясни относно аспектите в соларите:
1. От какво значение са аспектите между соларните планети или трябва да се вземат предвид само аспектите, които соларните планети сключват с наталните планети, куспиди, и пр.?
2. От значение ли са минорните аспекти като полусекстил, полуквадрат, квадрат и половина в соларите?
3. От значение ли е дали даден аспект е сходящ или разходящ или се гледа да е колкото се може по-точен (до 5 градуса орбиса)?
4. Негативните аспекти (квадрат, опозиция, полуквадрат, квадрат и половина) винаги ли се тълкуват като такива и има ли разлика в тълкуването им? (
напр. в настоящия си солар има квадрат между сол. Марс У2 с нат. Марс У2 и честно казано, наистина имам голяма липса на пари и трябва да полагам големи усилия, за да изкарам дори и малко)
Ще се радвам, ако споделите вашите знания и опит. За съжаление нямам кой знае какъв опит със соларите и въпреки, че разгледах много свои предишни солари, в главата ми е една голяма каша...