Мале, с какъв простак бях на нотариална сделка, още не мога да дойда на себе си (продавачът - българска страна).

От самото начало започна да се държи нагло - влезе като слон в стъкларски магазин, когато аз вече превеждах докуменитте на купувача, започна да говори на висок глас, да не се съобразява с никой. Изгледах го отровно веднъж, два пъти - тоя не ебава. Тогава с вкаменено лице нарочно започнах да чета с по-висок тон, за да му намекна да си затвори устата, докато се превежда. Ние да не сме им обслужващ персонал, а!?
Сделката се оказа малко проблематична, тоя се изнерви и започна да обижда брокерката, жена на възраст. Подиграваше й се пред всички и й каза в прав текст, че е тъпа, че не става за нищо освен да чисти някъде, че е... боклук. Не знам как нотариусът го е толерирал, сигурно е гледал само да стане сделката, но аз бих изритала такъв клиент.
Та ми стана интересно какъв е тоя "джентълмен" и му запомних датата на раждане. За голямо мое учудване не видях нищо марсово там, нито акцентиран Овен. Но силен Скорпион и силни Везни.
Ако на някой му е интересно:
- Слънце в Скорпион в квадрат и рецепция с Плутон
- Меркурий и Нептун във Везни
- Луна между Везни и Скорпион (не му знам часа, може да се окаже и новолунен Скорпион)
- Марс в Стрелец в квадрат със Сатурн в Дева и секстил с Нептун
- анаретна Венера - в последния градус на Дева, в квадрат с Юпитер в Стрелец
Сега погледнах - има Слънце в съвпад с Кету, вероятно и Луната е там (роден по слънчево затъмнение).
Не знам как е понесла тия публични обиди жената, но аз ако бях, щях да го размажа с няколко думи. :angry: