Здравей Гост

Дрън-дрън

• 2727 Отговора
  • 510091 Прегледи
*

irina

• **
  • 587
Re: Дрън-дрън
« Отговор #560 -: Юни 26, 2013, 12:03:52 pm »
Моите май не бяха такава марка, нямам никакъв спомен, но това за минералите от Мъртво море го помня отчетливо, че присъстваше и в тях и бяха много хубави!
Ей затова ги обичам водолеите какви са идейни натури - взимаш вилица или камък и вече светът е безопасен  ;D. Тази моята водолейка освен оръжието задължително носеше и потник/блуза за преобличане в случай, че внезапно и се отвори възможност да отиде на бар  ;D ;D ;D Пълна бойна готовност за всичко по всяко време!

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #561 -: Юни 26, 2013, 12:07:28 pm »
Ей затова ги обичам водолеите какви са идейни натури - взимаш вилица или камък и вече светът е безопасен  ;D.

Това ми хареса!  ;D

Като човек с Асцендент Скорпион някак имам по-други идеи за безопасност..., но пък горното е много ведро  :blink:
Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

*

Lillie

• 30532
« Отговор #562 -: Юни 26, 2013, 12:08:04 pm »
Моите май не бяха такава марка, нямам никакъв спомен, но това за минералите от Мъртво море го помня отчетливо, че присъстваше и в тях и бяха много хубави!

Моята козметичка работи с Fresh Look, също е израелска марка - маските им са много добри.

http://www.salonia.bg/cgi-bin/index.pl?_state=Company&ID=45
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #563 -: Юни 26, 2013, 01:22:48 pm »
Не разбирам какво става...Дните ми се сливат. Сякаш че живея в два дена едновременно. Сякаш че едновременно е и днес и вчера...
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Нова

• 3491
« Отговор #564 -: Юни 26, 2013, 02:24:23 pm »
Биг Брадър ни наблюдава! ))) Предвид факта, че налице са повече гости, отколкото потребители, да не говорим за скритите. В тази връзка ви черпя един виц:

Жена се прибира по-рано от командировка и намира мъжа си с две любовници в спалнята.
Изпада в истерия и се разкрещява:
- Какво правят тези в нашето легло? А?! Какво правят там?!
А мъжът блажено се протяга:
- Чудеса правят... ЧУ-ДЕ-СА!

.......

Считам, че при така визуализираната актова сцена трите органа на главния герой, понасящи най-голяма тежест са сърцето, кръста и колената. Дано да са му здрави.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #565 -: Юни 26, 2013, 03:01:48 pm »
И още един виц  ;D

Той:
- Хайде.
Тя:
- Не!
Той:
- Аз два пъти не предлагам.
Тя (светкавично):
- А аз два пъти не отказвам.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #566 -: Юни 26, 2013, 04:34:10 pm »
Довечера ще хапвам мусакичка с таратор. Мммм...Ах,че вкусно!  :P

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #567 -: Юни 26, 2013, 05:12:26 pm »
Искамммм!!! И двете са ми любими!!! :rolleyes:
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #568 -: Юни 26, 2013, 09:51:52 pm »
Ирина, една вилица може да извади око. А един камък да разбие глава.  :-[ :-[ :-[
Не съм агресивна по натура, но имам няколко интересни удара в живота.  :-[ Всичките са били на шега. Веднъж да пожелая да се закача агресивно и аз с някой, обикновено е този, който яде супа, а го контузвам зверски.  :-[
Възможност за изваждане на око...с блузка.  :-[ Имала малко копенце на нея, а точно то попадна на окото.  :-[
Закачена и заклещена обеца на мъжкото достойнство. Вариантите са много. Все на шега, но със сериозни последици.  :-[

*

Lillie

• 30532
« Отговор #569 -: Юни 26, 2013, 09:56:20 pm »
Закачена и заклещена обеца на мъжкото достойнство.

;D

По филмите съм виждала как женска коса засяда в дюкяна на мъжа, но за дамска обеца върху мъжко достойнство още не съм чувала. Халкичка или кукичка?  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #570 -: Юни 26, 2013, 10:07:50 pm »
Една халка.  :-[ Не беше по време на секс.  :-[ Уж котешко отмъщение и наказание, а то стана една.  :-[
Никак не обичам седми дом да пие. След една вечер с много алкохол, реших да му покажа на какво прилича в такъв вид. Извадих кутията с бижута, съблякох го, накичих му по ръцете гривни, гердани, пръстени. И за разкош една червена халка на достойнството. Завързах и панделка на ръцете - гейска работа изцяло. Снимах.  :-[ Но нещото се събуди и халката се заклещи. И закопчалката се хлопна. И защипа...достойнството.  :-[ И седми дом изтрезня.  :-[ :-[ :-[
Беше много комично, трагично. Как обикаля стаята и реве като мъжкар, че боли. А аз се търкалям по пода от смях и плач, предлагам да повикам спешна помощ, ако е крайно сериозно. А от тази мисъл още повече ми се доревава от смях.
Такива са ми шегите. Без да искам стана. Но с последици.  :-[

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #571 -: Юни 26, 2013, 11:17:03 pm »
Уау, Емма, респект!

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #572 -: Юни 27, 2013, 08:49:09 am »
 :rolf:  :rolf: водолейска работа (пак да го кажа)!
Водолейско отмъщение пак на приятелката с вилицата - още в училище имаше един скорпион да я преследва упорито, но си имаше сериозна връзка в същото време и в бара върви след моята дружка пак да я увещава сладкодумно колко е прекрасна и незаменима, тя пълен игнор,той изтърсва "ти си единствената" и тук Уран се обръща невъзмутимо и със замах му сваля панталона и половината слипове по средата на заведението  ;D ;D ;D

Иначе аз такива "от играчка - плачка" редовно ми се се случват, само че аз сама се контузвам като в анимационен филм. Между веждите имам лек белег, който трудно се вижда вече - преди 7-8 години примерно, докато живеех при нашите още, ставам сутрин, отивам да си мия зъбите спейки и пак спейки излизам от банята и незнайно как съм искала да излезна, защото се прицелвам точно между веждите се блъскам не просто в касата, а в райбера  ;D ;D ;D за 3 см да съм станала пират  ;D

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #573 -: Юни 27, 2013, 09:21:12 am »

Жена се прибира по-рано от командировка и намира мъжа си с две любовници в спалнята.
Изпада в истерия и се разкрещява:
- Какво правят тези в нашето легло? А?! Какво правят там?!
А мъжът блажено се протяга:
- Чудеса правят... ЧУ-ДЕ-СА!

:85: :85: :85: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :haha: :haha: :haha:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #574 -: Юни 27, 2013, 12:17:59 pm »
Мале, с какъв простак бях на нотариална сделка, още не мога да дойда на себе си (продавачът - българска страна).  :o

От самото начало започна да се държи нагло - влезе като слон в стъкларски магазин, когато аз вече превеждах докуменитте на купувача, започна да говори на висок глас, да не се съобразява с никой. Изгледах го отровно веднъж, два пъти - тоя не ебава. Тогава с вкаменено лице нарочно започнах да чета с по-висок тон, за да му намекна да си затвори устата, докато се превежда. Ние да не сме им обслужващ персонал, а!?

Сделката се оказа малко проблематична, тоя се изнерви и започна да обижда брокерката, жена на възраст. Подиграваше й се пред всички и й каза в прав текст, че е тъпа, че не става за нищо освен да чисти някъде, че е... боклук. Не знам как нотариусът го е толерирал, сигурно е гледал само да стане сделката, но аз бих изритала такъв клиент.

Та ми стана интересно какъв е тоя "джентълмен" и му запомних датата на раждане. За голямо мое учудване не видях нищо марсово там, нито акцентиран Овен. Но силен Скорпион и силни Везни.

Ако на някой му е интересно:
- Слънце в Скорпион в квадрат и рецепция с Плутон
- Меркурий и Нептун във Везни
- Луна между Везни и Скорпион (не му знам часа, може да се окаже и новолунен Скорпион)
- Марс в Стрелец в квадрат със Сатурн в Дева и секстил с Нептун
- анаретна Венера - в последния градус на Дева, в квадрат с Юпитер в Стрелец

Сега погледнах - има Слънце в съвпад с Кету, вероятно и Луната е там (роден по слънчево затъмнение).

Не знам как е понесла тия публични обиди жената, но аз ако бях, щях да го размажа с няколко думи.  :angry:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #575 -: Юни 27, 2013, 12:24:29 pm »
Мале, с какъв простак бях на нотариална сделка, още не мога да дойда на себе си (продавачът - българска страна).  :o

От самото начало започна да се държи нагло - влезе като слон в стъкларски магазин, когато аз вече превеждах докуменитте на купувача, започна да говори на висок глас, да не се съобразява с никой. Изгледах го отровно веднъж, два пъти - тоя не ебава. Тогава с вкаменено лице нарочно започнах да чета с по-висок тон, за да му намекна да си затвори устата, докато се превежда. Ние да не сме им обслужващ персонал, а!?

Сделката се оказа малко проблематична, тоя се изнерви и започна да обижда брокерката, жена на възраст. Подиграваше й се пред всички и й каза в прав текст, че е тъпа, че не става за нищо освен да чисти някъде, че е... боклук. Не знам как нотариусът го е толерирал, сигурно е гледал само да стане сделката, но аз бих изритала такъв клиент.

Та ми стана интересно какъв е тоя "джентълмен" и му запомних датата на раждане. За голямо мое учудване не видях нищо марсово там, нито акцентиран Овен. Но силен Скорпион и силни Везни.

Ако на някой му е интересно:
- Слънце в Скорпион в квадрат и рецепция с Плутон
- Меркурий и Нептун във Везни
- Луна между Везни и Скорпион (не му знам часа, може да се окаже и новолунен Скорпион)
- Марс в Стрелец в квадрат със Сатурн в Дева и секстил с Нептун
- анаретна Венера - в последния градус на Дева, в квадрат с Юпитер в Стрелец

Сега погледнах - има Слънце в съвпад с Кету, вероятно и Луната е там (роден по слънчево затъмнение).

Не знам как е понесла тия публични обиди жената, но аз ако бях, щях да го размажа с няколко думи.  :angry:

Лили, опасявам се че селянията я няма в наталите, тя от други места идва  ;D ;D

*

Нова

• 3491
« Отговор #576 -: Юни 27, 2013, 12:25:01 pm »
Странно държане за скорпи+везни, наистина. Ти що не го насоли? Защитавала си клиент, все пак, обяснимо е да траеш. Малко тип ББ тоя.

« Отговор #577 -: Юни 27, 2013, 12:27:13 pm »
Малко ли е,че е Скорпион? Те освен да бълват змии и гущери друго не знаят...По-интелигентните от тях поне го прикриват...Не се знае какъв е АЦ на въпросния,нито домофикацията му.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #578 -: Юни 27, 2013, 12:29:55 pm »
Има нещо вярно, особенно ако са в лошо настроение, могът да бъдат адски нетактични и зли...

Имам майка и баба с ясно изразени скорпиони....   :-\

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #579 -: Юни 27, 2013, 12:32:57 pm »
Нищо странно не виждам, квадрат слънце - плутон, квадрат на марс - втори управител на слънцето със сатурн...това последното е много гаден аспект, а стрелецът не може да си мери приказките.

Аз също съм израснала сред скорпиони и такива неща нямаше. Скорпионите не влизат в такава директна и елементарна конфронтация.