Здравей Гост

Дрън-дрън

• 2727 Отговора
  • 510347 Прегледи
Re: Дрън-дрън
« Отговор #880 -: Юли 15, 2013, 04:41:44 pm »
Кога,бе Съни? Защо не обади?  :blink:
Пловдив е едно голямо село ;D, а и ти беше с високото теленце, не върви да нахалствам ;D
Мхм...ние вървим в комплект  ;D
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #881 -: Юли 15, 2013, 04:48:38 pm »
Боже, ама вие сте я разкостили тази .......Барби! Можем да забравим за Фройд. Имаме си достойни женски анализатори.
(това го казвам без капка ирония! ..макар че може да звучи иронично)
Явно някои 27-годишни жени тук се изживяват като женския аватар на ББ.
Зрели, интелигентни, възпитани, умни ...и с черен пояс по улично карате.
Добре, че "разговорите" тук не са на живо и няма предаване на живо....

#Ignore_Барби

И между другото искам да питам АСТРО-МАРАЯ, ако аз се обърна към някой тук с думата "гъз" - дали ще получа наказание?
Или има двоен аршин за правилата и обидите?????????? ... просто питам, да знам!

За съжаление нямам време нито за филмчетата, нито за книжката... (не че тя става за четене де!)
Безработните като ги изгледат и изчетат да направят кратко резюме. Ако може в 5-6 изречения!
Иначе игнорът си важи още! .......................  ;D

Днес ме е обхванало неистово желание за работа... Нали е понеделник. Дано си намеря малко )))
Гъза ми да мълчи!
« Последна редакция: Юли 15, 2013, 04:56:31 pm от Калоян Иванов »
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

« Отговор #882 -: Юли 15, 2013, 04:58:11 pm »
Боже, ама вие сте я разкостили тази .......Барби! Можем да забравим за Фройд. Имаме си достойни женски анализатори.
(това го казвам без капка ирония! ..макар че може да звучи иронично)
Явно някои 27-годишни жени тук се изживяват като женския аватар на ББ.
Зрели, интелигентни, възпитани, умни ...и с черен пояс по улично карате.
Добре, че "разговорите" тук не са на живо и няма предаване на живо....

#Ignore_Барби

И между другото искам да питам АСТРО-МАРАЯ, ако аз се обърна към някой тук с думата "гъз" - дали ще получа наказание?
Не помня да съм споменавала някъде,че пращя от интелигентност и възпитание,но явно ти смяташ така...Щях да бъда поласкана ако ме интересуваше мнението ти,но уви! Игнор Калоян  :blink:

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #883 -: Юли 15, 2013, 05:07:16 pm »
Преди да се оплюват другите е хубаво да погледнем, дали случайно и ние не сме същите ;) Ако попадаме на невъзпитани хора, голяма е вероятността и самите ние да сме без добро възпитание и т.н.
Точно!! Закона на привличането. :)

*

Asol

• 4140
« Отговор #884 -: Юли 15, 2013, 05:08:27 pm »
селските и номера не вървят в града!  :blink:

Дали си от град или село няма значение за това как се държиш и какъв човек си. Между другото със столичани имам такъв опит - отваряш си вратата на магазина за да влезеш, а те отсреща излизат.  ;D

А дали са столичани? :rolleyes: ;D

Мдаа..,няма значение от къде си...Има хора,които излизат от селото , но селото не излиза от тях. Без значение къде живеят..,макар,че средата оказва огромно влияние.

Мен пък още в детска вързаст са ме учили, че като посегнеш някъде да влезеш, първо даваш път на излизащите, било то в магазин или в градския транспорт. А в градския транспорт ако някои тръгнат да се бутат вътре, преди хората да са слезли, направо побеснявам. Но няма смисъл да си тровя нервите, защото това стадо няма да се промени.

Логично е да ги изчакаш да излязат, ако си отварят собственоръчно вратата и вече излизат от магазина или автобуса - няма да се бухнеш в хората. Но те не го правят, а докато отварям вратата за себе си и някой вече е стигнал до нея и използва намалението и влизам в ролята на транзитен портиер, докато се изниже.  ;D

« Отговор #885 -: Юли 15, 2013, 05:10:51 pm »
1. Това, че съм "споменал" интелигентност и възпитание - не значи нищо.
Само за първите три изречение съм уточнил, че не ползвам ирония. След това - след скобата -  вече няма такова правило.

2. Ясно е, че колкото и математически правилни да са чертите на куклата Барби - то тя като модел на жена явно не включва интелигентност.
Жени, които се интересуват само от рокличките, чантичките, прическите си и т.н., нямат време да четат книжки, дори за Винету. Те имат мозък само колкото да разглеждат картинки в списания.. и да четат етикети с цени.

3. Що се отнася до пропорциите - не съм ги мерил с линийка, ама не знам в природата да има жени с такива крака, талии и съотношения на частите - освен ако не са анорексички или манекени в концлагер. Така че не знам какво общо има тук математиката... (казвам го защото съм й голям фен! На математиката, не на Барби).
« Последна редакция: Юли 15, 2013, 05:15:04 pm от Калоян Иванов »

« Отговор #886 -: Юли 15, 2013, 05:13:26 pm »
Имах предвид лицето-не тялото и!

« Отговор #887 -: Юли 15, 2013, 05:16:49 pm »
Фен съм на съвършените пропорции. Съвършените пропорции означават красота! И това,че един човек има вкус и се стреми да изглежда перфектно не виждам по какъв начин може да пречи ни литературните му занимания  :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #888 -: Юли 15, 2013, 05:27:15 pm »
Интелигентност и възпитание са две различни неща. Много често свръх интелигентните не са много възпитани и обратното. Даже, някои по-посредствени, умело прикриват невъзможността си за мисловна дейност с етикеция.

« Отговор #889 -: Юли 15, 2013, 05:29:29 pm »
Интелигентност и възпитание са две различни неща. Много често свръх интелигентните не са много възпитани и обратното. 

А да налиташ на бой, за да решиш проблема с друга жена!? Това как го обясняваш?
Това към какво се отнася?!? Към интелигентността или към възпитанието?
По-скоро: към липсата на кое от двете?

« Отговор #890 -: Юли 15, 2013, 05:32:04 pm »
Интелигентност и възпитание са две различни неща. Много често свръх интелигентните не са много възпитани и обратното. Даже, някои по-посредствени, умело прикриват невъзможността си за мисловна дейност с етикеция.
Напълно си права,Уран!

*

Uran

• 6041
« Отговор #891 -: Юли 15, 2013, 05:33:28 pm »
Към горещ темперамент, Калоян, го отнасям. А може и да има хормонален дисбаланс. ;D

« Отговор #892 -: Юли 15, 2013, 05:38:10 pm »
Към горещ темперамент, Калоян, го отнасям. А може и да има хормонален дисбаланс. ;D

Мдаа... оправдания винаги ще се намерят!

И между другото, още чакам отговор от АСТРО-МАРАЯ, дали ако аз се обърна към някой тук с думата "гъз", ще получа наказание?
Или има двоен аршин за правилата и обидите?????????? ... просто питам, да знам как стои там въпросът с хормоналния дисбаланс!

« Отговор #893 -: Юли 15, 2013, 05:43:33 pm »
Астрото изрично ни предупреди да бълваме змии и гущери само на лична  :blink:

« Отговор #894 -: Юли 15, 2013, 05:47:40 pm »

Аз обаче си искам извинението от теб ПУБЛИЧНО!

#Ignore_Just_a_Dream
#Ignore_БАРБИ

« Отговор #895 -: Юли 15, 2013, 05:50:48 pm »
Е, ако сме възпитани, и на лични няма да бълваме обиди. ;D И мен като Лили са ме учили да пускам излизащите преди да вляза. И аз като Лили не се занимавам да обръщам внимание на некултурните минувачи. Не знам дали е правилно или не, със сигурност не е поучително за тях, но би било загуба на време за мен, ако започна да се занимавам с тях.

След като в хамериканските филми всяка втора дума е fuck, не виждам причина да те баннат, Калоян. ;D

« Отговор #896 -: Юли 15, 2013, 05:51:57 pm »
Ако се извиня...какво ще получа?  :blink:

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #897 -: Юли 15, 2013, 06:00:27 pm »
Интелигентност и възпитание са две различни неща. Много често свръх интелигентните не са много възпитани и обратното. 

А да налиташ на бой, за да решиш проблема с друга жена!? Това как го обясняваш?
Това към какво се отнася?!? Към интелигентността или към възпитанието?
По-скоро: към липсата на кое от двете?
със сигурност първосигналните и агресивно отбранителни реакции си имат обяснение, но жената каза, че не желае да я анализираме :)
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #898 -: Юли 15, 2013, 06:06:48 pm »
***Вървели Учител и ученик и стигнали до брега на една река. Там стояла девойка, която не можела да премине без чужда помощ. Учителят я взел на ръце и я пренесъл до другия бряг. След време ученикът попитал:
-Учителю, нали не бива да се докосваме до жени, как така ти взе момичето на ръце?
Учителят отвърнал:
-Аз взех девойката на единия бряг и я оставих на другия, а ти още я носиш...***

Любима притча.... 

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #899 -: Юли 15, 2013, 06:07:13 pm »
Имат си обяснение-Да! В наталната ми карта...Адиос от мен! Отивам на ресторант  :blink: