Здравей Гост

Дрън-дрън

• 2727 Отговора
  • 509479 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Дрън-дрън
« Отговор #860 -: Юли 15, 2013, 03:19:36 pm »
Ох, и на мен ми е нервно тия дни, особено след като Марс влезе в знака на Луната.

Постоянно се дразня от нагли и елементарни жени - в градския транспорт, по маршрутки, на работни срещи...

Имам чувството, че все повече деградират.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #861 -: Юли 15, 2013, 03:24:46 pm »
Не съм провокирала с нищо въпросната дама,че да се опитва да ме захапе  :blink:  Съжалявам,но Меркурия,Марса и Плутона ми не са съгласни да бъдат атакувани без никаква причина! А когато това все пак се случи-не обичат да остават длъжни никому... Вие, Меркуриевите Плутонианци би трябвало да разбирате това  :blink:
съжалявам, че си приела поста ми като атака, защото не ми е било това целта. определено твоят пост звучеше по детски и ми стана любопитно дали не си тинейджърка или зряла жена, която не иска да излезе от образа на дете. не е лошо да запазим детското в себе си, но в определена възраст това започва да става комично.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Нова

• 3491
« Отговор #862 -: Юли 15, 2013, 03:26:01 pm »
Впрочем, Дрийм, ако помниш и аз доскоро си мислих, че си още в невръстна възраст...

*

astro

• 475
« Отговор #863 -: Юли 15, 2013, 03:28:41 pm »
Ще помоля дискусии ,които не касаят трети страни да се водят на друго място...например на лични ...Не във форума. ;) :blink:
Приятно писане и дискутиране на всички участници...

http://www.youtube.com/watch?v=KwRSQZ7pn6g

« Отговор #864 -: Юли 15, 2013, 03:33:34 pm »
Преди 2 дена отивах да си пазарувам от хранителния магазин. Когато доближих вратата му една жена тъкмо излизаше. Аз кротко я изчаках и тъкмо да влезна в магазина една руса към 50 годишна жена грубо ме изблъска,за да влезне преди мен!  :lol: Еми,направих я бърлива! След словесната ми тирада и казаз на изпроводяк,че селските и номера не вървят в града!  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #865 -: Юли 15, 2013, 03:36:03 pm »
Впрочем, Дрийм, ако помниш и аз доскоро си мислих, че си още в невръстна възраст...
Как така,бе Новичка? Нали си бях метнала снимката тука и си личи,че съвсем не съм в невръстна възраст  :blink:

*

astro

• 475
« Отговор #866 -: Юли 15, 2013, 03:37:13 pm »
Преди 2 дена отивах да си пазарувам от хранителния магазин. Когато доближих вратата му една жена тъкмо излизаше. Аз кротко я изчаках и тъкмо да влезна в магазина една руса към 50 годишна жена грубо ме изблъйдска,за да влезне преди мен!  :lol: Еми,направих я бърлива! След словесната ми тирада и казаз на изпроводяк,че селските и номера не вървят в града!  :blink:

Аспект на Марс вероятно активира Меркурия в картата ти. ;D Не изключвам и любезната намеса на Сатурн...

*

Нова

• 3491
« Отговор #867 -: Юли 15, 2013, 03:39:08 pm »
Как така,бе Новичка? Нали си бях метнала снимката тука и си личи,че съвсем не съм в невръстна възраст  :blink:

Снимката я помня, възрастта не я помних, затова скоро те бях питала.

« Отговор #868 -: Юли 15, 2013, 03:40:31 pm »
То Меркурия ми по натал е квадратиран от Плутон,иначе в момента транзитен Сатурн ми квадратира Меркурия,но не е от него...По природа съм избухлива,но обещавам ако бъда провокирана да бълвам змии и гущери само на лична  :blink:

*

astro

• 475
« Отговор #869 -: Юли 15, 2013, 03:41:58 pm »
То Меркурия ми по натал е квадратиран от Плутон,иначе в момента транзитен Сатурн ми квадратира Меркурия,но не е от него...По природа съм избухлива,но обещавам ако бъда провокирана да бълвам змии и гущери само на лична  :blink:

Аспект на пишещите..Пиши повече,за да изразходваш енергията... ;)

*

Asol

• 4140
« Отговор #870 -: Юли 15, 2013, 03:46:54 pm »
селските и номера не вървят в града!  :blink:

Дали си от град или село няма значение за това как се държиш и какъв човек си. Между другото със столичани имам такъв опит - отваряш си вратата на магазина за да влезеш, а те отсреща излизат.  ;D

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #871 -: Юли 15, 2013, 03:49:45 pm »

Много ме радваш Дрийм  ;D ;D
  :wub: :wub: :wub:
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #872 -: Юли 15, 2013, 03:50:35 pm »

Дали си от град или село няма значение за това как се държиш и какъв човек си. Между другото със столичани имам такъв опит - отваряш си вратата на магазина за да влезеш, а те отсреща излизат.  ;D

А дали са столичани? :rolleyes: ;D

Мдаа..,няма значение от къде си...Има хора,които излизат от селото , но селото не излиза от тях. Без значение къде живеят..,макар,че средата оказва огромно влияние.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #873 -: Юли 15, 2013, 03:51:37 pm »

Да не мислиш,че в такъв напечен момент съм склонна да обмислям думите си? Разбира се,че няма значение дали даден човек е от град или село...Просто поведението и беше страшно просташко! Изблъска ме с цялата си злоба,без нищичко да съм сторила  :blink: Не знам защо са толкова злобни тези хора...

*

satin_

« Отговор #874 -: Юли 15, 2013, 03:52:32 pm »
Преди да се оплюват другите е хубаво да погледнем, дали случайно и ние не сме същите ;) Ако попадаме на невъзпитани хора, голяма е вероятността и самите ние да сме без добро възпитание и т.н.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #875 -: Юли 15, 2013, 03:54:34 pm »
Въпрос към меркуриевите плутонианци: случвало ли ви се е да се опитате да направите комплимент на някого, но вместо това да го обидите? На мен редовно се случва и добре, че го правя все към телци, понеже и те са толкова първични.
кога ще спрете да обобщавате хората по слънчевите им знаци?!
Е, стига де, защо ми вадиш думите от контекста. Аз си харесвам телците около мен, именно защото мога да бъда искрена с тях, както и те с мен. Никога не си позволявам да говоря така с хора, които не са ми близки. (Уран, братовчед ми само с мен излиза, откакто е в депресия и гледам да го разсейвам, той ми е по-близък и от брат.) Омръзнало ми е от лъжи и неискрени комплименти, всички хора лъжат, но някой прекаляват и аз затова ги отбягвам и гледам да общувам с хора, които ще ми кажат истината в очите, както го правя и аз. Имам една позната астроложка - винаги казва на хората само хубавите неща, като спестява доста голяма доза истина, в резултат хората спряха да й вярват и започнаха да питат мен. Може би от липсата на елемента въздух в хороскопа ми съм толкова първична и не мога да лъжа, трудно ми е просто, изпотявам се, мрънкам, не се чувствам добре, но знам, че за да оцелея в този свят трябва да се науча да лъжа, да се мазня и т.н.

О не Съни, аз познавам хора с много въздух до край откровенни, от друго ще е.
By the way, и аз постоянно насмитам наляво и надясно като ми подаряват откъснати цветя, днес на работа ми подарих букет рози...едвам се сдържах  ;D ;D ;D
« Последна редакция: Юли 15, 2013, 04:01:28 pm от Crabby »

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #876 -: Юли 15, 2013, 03:56:03 pm »

Мдаа..,няма значение от къде си...Има хора,които излизат от селото , но селото не излиза от тях. Без значение къде живеят..,макар,че средата оказва огромно влияние.

Което ми припомни, имаше един лаф " Ти може да си излязла от селото, ама то от теб не е"  ;D ;D ;D ;D

*

Asol

• 4140
« Отговор #877 -: Юли 15, 2013, 04:14:21 pm »

Да не мислиш,че в такъв напечен момент съм склонна да обмислям думите си? Разбира се,че няма значение дали даден човек е от град или село...Просто поведението и беше страшно просташко! Изблъска ме с цялата си злоба,без нищичко да съм сторила  :blink: Не знам защо са толкова злобни тези хора...

Тя е проявила нахалство, нищо друго. Нахалният пет пари не дава дали си го овикала.
А да отвърнеш или "репликираш" със сходни средства на провокиралия те не те прави по-различна, макар че с някои хора понякога се налага човек да не е чак толкова възпитан.  ;D Представете си обаче при подобни ситуации и ако всеки реагира остро на нахалството на друг човек щеше да настане масов кютек.  ;D

« Отговор #878 -: Юли 15, 2013, 04:24:28 pm »
Кога,бе Съни? Защо не обади?  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #879 -: Юли 15, 2013, 04:39:56 pm »

Мен пък още в детска вързаст са ме учили, че като посегнеш някъде да влезеш, първо даваш път на излизащите, било то в магазин или в градския транспорт. А в градския транспорт ако някои тръгнат да се бутат вътре, преди хората да са слезли, направо побеснявам. Но няма смисъл да си тровя нервите, защото това стадо няма да се промени.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.