Не съм провокирала с нищо въпросната дама,че да се опитва да ме захапе :blink: Съжалявам,но Меркурия,Марса и Плутона ми не са съгласни да бъдат атакувани без никаква причина! А когато това все пак се случи-не обичат да остават длъжни никому... Вие, Меркуриевите Плутонианци би трябвало да разбирате това :blink:
Впрочем, Дрийм, ако помниш и аз доскоро си мислих, че си още в невръстна възраст...
Преди 2 дена отивах да си пазарувам от хранителния магазин. Когато доближих вратата му една жена тъкмо излизаше. Аз кротко я изчаках и тъкмо да влезна в магазина една руса към 50 годишна жена грубо ме изблъйдска,за да влезне преди мен! :lol: Еми,направих я бърлива! След словесната ми тирада и казаз на изпроводяк,че селските и номера не вървят в града! :blink:
Цитат на: Нова в Юли 15, 2013, 03:26:01 pmВпрочем, Дрийм, ако помниш и аз доскоро си мислих, че си още в невръстна възраст... Как така,бе Новичка? Нали си бях метнала снимката тука и си личи,че съвсем не съм в невръстна възраст :blink:
То Меркурия ми по натал е квадратиран от Плутон,иначе в момента транзитен Сатурн ми квадратира Меркурия,но не е от него...По природа съм избухлива,но обещавам ако бъда провокирана да бълвам змии и гущери само на лична :blink:
селските и номера не вървят в града! :blink:
Цитат на: Just_a_Dream в Юли 15, 2013, 03:33:34 pm селските и номера не вървят в града! :blink:Дали си от град или село няма значение за това как се държиш и какъв човек си. Между другото със столичани имам такъв опит - отваряш си вратата на магазина за да влезеш, а те отсреща излизат.
Цитат на: venerra в Юли 13, 2013, 09:18:35 pmЦитат на: sunnily в Юли 13, 2013, 09:01:22 pmВъпрос към меркуриевите плутонианци: случвало ли ви се е да се опитате да направите комплимент на някого, но вместо това да го обидите? На мен редовно се случва и добре, че го правя все към телци, понеже и те са толкова първични.кога ще спрете да обобщавате хората по слънчевите им знаци?!Е, стига де, защо ми вадиш думите от контекста. Аз си харесвам телците около мен, именно защото мога да бъда искрена с тях, както и те с мен. Никога не си позволявам да говоря така с хора, които не са ми близки. (Уран, братовчед ми само с мен излиза, откакто е в депресия и гледам да го разсейвам, той ми е по-близък и от брат.) Омръзнало ми е от лъжи и неискрени комплименти, всички хора лъжат, но някой прекаляват и аз затова ги отбягвам и гледам да общувам с хора, които ще ми кажат истината в очите, както го правя и аз. Имам една позната астроложка - винаги казва на хората само хубавите неща, като спестява доста голяма доза истина, в резултат хората спряха да й вярват и започнаха да питат мен. Може би от липсата на елемента въздух в хороскопа ми съм толкова първична и не мога да лъжа, трудно ми е просто, изпотявам се, мрънкам, не се чувствам добре, но знам, че за да оцелея в този свят трябва да се науча да лъжа, да се мазня и т.н.
Цитат на: sunnily в Юли 13, 2013, 09:01:22 pmВъпрос към меркуриевите плутонианци: случвало ли ви се е да се опитате да направите комплимент на някого, но вместо това да го обидите? На мен редовно се случва и добре, че го правя все към телци, понеже и те са толкова първични.кога ще спрете да обобщавате хората по слънчевите им знаци?!
Въпрос към меркуриевите плутонианци: случвало ли ви се е да се опитате да направите комплимент на някого, но вместо това да го обидите? На мен редовно се случва и добре, че го правя все към телци, понеже и те са толкова първични.
Цитат на: Asol в Юли 15, 2013, 03:46:54 pmЦитат на: Just_a_Dream в Юли 15, 2013, 03:33:34 pm селските и номера не вървят в града! :blink:Дали си от град или село няма значение за това как се държиш и какъв човек си. Между другото със столичани имам такъв опит - отваряш си вратата на магазина за да влезеш, а те отсреща излизат. А дали са столичани? :rolleyes: Мдаа..,няма значение от къде си...Има хора,които излизат от селото , но селото не излиза от тях. Без значение къде живеят..,макар,че средата оказва огромно влияние.
Цитат на: Asol в Юли 15, 2013, 03:46:54 pmЦитат на: Just_a_Dream в Юли 15, 2013, 03:33:34 pm селските и номера не вървят в града! :blink:Дали си от град или село няма значение за това как се държиш и какъв човек си. Между другото със столичани имам такъв опит - отваряш си вратата на магазина за да влезеш, а те отсреща излизат. Да не мислиш,че в такъв напечен момент съм склонна да обмислям думите си? Разбира се,че няма значение дали даден човек е от град или село...Просто поведението и беше страшно просташко! Изблъска ме с цялата си злоба,без нищичко да съм сторила :blink: Не знам защо са толкова злобни тези хора...