Здравей Гост

Дрън-дрън

• 2727 Отговора
  • 509207 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Дрън-дрън
« Отговор #820 -: Юли 13, 2013, 09:18:27 pm »
Въпрос към меркуриевите плутонианци: случвало ли ви се е да се опитате да направите комплимент на някого, но вместо това да го обидите?

Не, в това отношение съм доста деликатна. Комплименти правя рядко, но пък затова винаги са искрени и от сърце.

Случвало ми се е неволно да обидя, но пак поради искреност.
За 8 март една позната ми подарява проскубан карамфил, колкото да отбие номера, после сядаме и пийваме винце, по едно време започваме да говорим за цветя и кой какви харесва, а аз спонтанно казвам, че от всички цветя не понасям само карамфили и за мен са гробищни цветя. Веднага се усетих, но вече беше късно, почувствах се много неудобно.  :-[

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #821 -: Юли 13, 2013, 09:18:35 pm »
Въпрос към меркуриевите плутонианци: случвало ли ви се е да се опитате да направите комплимент на някого, но вместо това да го обидите? На мен редовно се случва и добре, че го правя все към телци, понеже и те са толкова първични.
кога ще спрете да обобщавате хората по слънчевите им знаци?!

Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #822 -: Юли 13, 2013, 09:40:13 pm »
Въпрос към меркуриевите плутонианци: случвало ли ви се е да се опитате да направите комплимент на някого, но вместо това да го обидите? На мен редовно се случва и добре, че го правя все към телци, понеже и те са толкова първични.
значи проблема е в теб  ;)

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #823 -: Юли 13, 2013, 09:58:13 pm »
значи проблема е в теб  ;)
Със сигурност проблемЪТ е в мен ;D
осъзнаването, че има проблем, е първата стъпка към решаването му  ;)

п.с. не съм сигурна дали втората запетайка трябва да я има ;D

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #824 -: Юли 13, 2013, 10:05:53 pm »
кога ще спрете да обобщавате хората по слънчевите им знаци?!
Е, стига де, защо ми вадиш думите от контекста. Аз си харесвам телците около мен, именно защото мога да бъда искрена с тях, както и те с мен. Никога не си позволявам да говоря така с хора, които не са ми близки. (Уран, братовчед ми само с мен излиза, откакто е в депресия и гледам да го разсейвам, той ми е по-близък и от брат.) Омръзнало ми е от лъжи и неискрени комплименти, всички хора лъжат, но някой прекаляват и аз затова ги отбягвам и гледам да общувам с хора, които ще ми кажат истината в очите, както го правя и аз. Имам една позната астроложка - винаги казва на хората само хубавите неща, като спестява доста голяма доза истина, в резултат хората спряха да й вярват и започнаха да питат мен. Може би от липсата на елемента въздух в хороскопа ми съм толкова първична и не мога да лъжа, трудно ми е просто, изпотявам се, мрънкам, не се чувствам добре, но знам, че за да оцелея в този свят трябва да се науча да лъжа, да се мазня и т.н.
за да оцелееш в този свят, последното нещо, което трябва да направиш е да лъжеш  ;D
да лъжеш се налага по съвсем други причини , според мен. понякога се налага да лъжем тогава, когато другият не е готов да чуе истината и тя ще му навреди. примерно- ако едно дете на 5 г. попита какво е секса, би ли му обяснила с подробности? как би се почувствувало то, ако чуе истината?!
p.s. към свекървите трябва да подхождаме като към малки деца  ;D
« Последна редакция: Юли 13, 2013, 10:13:41 pm от venerra »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #825 -: Юли 13, 2013, 10:13:43 pm »
Не само дете на 5 години, много хора не са готови да чуят и осъзнаят истината, на първо място за самите себе си. Истината е красива и жестока едновременно, не на всеки му понася. Красотата й съзираме, ако сме били достатъчно смели да се изправим срещу собствената си слабост и несъвършенство.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #826 -: Юли 13, 2013, 10:14:57 pm »
навремето вестителите на лоши вести са били убивани  ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #827 -: Юли 13, 2013, 10:21:43 pm »
Красиви лъжи не харесвам, независимо как са опаковани.

Грозни също. :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #828 -: Юли 13, 2013, 10:59:18 pm »
Разбира се, че бих му обяснила, но може би не толкова директно, предпочитам детето ми от малко да знае какво е секс, наркотици и рокендрол ;D, отколкото да разбере от телевизията, разни приятели и т.н. или първо да опита, а после да пита. Истината винаги ми е помагала, а това, че другите не я приемат и предпочитат да живеят сред красивите лъжи, си е техен проблем, но за съжаление това ме носи твърде много негативи и е време да се променя.
защо предпочиташ детето ти да разбере от теб за секса? ти от къде разбра? разбира се, отговори, ако прецениш :)
от последните ти няколко поста оставам с впечатление, че очакваш одобрение на решението ти да се промениш- да започнеш да лъжеш  ;D /може и да греша :)

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #829 -: Юли 13, 2013, 11:16:57 pm »
Ама и теб защо все на секс те избива, на колко си години?
Ето пак съм нетактична ;D
в хорара на либра нейният сигнификатор беше в 8 дом. това ме наведе на мисълта, че всъщност пита за секс с момчето.
а в тази тема ми се стори подходящ примера за 5 годишното дете и секса, за да се замислите, че има и благородни лъжи все пак.

« Отговор #830 -: Юли 13, 2013, 11:22:21 pm »

...ами сексът е доста важен! 50% от човешкия живот. Без него нямаше да ни има, нали?!  ;D

За наркотиците и рокендрола не мога да кажа нищо! Нямам опит. )))
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #831 -: Юли 13, 2013, 11:46:07 pm »

...ами сексът е доста важен! 50% от човешкия живот. Без него нямаше да ни има, нали?!  ;D
направо си е 100%

« Отговор #832 -: Юли 13, 2013, 11:51:59 pm »

направо си е 100%

А, не... всичко останало е останалите 50%. Все пак хората правят и други неща...
Да не говорим, че първите 15-16 години и последните 5-10-15 не правиш секс!   ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #833 -: Юли 14, 2013, 11:30:43 am »
На 5-годишно дете можем да му разкажем за цветенца, тичинки и пчелички, които ги опрашват.  ;D

За секса, че изобщо съществува като понятие, разбрах едва на 12-13-годишна възраст, но тогава времената бяха други.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #834 -: Юли 14, 2013, 01:03:09 pm »
На 5-годишно дете можем да му разкажем за цветенца, тичинки и пчелички, които ги опрашват.  ;D

За секса, че изобщо съществува като понятие, разбрах едва на 12-13-годишна възраст, но тогава времената бяха други.  ;D

А сега сигурна ли си, че знаеш вече истината, а не са ти разказали пак някакви врели-некипели за 20-30-годишни деца?

*

Uran

• 6041
« Отговор #835 -: Юли 14, 2013, 01:05:20 pm »
Аз съм приготвила няколко филма, които щерка ми трябва да изгледа. Не, че не знае като как стават нещата- ще стане на 15, а какво следва и като как трябва да подхождаме към интимната сфера.

« Отговор #836 -: Юли 14, 2013, 01:09:21 pm »
Аз съм приготвила няколко филма, които щерка ми трябва да изгледа. Не, че не знае като как стават нещата- ще стане на 15, а какво следва и като как трябва да подхождаме към интимната сфера.

Щом е на 15 - вече е късно. Пускай филмите бързо.

*

Uran

• 6041
« Отговор #837 -: Юли 14, 2013, 01:12:57 pm »
Тя е доста умно дете. Филмите имат друга задача.

http://www.youtube.com/watch?v=_FA85RO89HA

« Отговор #838 -: Юли 14, 2013, 02:15:24 pm »
Тя е доста умно дете. Филмите имат друга задача.

http://www.youtube.com/watch?v=_FA85RO89HA

Имах предвид да ги пускаш вече на нея, не на нас!

« Отговор #839 -: Юли 14, 2013, 04:35:53 pm »
До всички приятели-намерих електронен вариант на книгата на Каръл Ръшман-''Изкуството на Предсказателната Астрология''   http://astropleroma.files.wordpress.com/2013/06/d0b8d0b7d0bad183d181d182d0b2d0bed182d0be-d0bdd0b0-d0bfd180d0b5d0b4d181d0bad0b0d0b7d0b0d182d0b5d0bbd0bdd0b0d182d0b0-d0b0d181d182d180.pdf
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд