Здравей Гост

Дрън-дрън

• 2727 Отговора
  • 510104 Прегледи
Re: Дрън-дрън
« Отговор #960 -: Юли 16, 2013, 11:21:28 am »
Слънце,Венера и Юпитер във Водолей. Меркурий в Козирог в анаретен градус в съвпад със Слънце и Венера в 5-ти дом  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Нова

• 3491
« Отговор #961 -: Юли 16, 2013, 11:28:16 am »
Ми, да, наистина няма за какво чак толкова да се хванем тук. Всичко си е 6 точки, карето на юпитерите не го броя, защото имаме секстили по слънцето и урана ми. Плюс това тези първи градуси са още в 11 ми дом.
Каре меркурий-луна, но пък и тригон на същите обратно. В кой градус ти е луната? Там доста карета ни се събират. А юпитера?

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #962 -: Юли 16, 2013, 11:31:11 am »
Ми, да, наистина няма за какво чак толкова да се хванем тук. Всичко си е 6 точки, карето на юпитерите не го броя, защото имаме секстили по слънцето и урана ми. Плюс това тези първи градуси са още в 11 ми дом.
Каре меркурий-луна, но пък и тригон на същите обратно. В кой градус ти е луната? Там доста карета ни се събират. А юпитера?
Аз ще те хвана, заради 5ти дом е. Спомни си за лъвовете ;)

« Отговор #963 -: Юли 16, 2013, 11:35:19 am »
Юпитер е на 23 градуса,Луната на 20. На теб май Слънцето ти беше в Овен,нали? Луната ти къде е?  :blink: Усещах някакво слабо напрежение на моменти,но то отмина  :blink:

« Отговор #964 -: Юли 16, 2013, 11:39:07 am »
Може от Марсовете да е ако се сбиват по някой квадрат или опозиция. Примерно моя Скорпионски Марс да се сбива с твоя...? Или твоя с моя?  :blink:

*

Нова

• 3491
« Отговор #965 -: Юли 16, 2013, 11:39:37 am »

Не мож мъ фана, щот к6 ми е в лъв.

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #966 -: Юли 16, 2013, 11:41:49 am »

Не бее  ;D...нейните Слънце, Венера и Мерк са 5тодомни, по Лъв...а ти беше споменала нещо за Лъвовете и твоето отношение...и т.н

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #967 -: Юли 16, 2013, 11:43:25 am »
Моя любима приятелка - водолей с близнаци асцендент, Слънце, Юпитер и Меркурий са в 9, Юпи и Меркурий са в козирог - Краби по писането и отношението ми напомня за нея - миролюбива и алтруистка, във всеки намира по нещо хубаво и иска всички да са happy постоянно  :blink:

*

Нова

• 3491
« Отговор #968 -: Юли 16, 2013, 11:44:33 am »
Юпитер е на 23 градуса,Луната на 20. На теб май Слънцето ти беше в Овен,нали? Луната ти къде е?  :blink: Усещах някакво слабо напрежение на моменти,но то отмина  :blink:

Нищо не е отминало.
Юпитерът продължаваме да не го броим, защото имаме сходящ 3-градусов съвпад с венерата ми. И при марсовете няма аспект. Не ме достигат скорпионовите позиции, нямам мажорни аспекти с тях. Луната ти карира точно сатурна ми и това считам за основен критерий. Покрай теб се чувствам точно по сатурн. Обаче ти не каза ли, че си с каре на сатурн-мерк. Твоят къде е? В последните градуси на риби?

« Отговор #969 -: Юли 16, 2013, 11:45:48 am »
Значи теорията за враговете по 6-ти дом работи!  :blink: Нова не харесва Лъвове,защото Слънцата им атакуват 6-тия и дом-дома на откритите врагове  :blink:

*

Нова

• 3491
« Отговор #970 -: Юли 16, 2013, 11:46:42 am »

Не бее  ;D...нейните Слънце, Венера и Мерк са 5тодомни, по Лъв...а ти беше споменала нещо за Лъвовете и твоето отношение...и т.н

Ееее, малко ще ми е прекалено, ако не се долюбвам с всички 5-ти домове на света ))))))))) Но може! Допустимо е! )))))

« Отговор #971 -: Юли 16, 2013, 11:46:54 am »
Боже, още ли го разнасяте този "гъз" от бряг на бряг? Ай, стига толкова!
Гледам, че на доста хора (жени) са им умрели циганките, дето са ги хвалели преди.
Наемете си по-добре по една пиарка, вместо да се хвалите сами! Изглежда леко нескромно и натрапчиво.
Да се хвалиш постоянно колко си добра, умна и красива ... просто започвате да ме плашите!

Новичка,не може да се прецени по една снимка само  :blink: Имам снимки на,които изглеждам 100 процента Водолей,още повече и че Меркурий ми е упр. на АЦ. Всеки ден и почти на всяка снимка изглеждам по съвсем различен начин. Разсеяна и свободолюбива съм по Водолейски  :blink: Върша всичко рязко и внезапно,вървя бързо и често съм се сдобивала с разни травми,типично по Водолейски. Особено когато Уран ми е транзитирал през 6-ти дом,често се разхождах с по някой счупен пръст  :blink:

Лилеее, може да си чужденка, ама трябва да захванеш една платформа с обучение по български език, че много е зле положението тук. И да започнеш със запетайките!
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #972 -: Юли 16, 2013, 11:47:32 am »

Ееее, малко ще ми е прекалено, ако не се долюбвам с всички 5-ти домове на света ))))))))) Но може! Допустимо е! )))))
;)

*

Нова

• 3491
« Отговор #973 -: Юли 16, 2013, 11:48:09 am »
Значи теорията за враговете по 6-ти дом работи!  :blink: Нова не харесва Лъвове,защото Слънцата им атакуват 6-тия и дом-дома на откритите врагове  :blink:

Да, и другото за 8-те домове също миработи. Мисля, че Енигма я разви напоследък тази теория.

Но то не беше за открити врагове, а за съподчинението нещо...

« Отговор #974 -: Юли 16, 2013, 11:52:53 am »
Отварям Абв-то и какво чета - "Август месец е за секс" и директно под него "Ричърд Гиър: вече не съм палав". Еееееее. ;D Ми, като Рич не е палав, какво ще правим цял август? ;D

« Отговор #975 -: Юли 16, 2013, 11:53:15 am »
Сатурн на 7 гр в Стрелец,Уран на 20 гр в Стрелец,Нептун на 5 гр в Козирог  :blink:

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #976 -: Юли 16, 2013, 11:54:35 am »
Да се посмеете малко ;D
1. Оргазмът на свинете трае към 30 минути. (30 минути... Басси - искам да съм свиня в следващия живот);
2. Сомът има над 27’000 вкусови рецептора. (Какво ли пък чак толкова вкусно намира на дъното?!?);
3. Хлебарката може да живее без глава 9 дни, след което умира от глад. (Продължавам да си мисля за свинята...);
4. Бълхата може да скочи 350 пъти повече от дължината на тялото си. Все едно човек да прескочи футболно игрище. (’Бах тая свиня, как й е провървяло... 30 минути - представяте ли си!?!);
5. Слоновете са единствените бозайници, които не могат да скачат. (Толкова по-добре!);
... 6. Някои лъвове се сношават над 50 пъти на ден. (Хич не ми пука, аз си държа да съм прасе в следващия живот - качеството е много по-важно от количеството...);
7. Окото на щрауса е по-голямо от мозъка му. (Познавам доста такива хора.);
8. Морската звезда изобщо няма мозък. (И такива хора познавам за съжаление.);
9. Хората и делфините са единствените бозайници, които правят секс за удоволствие. (Алоууу, ами свинята?!?).

Много я чакаш тая скорпинска Луна  ;D ;D ;D

*

Нова

• 3491
« Отговор #977 -: Юли 16, 2013, 11:55:05 am »
Боже, още ли го разнасяте този "гъз" от бряг на бряг? Ай, стига толкова!
Гледам, че на доста хора (жени) са им умрели циганките, дето са ги хвалели преди.
Наемете си по-добре по една пиарка, вместо да се хвалите сами! Изглежда леко нескромно и натрапчиво.
Да се хвалиш постоянно колко си добра, умна и красива ... просто започвате да ме плашите!

Новичка,не може да се прецени по една снимка само  :blink: Имам снимки на,които изглеждам 100 процента Водолей,още повече и че Меркурий ми е упр. на АЦ. Всеки ден и почти на всяка снимка изглеждам по съвсем различен начин. Разсеяна и свободолюбива съм по Водолейски  :blink: Върша всичко рязко и внезапно,вървя бързо и често съм се сдобивала с разни травми,типично по Водолейски. Особено когато Уран ми е транзитирал през 6-ти дом,често се разхождах с по някой счупен пръст  :blink:

Лилеее, може да си чужденка, ама трябва да захванеш една платформа с обучение по български език, че много е зле положението тук. И да започнеш със запетайките!

Добре усещаш понякога накъде духа вятъра, Калоян. Чак изненадващо.

А за задните части - ми аз не мога да се оплача. Ето го.

*

Нова

• 3491
« Отговор #978 -: Юли 16, 2013, 11:56:23 am »
Сатурн на 7 гр в Стрелец,Уран на 20 гр в Стрелец,Нептун на 5 гр в Козирог  :blink:

Да, доста ни е добра синастрията като цяло.

« Отговор #979 -: Юли 16, 2013, 11:57:57 am »

Мисля че и любовта ми към хората и това, че обичам да помагам на хората също идва от рака.

Най-пресният спомен:

Наскоро един бездомен човек ми иска цигара, дадох му 5 да има човека, а той се обърна и ми каза, "ти си много благородна".. аз по инерция благодарих, а той каза: "знаеш ли защо ти го казвам", отговорих че не знам, а той ми каза, че преди 2 години помнил, че пак ми искал и пак съм му дала 5 ... И ме помоли да му обясня какво е да си благороден, казах му че просто обичам хората. Но ми стана много интересно... Смятам, че в тази ситуация рака ми се прояви в пълна сила.

Много хубава история.

Но това:
Мисля че и любовта ми към хората и това, че обичам да помагам на хората също идва от рака.

Да, хубава история... Ама дали разбирате нейния смисъл?!?
Откога да даваш на някого отрова в петорен размер се счита за помощ и доброта?!
Хм.... добре, че човека не ти е поискал една доза хероин... Щеше да си умре после от предозиране човека!
Ако някой ти поиска да го простреляш в крака с пистолет - щеше да го надупчиш целия като решето с автомат от добротата си!

Но като се замислих, може би добротата ти е в това, че помагаш на човека да умре по-бързо, защото не е живот да живееш на улицата!
Искаш да отървеш човека от мъчението да е бездомен! Така ли? ...
Но тогава добротата не идва от рака... А ДАВА РАК! .. само че на белия дроб!

« Последна редакция: Юли 16, 2013, 12:05:39 pm от Калоян Иванов »
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....