Мисля че и любовта ми към хората и това, че обичам да помагам на хората също идва от рака.
Най-пресният спомен:
Наскоро един бездомен човек ми иска цигара, дадох му 5 да има човека, а той се обърна и ми каза, "ти си много благородна".. аз по инерция благодарих, а той каза: "знаеш ли защо ти го казвам", отговорих че не знам, а той ми каза, че преди 2 години помнил, че пак ми искал и пак съм му дала 5 ... И ме помоли да му обясня какво е да си благороден, казах му че просто обичам хората. Но ми стана много интересно... Смятам, че в тази ситуация рака ми се прояви в пълна сила.
Много хубава история.
Но това:
Мисля че и любовта ми към хората и това, че обичам да помагам на хората също идва от рака.
Да, хубава история... Ама дали разбирате нейния смисъл?!?
Откога да даваш на някого
отрова в петорен размер се счита за помощ и доброта?!
Хм.... добре, че човека не ти е поискал една доза хероин... Щеше да си умре после от предозиране човека!
Ако някой ти поиска да го простреляш в крака с пистолет - щеше да го надупчиш целия като решето с автомат от добротата си!
Но като се замислих, може би добротата ти е в това, че помагаш на човека да умре по-бързо, защото не е живот да живееш на улицата!
Искаш да отървеш човека от мъчението да е бездомен! Така ли? ...
Но тогава добротата не идва от рака... А ДАВА
РАК! .. само че на белия дроб!