Здравей Гост

Дрън-дрън

• 2727 Отговора
  • 510558 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Дрън-дрън
« Отговор #140 -: Май 18, 2013, 10:41:28 am »
Тия деца са кофти матрял, да не са от ромските квартали?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

satin_

« Отговор #141 -: Май 18, 2013, 10:48:29 am »
Ужасяващо и трагично е... Жал ми е. Сами унищожаваме бъдещето ни, защото бъдещето са нашите деца и те са отговорност на цялото общество. Каквито са децата ни, такъв ще бъде и светът утре. Безотговорно, потресаващо и отчайващо е.

*

satin_

« Отговор #142 -: Май 18, 2013, 10:51:42 am »
Тия деца са кофти матрял, да не са от ромските квартали?

Тези може и да са, но не са само ромските деца. Това е преобладаващата тенденция в страната. Особено в по-бедните семейства, положението е много зле.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #143 -: Май 18, 2013, 10:58:34 am »
Децата от по-бедните семейства наистина нямат почти никакъв шанс да излязат от чалга матрицата.
Не че богатите не споделят същите ценности, но там поне възможностите са други - по-способните могат да се насочат към нещо друго - извън боклука, който масово ни се натрапва в съзнанието.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #144 -: Май 18, 2013, 11:11:35 am »
Зависи от възпитанието,от средата в която е израстнал човека и от интелекта му. По принцип най-вече от интелекта! Един интелигентен човек няма как да е под влияние на чалга културата. А интелигентни хора има и сред богатите и сред бедните.
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #145 -: Май 18, 2013, 11:16:42 am »
За мен всички,които слушат чалга и имат чалга поведение са стадо офце! Хора без капка мозък в главата,неспособни да имат свой собствен стил,морално и умствено деградирали! :-X

« Отговор #146 -: Май 18, 2013, 11:25:52 am »
Зависи от възпитанието,от средата в която е израстнал човека и от интелекта му. ...

Тя медийната среда и училищата са еднакви за всички деца.
Интелект нямат 90% от възрастните хора - ти за децата говориш, дето още не могат да четат и пишат...
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #147 -: Май 18, 2013, 11:28:32 am »
Обаче Вучков ме кефи - много екзалтирано говори, не можеш да го надприказваш, а какви бисери ръси...  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #148 -: Май 18, 2013, 11:32:03 am »
Имах предвид семейната среда. Логично е ако едно дете е израстнало в лоша семейна среда да речем с баща алкохолик,който по цял ден надува чалгата,псува,бие жена си и няма особени претенции относно възпитанието и образоването на детето,логично е такова семейство да отгледа един бъдещ социален отпадък!

« Отговор #149 -: Май 18, 2013, 11:36:30 am »
Имах предвид семейната среда. Логично е ако едно дете е израстнало в лоша семейна среда да речем с баща алкохолик,който по цял ден надува чалгата,псува,бие жена си и няма особени претенции относно възпитанието и образоването на детето,логично е такова семейство да отгледа един бъдещ социален отпадък!

И в нормално семейство да расте, като по 8 часа е в училище (+ 2 часа на улицата), където останалите слушат чалга и се лигавят като Азис ... пак ще е същия резултата!
Нали виждаш, че 10-12 годишните вече се изживяват като фолк-певици и даже така се обличат!
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

« Отговор #150 -: Май 18, 2013, 11:46:22 am »
Ох незнам,ама ако имам дете и слуша чалга незнам какво ще го направя! Нещата деградират във всяка насока със всеки изминал ден! Момчетата приличат на женчовци с тези оскубани веждички,ръце и крака,причесчици,солариуми! Момичетата стават к....и още от малки,нагъват мазни дюнери по цял ден,тресат сланини по пътя и нямат капка усет за естетика! Ужасно е,потресаващо!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #151 -: Май 18, 2013, 11:55:56 am »
Момичетата стават к....и още от малки,нагъват мазни дюнери по цял ден,тресат сланини по пътя и нямат капка усет за естетика!

А като големи ще тресат сланини по магистралите. :)) Родените с повече късмет - в лимузини. :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #152 -: Май 18, 2013, 12:35:22 pm »
- Професор Вучков, Вас подслушват ли Ви?
- Пет пари не давам! Нали знаеш, че нямам предни зъби, тъй че каквото говоря вкъщи...

:rolf: :rolf: :rolf:

Че той като фъфли у тях, не може ли да бъде подслушан?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #153 -: Май 18, 2013, 01:01:08 pm »
Ходи ми се на пикник в планината  :49: Да лежа на някоя хубава зелена полянка под някое голямо дръвче,да хапвам вкусни гозби,да играя Сантасе и да не мисля за нищо друго...

*

Asol

• 4140
« Отговор #154 -: Май 18, 2013, 02:16:58 pm »
Тя медийната среда и училищата са еднакви за всички деца.
Интелект нямат 90% от възрастните хора - ти за децата говориш, дето още не могат да четат и пишат...

Ей, професоре нИдей така молим те. Понамали малко.  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #155 -: Май 18, 2013, 02:18:44 pm »
Останалите 10% сме се събрали тук.  :P  :rolf:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #156 -: Май 18, 2013, 02:29:18 pm »
Именно, това не подлежи на коментар.  :rolf:

*

Papy

• 4343
« Отговор #157 -: Май 18, 2013, 02:36:37 pm »
 ;D

*

Veselin

• 2737
« Отговор #158 -: Май 18, 2013, 02:53:32 pm »
Ходи ми се на пикник в планината  :49: Да лежа на някоя хубава зелена полянка под някое голямо дръвче,да хапвам вкусни гозби,да играя Сантасе и да не мисля за нищо друго...
И на мен ми се ходи, ама засега няма как.  :-\
Защо не направим някоя форумна среща в планината?  :rolleyes:

« Отговор #159 -: Май 18, 2013, 03:10:46 pm »
Ние утре тръгваме с моя приятел,оправиха ни колата. Ретро Сатурна в хорара показа,не забавяне на ремонта или връщане на колата в сервиза,а стар проблем,който отново се е появил. Веско,искаш ли другата седмица да пиеш по бира с нас? Ще се радвам ако играеш и карти. Може да направим едно 3,5,8...