Колко ме разсмя тая песен само.
Може да си търси другар/ка в живота.
Търсенето на себе си, ако не е завършило докъм 20-25, си остава за цял живот, което не е съвсем лошо, но и не е съвсем добре. :blink:
Сега по-бавно "съзряват"- личният егоизъм е издигнат в култ. :blink: В поколението на родителите ни по съвсем друг начин са стояли нещата. :blink:
Цитат на: Uran в Май 23, 2013, 08:33:14 pmСега по-бавно "съзряват"- личният егоизъм е издигнат в култ. :blink: В поколението на родителите ни по съвсем друг начин са стояли нещата. :blink:Доста бг мъже до 35-40-годишна възраст още не са наясно със себе си, какво искат, как го искат...Втръсна ми от инфантилни и страхливи мъжленца.
Цитат на: Uran в Май 23, 2013, 08:33:14 pmСега по-бавно "съзряват"- личният егоизъм е издигнат в култ. :blink: В поколението на родителите ни по съвсем друг начин са стояли нещата. :blink:Доста бг мъже до 35-40-годишна възраст още не са наясно със себе си, какво искат, как го искат...Втръсна ми от инфантилни и страхливи мъжленца.Като че ли поколението на нашите родители по-рано е узрявало за поемане на отговорност.
Интересното, е той какво търси в този форум, при положение че не разбира от астрология и единственото, което пише във връзка с нея е да я оспорва, а другото е да върви с показалката след потребителите.