Здравей Гост

Дрън-дрън

• 2727 Отговора
  • 510508 Прегледи
*

ini

• **
  • 597
Re: Дрън-дрън
« Отговор #620 -: Юни 27, 2013, 04:00:28 pm »
AAaaa Не, Новичка отдавна ме забавляваш мене, а сега като вече знам за рибешкия мерк, направо съм очарована. Много ми як този мерк, и в седмия ми дом попада и знаков тригон със Слънцето ми и всички с такъв мерк, които познавам имат яко чувство за хумор.

И аз те обичам.
;D :))) йееей

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #621 -: Юни 27, 2013, 04:05:29 pm »
Днес нещо сте се объркали. За пръв път ми е и то не е преднамерено. Досега не съм ви забавлявала. Нищо не си измислям, а ви доверявам ситуацията едно към едно. Само споделяне. Вие се кефите, защото случката наистина е халифаксова.

Пък и ми е кеф тука да си лафиме в комбина. Астрологията дава много материал, особено когато започнеш да я усещаш в света около теб, да наблюдаваш и откриваш колко много тя всъщност работи.

Това ми напомни, приятелят ми дето ми вика, не можело някаква си астрология да обяснявала що за човек бил той, викам си ако беше на мое място да прочетеш и да изпиташ, колко по различно щеше да милиш... Наистина има много истина, и ти става едно такова странно, като почнеш да я усещаш около теб...  :lol:
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

« Отговор #622 -: Юни 27, 2013, 04:10:24 pm »
Днес нещо сте се объркали. За пръв път ми е и то не е преднамерено. Досега не съм ви забавлявала. Нищо не си измислям, а ви доверявам ситуацията едно към едно. Само споделяне. Вие се кефите, защото случката наистина е халифаксова.

Пък и ми е кеф тука да си лафиме в комбина. Астрологията дава много материал, особено когато започнеш да я усещаш в света около теб, да наблюдаваш и откриваш колко много тя всъщност работи.

Това ми напомни, приятелят ми дето ми вика, не можело някаква си астрология да обяснявала що за човек бил той, викам си ако беше на мое място да прочетеш и да изпиташ, колко по различно щеше да милиш... Наистина има много истина, и ти става едно такова странно, като почнеш да я усещаш около теб...  :lol:
Краби,и мойто Телче нямаше да вярва сигурно,ако АЦ не му беше Водолей,а управителят му не беше ъглов. Е,той си има и натоварен 8-ми дом та си пада по всякакви загадки  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #623 -: Юни 27, 2013, 04:16:15 pm »
Днес времето тече ужасно бавно...Искам вече да се прибирам и да си забъркам едно миш-машче...Мммм  :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #624 -: Юни 27, 2013, 04:34:27 pm »
Блазе ви!

Аз се прибирам, имам половин час да хапна нещо /каквото намеря в хладилника/ и след това сядам да работя пак, обикновено до 12-1 през нощта...

Тая вечер поне преводът ще е вкусен - меню за ресторант. :))

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #625 -: Юни 27, 2013, 06:43:55 pm »
Отивам да готвя :blink: Нещо като миш-маш...С лук,чушки,бекон и яйца  :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #626 -: Юни 27, 2013, 08:24:37 pm »
Шефът ми, стелиумен Водолей с Луна в Овен, който по принцип не се занимава с астрология, но тихомълком се интересува, наскоро ме изненада приятно.  ;D След юнското новолуние идва един контрагент в офиса и подписват договор, шефът ме вика и пита "Лили, кога е новолунието?". Следва отговор "На 8 юни беше, сега Луната е в Рак, млада и започва да расте". Шефът отговаря пред клиента "А, добре, значи подписваме".  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #627 -: Юни 27, 2013, 08:52:07 pm »
...шефът ме вика и пита "Лили, кога е новолунието?". Следва отговор "На 8 юни беше, сега Луната е в Рак, млада и започва да расте". Шефът отговаря пред клиента "А, добре, значи подписваме".  ;D

Много готино!  ;D
Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

*

Нова

• 3491
« Отговор #628 -: Юни 28, 2013, 08:19:54 am »
Сънилииии, ти си знаеш...

Лили, моите няма начин да ме питат такива неща. Само счетоводителката чат-пат пита дали днес сме в "крива" луна  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #629 -: Юни 28, 2013, 12:00:06 pm »
Пак ще кажа, че Сънили е изкарала невероятен късмет с нейната свекърва - хем свястна и интелигентна жена, хем занимаваща се с астрология. Такава комбинация наистина рядко се среща.  ;D

В нашата фирма шефът има по-широкоскроена визия за нещата като цяло, а колежките, като им спомена на шега за ретро Меркурий, продължават да не вдяват. Не е и нужно всички да разбират астрология.

Специално за старт-ъпа и презентацията на фирмения сайт съм правила елекция, всички ми се чудеха защо се бях запънала като магаре на мост и настоявах презентацията да започне в точно определен час, да не е по-късно.

Сега по ретро Меркурий ще правим редизайн и СЕО оптимизация, пак трябва да избирам по-благоприятна дата за стартирането на ъпгрейта. Първоначално харесах като дата 10-11 юли, но дотогава няма да успеем, сега трябва да избирам по-късна дата - 22-23 или малко по-късно.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #630 -: Юни 28, 2013, 12:14:22 pm »
Аз пък в началото не можех много да разбера Нова какво пише ;D, но после така свикнах, че като я няма, си я търся и много й се радвам :wub:
А за астрологията, преди много години, когато поназнайвах съвсем малко, ми беше много странно, когато мъжът ми и майка му си дръпнат един хубав скандал по скорпионски, и след като се успокоят единият пита другия: ти днес какви аспекти имаш да се случи това? Щото аз имам марс опозиция уран примерно. Честно тогава ги мислих за луди, но сега и аз се включих в странната им групичка и ако някой ни чуе какви си ги говорим, определено ще ни мисли за луди ;D както в общината, когато подписвахме, такъв странен час им казахме, че ни гледаха с ококорени очи.
Добре, че свекър ми, който нищо не разбира от астрология, си е куку по рождение - водолей ;D, та ни слуша внимателно и ни дава разни часове на приятелите си, донесе ни карти таро ;D

:haha: :haha: :haha:

*

Veselin

• 2737
« Отговор #631 -: Юни 28, 2013, 12:18:27 pm »
Опасни сте вие, sunnily!  ;D

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #632 -: Юни 28, 2013, 12:23:57 pm »
А вие представяте ли си някой съсед или някой случайно минаващ без да иска да ги чуе както се карат и изведнъж - "Днес имам Марс опозиция Уран, не говорете с мен!"  ;D ;D

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #633 -: Юни 28, 2013, 12:31:22 pm »
Не, но аз редовно като приятелят ми застане пред огледалото и почва да се вживява го прегръщам и му казвам: Ах този твоя Лъв в асц., ще ти изяде главата, а той ме пожледа и ми се хили, понеже грам понятие си няма от астрология.

Но мнението му е че се радва, че съм имала някакви интереси и хобита  ;D ;D :haha:

« Отговор #634 -: Юни 28, 2013, 01:10:48 pm »
Най-близките ми се интересуват от астрология и често ме тормозят с това "Гледай ми". Пък мен ме мързииии...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #635 -: Юни 29, 2013, 01:59:42 pm »
Астрология е имало преди повече от 5000 години, не 3000. Но тогава е била една цяла с астрономията - наблюдателна астрология. Просто сегашните астролози не гледат небето и респ. реалната звездна картина. В западната (тропическа) астрология е навлязъл в употреба символичен Зодиак (по еклиптиката), който няма нищо общо с реалните позиции на небесните тела спрямо съзвездията. Затова Водолеите са Козирози, а Девите - Лъвове.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #636 -: Юли 01, 2013, 08:09:18 pm »
Астрология е имало преди повече от 5000 години, не 3000. Но тогава е била една цяла с астрономията - наблюдателна астрология. Просто сегашните астролози не гледат небето и респ. реалната звездна картина. В западната (тропическа) астрология е навлязъл в употреба символичен Зодиак (по еклиптиката), който няма нищо общо с реалните позиции на небесните тела спрямо съзвездията. Затова Водолеите са Козирози, а Девите - Лъвове.  :blink:

Да, това го обсъждахме вече преди месеци. И даже пусках карти на изместването... заради прецесията. Беше към 25 градуса - почти 1 знак!
Реално сега в небето слънцето и Меркурий са в Близнаци, а не в Рак!
« Последна редакция: Юли 01, 2013, 08:17:52 pm от Калоян Иванов »
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

« Отговор #637 -: Юли 01, 2013, 10:56:23 pm »

Пърдиада
(Пеньо Пенев)

Пърдете, братя, без стеснение,
не се измъчвайте от зор.
Защо ви е ограничение
там, дето нужен е простор?

Защо ви трябва да се стискате?
Пръднете си със силен глас,
със тон и тембър, както искате -
тенор, сопрано или бас.