Уважаеми съфорумисти, .. нищо няма да кажа, щото паднах на земята, ама вижте какво ми е изпратил преди найси секунди оня чичо, дето.. така. Цитирам абсолютно дословно под линия... Пак се забавлявайте, ако можете.
---------------------------
Здравей "Нова"! Реших да ти дам втори, а в нашия случай трети шанс, за да продължим заедно напред, но само при определени условия с които ти ако не се съобразиш предложението ми автоматически отпада! А те са:
1. Да престанеш да се държиш като дезориентиран идиот който не знае дали иска да яде или да не яде салата. Важно е да знам преди да започна да я правя. Ако все още аз я правя!
2. Когато сме заедно да пиеш толкова алкохол, колкото можеш да понесеш. Давам ти пример с маймуната, тя преди да глътне костилката на даден плод, първо си я мери на задника дали преминава и после я гълта! Не ми е приятно да общувам с пияна жена, още повече да правя секс такова нейно подобие!
3. И не на последно място искам да спреш да говориш на тема: имотно състояние и наследници, а относно думичката възраст както вече си разбрала правя секс по всяко време и по колкото пъти искам, нещото което най-много те вълнува, а кой кога ще получи инфаркт или ще доживее до дълбока старост, дай да не се бъркаме в Божите дела а да си оправим първо нашите бакии!
С пожелания за хубава вечер!
Поздрави, "чичо"!