Интересно, тук има много хора, които пишат усмивките така "))))))" по руски
Ами аз пък от чатове съм забелязала, само руснаците пишат усмивки без точките за очи - просто ))) ето така, не знам ако някой друг е забелязал, играех една игра интернационална и по това ги различавах, че са руснаци :rolleyes:
Цитат на: Crabby в Юли 04, 2013, 04:34:47 pmАми аз пък от чатове съм забелязала, само руснаците пишат усмивки без точките за очи - просто ))) ето така, не знам ако някой друг е забелязал, играех една игра интернационална и по това ги различавах, че са руснаци :rolleyes:Вече освен, че съм жена и съм луда, току-що разбрах и още нещо за себе си: че съм руснак! Боже, какви открития може да направи човек за себе си тук!!! Чак не е за вярване!
Ауу милия/та да не те засегнах...
На мнение съм, че най-големия бич за едно човешко същество са принципите. Най-много опустошени щастия са налице при отстояване на принципи.
Краби,нека ти представя Калоян! Той играе ролята на "Дразнителя"във форума. Някои го мислят за жена :blink:
Такааа, този път ще се съглася с Калоян. Няма такова нещо като световен мир. Има относително спокойствие в определени региони или да го кажем- латентна война. В останалите- абсолютно явна такава- с престрелките му, геноцида и прочие човешки гадости.
За мен ли намекваш, че си мисля, че те познавам, Калоян?