Здравей Гост

Дрън-дрън

• 2727 Отговора
  • 510284 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re: Дрън-дрън
« Отговор #720 -: Юли 04, 2013, 05:57:17 pm »
Знам??!! :o ;D

« Отговор #721 -: Юли 04, 2013, 06:00:07 pm »

Е, значи намеквам и за теб тогава. Сега доволна ли си?
Боже, какво им става на тези хора тук?????
на всеки му си привиждат разни заговори, намеци, ...
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #722 -: Юли 04, 2013, 06:47:08 pm »
Калоян-будната съвест, вече така ще те наричаме. :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #723 -: Юли 04, 2013, 06:59:57 pm »

Е, значи намеквам и за теб тогава. Сега доволна ли си?
Боже, какво им става на тези хора тук?????
на всеки му си привиждат разни заговори, намеци, ...
Меркурий е ретрограден,Калояне :) Затова...
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #724 -: Юли 04, 2013, 07:55:38 pm »
Краби,нека ти представя Калоян! Той играе ролята на "Дразнителя"във форума. Някои го мислят за жена  :blink:

Благодаря Дрийм, информираха ме още няколко човека. Предполагам, че има вода в натала, за да обича толкова драмите, ако конкурса има награда да се включа и аз  ;D ;D ;D
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

« Отговор #725 -: Юли 04, 2013, 08:01:49 pm »
Аз заложих на Близнаци  :blink: и определено някакво влияние на Дева! Има някакъв перфекционозъм у него...

« Отговор #726 -: Юли 04, 2013, 08:12:30 pm »
Не мисля,че е Рак :) Луната ми харесва Раци и то много :blink:

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #727 -: Юли 05, 2013, 10:11:08 am »
Аааа как дрийм, тази драма е присъща на водата, и особено на рака... Виж в мен не е толкова проявен понеже е слаб и единствен, нищо че е в слънце... Ама Калоян, със сигурност е воден знак някъде на видна позиция, Луничка може би... ммм да.... истината е някъде там  :P :P

Дали е рак се чудя обаче, защото на мен рака ми е дал само добродетели, за мен рака обича хората, грижи се за тях или при мен това отразява, докато при него на Скорпи ми мирише, те обичат драмата повече от един рак, и за тях граници няма, рака щеше да се покрие рано или късно или да почне да се самосъжалява за злините, които е извършил... не знам, аз поне не съм способна да бъда в такава позиция, не мога да наранявам хората или да манипулирам, не мога да съм гадна, не че не съм пробвала, но просто после ми е кофти и се извинявам... Докато виж един скорпион, ще търси мъст и за него няма да има граници, това от личен опит де, има си хора и хора, зависи и от други неща. Така или иначе, водата в натала му е факт, неоспорим до доказване на противното, което няма да се докаже така или иначе.
« Последна редакция: Юли 05, 2013, 10:26:39 am от Crabby »

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #728 -: Юли 05, 2013, 10:13:40 am »
Даже може би стелиум да има във вода, ще се разбере един ден... мистерията не ме влече, не ми е в интереса... просто си познавам водите от далечееее  ;)

Затова и като се опита да ме захапе, си помислих... Абе девойко/момко, какво се правиш, че хапеш като само щипеш, а дали с предници или крайници си е вече чуденка, ама на Рак с водни номера няма да мине  ;D ;D ;D на краставичар, краставици не се продават  ;D ;D ;D

*

Нова

• 3491
« Отговор #729 -: Юли 05, 2013, 10:46:33 am »
Крабче, ей тук ще те апострофирам, ама яко. Дека я видя тая вода при Калоян, не знам. А пък за рак, направо ти уби раците. Досега никой никъде не е залагал вода за Калоян, но не това е важното, това е твое мнение.
Обаче първо, няма рак, който първи да напада. Ще си покаже щипките, само ако е сигурен в гърба си. Прекълено несигурни са в себе си да показват зъби и обикновено следват общата тенденция, накъдето духа вятъра, защото е по-безопасно и сигурно.
Второ, никога рак няма да застане сам срещу тълпата. Да го играе и сам войнът е войн и да отстоява себе си. И то тенденциозно и на пук.
Трето, толкова пъти в този форум Калоян е мачкан, обиждан, низвергнат, гонен, изолиран, недолюбван и пр., че нито един рак не би го преживял с нежноранимата си душа, нежели да продължава пак и пак да се бута между шамарите за още удари срещу крехката му душа.
Четвърто, има хора, които казват и по една добра дума за Калоян или поне не са толкова крайни в преценката, а Калоян ги недолюбва, не се залепя за тях, не търси острова на спасението под закрилата им. Няма такъв рак. На рака ще му чуеш думата само ако "шефа" преди това я е изрекъл и то повтаряйки я под формата на ехо, само тогава е самоуверен. Пък дори и тази дума да разбива убежденията му на пух и прах.

Не, Калоян не е рак и не е с рачешки акцент. Изобщо няма вода тук, нито дори рибешка. Има компенсация, но тя не е по вода.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #730 -: Юли 05, 2013, 10:50:18 am »
Нова, ти прочете ли ми коментара  ;D ;D ;D или само се съгласяваш с мен, че не е рак   ;D ;D

*

Нова

• 3491
« Отговор #731 -: Юли 05, 2013, 10:52:48 am »
Нова, ти прочете ли ми коментара  ;D ;D ;D или само се съгласяваш с мен, че не е рак   ;D ;D

Прочетох няколко тенденциозни коментара, в които ти натискаш на вода и по-точно на рак, дори спомена скорпи. Ако си променяла следварително, то тогава се съгласявам. Но четох на няколко места, че ти казваш рак! И контрирах.

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #732 -: Юли 05, 2013, 10:58:13 am »
Може и да има вярно в на Crabby разсъжденията, все пак най-добрата защита е нападението, който прекалено агресия и самостоятелност показва, обикновено изобщо не е нито толкова самоуверен, нито толкова самостоятелен, колкото му се иска да покаже.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #733 -: Юли 05, 2013, 10:59:47 am »
Аааа как дрийм, тази драма е присъща на водата, и особено на рака... Виж в мен не е толкова проявен понеже е слаб и единствен, нищо че е в слънце... Ама Калоян, със сигурност е воден знак някъде на видна позиция, Луничка може би... ммм да.... истината е някъде там  :P :P

Дали е рак се чудя обаче, защото на мен рака ми е дал само добродетели, за мен рака обича хората, грижи се за тях или при мен това отразява, докато при него на Скорпи ми мирише, те обичат драмата повече от един рак, и за тях граници няма, рака щеше да се покрие рано или късно или да почне да се самосъжалява за злините, които е извършил... не знам, аз поне не съм способна да бъда в такава позиция, не мога да наранявам хората или да манипулирам, не мога да съм гадна, не че не съм пробвала, но просто после ми е кофти и се извинявам... Докато виж един скорпион, ще търси мъст и за него няма да има граници, това от личен опит де, има си хора и хора, зависи и от други неща. Така или иначе, водата в натала му е факт, неоспорим до доказване на противното, което няма да се докаже така или иначе.

20 минути преди твоят коментар. За мен има вода, иначе защо някой ще седи тук при условие, че в негово присъствие има скандали. Драмата за мен е присъща на водата, а този вид драма на скорпи, това си е лично мое мнение затвърдено през годините от скорпита, които познавам, казах РАК няма да е, защото един рак не би го понесъл. Преди това разбира се прегледах из форума кой е той и за какво се бори. Всичко, което виждам е Дрън дрън, астролог ли е, любител ли е не знам, не видях нищо по тази тема, видях само един пост от съфорумник, който моли Калоян да си отиде и астро да казва, че е жена, сигурна съм че админа знае кой, кой е... Ако това е ИП на някой, който е бил преди във форума под друг ник и е бил жена, а после идва пак като мъж и създава проблеми, това за мен са индикатори на драма, и по точно на вода, и още по точно на скорпи..

Нова това е моето мнение, надявам се да имам право да изказвам такова и това НЕ значи, че имам нещо против него. Слабо ме интересува кой е и за какво се бори, просто за мен това е ВОДА в скорпи, другите няма да имат самочувствието за нещо такова *Рак и риби визирам*. А иначе да е жив и здрав, само да седи на далече с драмите си от мен, не съм фен!

*

Нова

• 3491
« Отговор #734 -: Юли 05, 2013, 11:00:23 am »
Може и да има вярно в на Crabby разсъжденията, все пак най-добрата защита е нападението, който прекалено агресия и самостоятелност показва, обикновено изобщо не е нито толкова самоуверен, нито толкова самостоятелен, колкото му се иска да покаже.

И за тези месеци няма да пробва нито веднъж да ни се хареса?

/Попита овенчето наивно/

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #735 -: Юли 05, 2013, 11:01:22 am »
А и НОВА, на рака не му стиска само ако е лице в лице, във форума ще му стиска, и все пак залагам на Скорпи с малкиии съмнения за самонадеян Рак с огън някъде по натала за самочувствие!

*

Нова

• 3491
« Отговор #736 -: Юли 05, 2013, 11:03:17 am »
Ей така и Калоян подчертава думи, когато иска да ни убеди в нещо или да прикове внимание.

Може и рак да е.

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #737 -: Юли 05, 2013, 11:03:50 am »

И за тези месеци няма да пробва нито веднъж да ни се хареса?

/Попита овенчето наивно/

Всичко, което е нужно, е внимание, което така или иначе получава  :blink:
отговори другото по-малко наивно овенче, щото си има мнително скорпионско  :blink:

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #738 -: Юли 05, 2013, 11:05:47 am »
Ей така и Калоян подчертава думи, когато иска да ни убеди в нещо или да прикове внимание.

Може и рак да е.

А сега почна да ме разбираш, моят рак е слаааб, много слаб.. Но ако си рак, веднага познаваш водата, ние се усещаме

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #739 -: Юли 05, 2013, 11:12:01 am »
Абе напоследък и при синастриите и при хорарите гледам има много нови лица(акаунти) с по 1 до 5 поста, и всичките питат за синастрии и хорари, строят си карти сами и т.н, което ги прави донякъде астрологически образовани поне на начално ниво.. Та се чудя дали пък някой не го е срам да не става нахален и да прави нов акаунт, защото вече да кажем е писал преди и сега иска пак, смисъл аз не се карам на някой, който в продължение на 1 месец ми е искал две синастрии за различни хора, все пак всеки има право да прави каквото си иска...

Просто седя и размишлявам...

;D..в правилна посока. ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците