Здравей Гост

Дрън-дрън

• 2727 Отговора
  • 509223 Прегледи
Re: Дрън-дрън
« Отговор #760 -: Юли 06, 2013, 09:42:15 am »
Прати ми на лични предположенията си и ще видим какво точно твърдиш и колко познаваш! 
Трябва да познаеш поне 2-3 важни неща от хороскопа ми!
Така с раздумки "може би това" или "може би онова" - не става!
Конкретно и ясно казваш!.. и ще видим.
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #761 -: Юли 06, 2013, 10:40:40 am »
А не много работа за едни книги  ;D ;)
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #762 -: Юли 08, 2013, 10:35:19 am »
http://mercuryinfo.hit.bg/html/let_s_laught.html

Меркурий във втори дом, е***и мошеника хахаха!  ;D ;D

*

Нова

• 3491
« Отговор #763 -: Юли 08, 2013, 12:13:20 pm »
Преди малко бях обвинена в директност по смисъла на честност. Ето какво чух:

Маската на директността те кара да си мислиш, че това е твоята същност (и до някаква степен е така), но нейната цел е защитата на другата ти "по-мека" същност :) В крайна сметка хората си мислят, че си единствено и само директна, превъзмогнала комплекси и т.нт. , но не е така :)

Та, въпроса ми към вас е: директността като еманация на честността маска ли е и целта й дали е да прикрие нещо друго /по-дълбоко?, по-нечестно?/. Защото ако използваш директността/честността за прикритие, то тогава какво криеш? Нечестността си? Доколко /не/съвместими са директност и нечестност?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #764 -: Юли 08, 2013, 12:18:30 pm »
Не всеки човек, който ти казва нещо право в очите, е честен. И не всеки, който деликатно премълчава, има скрита умисъл или ти мисли злото. Срещала съм хора, които симулират прям и директен подход, т.е. хвърлят ти право в очите умело скалъпени лъжи или директно блъфират.

Директността може и да показва, че някой не го е особено грижа за общественото мнение, затова не си прави труда деликатно нещо да замазва и да търси начини да го каже по индиректен начин.

Има и просто нетактични и безпардонни хора - те ти казват в лицето каквото си искат, но това прави ли ги честни?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #765 -: Юли 08, 2013, 12:23:09 pm »
Да, така е, но в случая не това е драмата. Просто бях окачествена като твърде директна, пряма, честна, на което аз не можах да извадя реплика, защото в света на хората те биват обвинени в лъжа, измама, заблуждение, нещата които ти изброи, а не обратното.
Това един вид се оказва моя слабост. Защото тове ми била маска. Маската не беше ли обратното.
Затова питам, когато съм честна, какво крия?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #766 -: Юли 08, 2013, 12:28:46 pm »
Затова питам, когато съм честна, какво крия?

Ами, хората съдят по себе си... Често се случва именно така - колкото си по-искрен с тях, толкова повече се усъмняват, защото им изглежда непривично някой да е толкова честен в този свят на лъжи и лъжци. В един момент просто спря да ми пука какво мислят и в какво се съмняват.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #767 -: Юли 08, 2013, 01:27:45 pm »
Не всеки човек, който ти казва нещо право в очите, е честен. И не всеки, който деликатно премълчава, има скрита умисъл или ти мисли злото. Срещала съм хора, които симулират прям и директен подход, т.е. хвърлят ти право в очите умело скалъпени лъжи или директно блъфират.

Директността може и да показва, че някой не го е особено грижа за общественото мнение, затова не си прави труда деликатно нещо да замазва и да търси начини да го каже по индиректен начин.

Има и просто нетактични и безпардонни хора - те ти казват в лицето каквото си искат, но това прави ли ги честни?

И да добавя, аз примерно много често не казвам истината в лицето на хората, защото не обичам да ги наранявам или да ги карам да се чувстват зле. Това не те прави нечестен или лъжец също, просто си си подредил приоритетите, какво искаш да бъдеш повече честен и безскрупулен или лъжец, но добронамерен.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #768 -: Юли 08, 2013, 04:27:45 pm »
Седя и се чудя от скоро, това слънце в 6ти дом, най-вероятно е паднало по погрешка в 6ти дом.. Това е единственото в натала ми, с което не съм съгласна. Кои аспекти може би го пречупват?

« Отговор #769 -: Юли 08, 2013, 04:56:24 pm »
Почакай малко да се реализираш, да започнеш работа, за да се активира в пълна степен 6 дом със всичките си атрибути и тогава можеш да забележиш тенденции, за които не си подозирала у себе си. Слънце в шести дом все гледа да е в услуга и да помага на хората. Като ти гледам коментаритв във форума, мисля, че това се отнася до теб.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #770 -: Юли 08, 2013, 04:59:44 pm »
Почакай малко да се реализираш, да започнеш работа, за да се активира в пълна степен 6 дом със всичките си атрибути и тогава можеш да забележиш тенденции, за които не си подозирала у себе си. Слънце в шести дом все гледа да е в услуга и да помага на хората. Като ти гледам коментаритв във форума, мисля, че това се отнася до теб.

Да права си, а и е факт че това, което работя в момента не е това, в което ми се иска да се реализирам.

« Отговор #771 -: Юли 08, 2013, 11:22:59 pm »
Значи съм хвърлила око на един от многобройните Херкулесовци.  :blink:

*

Нова

• 3491
« Отговор #772 -: Юли 09, 2013, 07:54:50 am »
Просто не знам къде ги намираш тези неща, Сънили...

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #773 -: Юли 09, 2013, 01:23:43 pm »
http://www.belladonna-bg.com/2010/11/literaturni-geroi-zodii.html
Моят мъж е Ромео :tongue2:

Моят пък е Дон Кихот, а аз съм Медея  ;D ;D ;D

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #774 -: Юли 09, 2013, 03:18:37 pm »
Ах виж това ми звучи добре, само дето сигурно ще е много голям за мен  ;D ;D ;D

*

Нова

• 3491
« Отговор #775 -: Юли 09, 2013, 03:19:06 pm »
Просто не знам къде ги намираш тези неща, Сънили...
Праща ми ги братовчед ми, който изпадна в депресия, откакто замина приятелката му. За телците разделите явно влияят доста тежко, оттогава той започна да се интересува от астрология, но повърхностно ;D
Ако някой има интерес - свободен мъж телец, луна риби, венера овен, марс близнаци, асц. стрелец - хубав, умен и един ден ще има пари ;D
Оле, дано не влезе тук, че съм мъртва.

Този ми импонира идеално, не знам кво ше правя със слънцето му само. Нещо не ги разбирам аз тези телци, този фиксаж, непомръдване, мания да имат, да трупат, леката към сериозна стиснатост.... Другото го взимам.

*

Нова

• 3491
« Отговор #776 -: Юли 09, 2013, 03:25:43 pm »
Той е с Юпитер във 2 и Слънце в 5 може да стане щедър някой ден...
Баща ми е телец - все трупа и то за себе си и не толкова пари, колко огромен плазмен телевизор, на който хората приличат на изроди, разни мебели, боклуци.
Забравих да кажа за братовчеда, че е 85 - тъкмо ще си му кака да го отракаш малко :P

Е, или той мен. На колко градуса му е слънцето?

*

Нова

• 3491
« Отговор #777 -: Юли 09, 2013, 03:38:30 pm »
Хахах, Сънили, наистина чудна конфигурация. Значи всичко е 6 без слънцето му, щото карира венерата ми, но пък имаме компенсе на съвпад с юпито.

Имаме и така чудния квадрат ванера-сатурн. Изобщо чудничко тао към мойта венера милата.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #778 -: Юли 11, 2013, 01:10:50 pm »
СЪНЧЕ, КАТО видях, че си поствала в тази тема и щях да ти се накарам, такова ясно намерение имах, ама като гледам така оригинално си се включила, че направо ми иде да те нацелувам. ))))
Не така по овнешки - веднага да ме целуваш, първо ме покани на морето, почерпи ме едно мохито на плажа, разведи ме из мол галерия бургас, подаръци, туй - онуй и чак тогава целувки :kissd:
Имам една приятелка, която след поредното разочарование от мъжете (тя излизаше с женени и възрастни), реши, че и е по-добре с жени и стана лесбийка, макар че си го имаше наклона от малка, та ми беше толкова приятно да ме сваля жена, и то пред мъжа ми :rolleyes:

Хехехехехе! Мен така две лизбийки на Слънчев бряг ме каниха цяла вечер за тройка... Ама безотказно, наложи се да викам шефа на охраната на дискотеката, в която бях... той пък беше лудо влюбен в мен и ги изгони набързо, да не би да ме вземат във "грешният" щаб... голяма забава беше помня тогава... ;D ;D

*

Нова

• 3491
« Отговор #779 -: Юли 11, 2013, 01:13:48 pm »
СЪНЧЕ, КАТО видях, че си поствала в тази тема и щях да ти се накарам, такова ясно намерение имах, ама като гледам така оригинално си се включила, че направо ми иде да те нацелувам. ))))
Не така по овнешки - веднага да ме целуваш, първо ме покани на морето, почерпи ме едно мохито на плажа, разведи ме из мол галерия бургас, подаръци, туй - онуй и чак тогава целувки :kissd:
Имам една приятелка, която след поредното разочарование от мъжете (тя излизаше с женени и възрастни), реши, че и е по-добре с жени и стана лесбийка, макар че си го имаше наклона от малка, та ми беше толкова приятно да ме сваля жена, и то пред мъжа ми :rolleyes:

аЙ, СЯ, ГЛЕЗОТИИ.

Единият иска салата, другата иска мол. Ай, сиктир. Яйце не искате ли да ви беля?

....................

ПП: Туй малко като в оня виц: Не стига, че те **ах, ми ся искаш и да те целувам.