Здравей Гост

Дрън-дрън

• 2727 Отговора
  • 509580 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Дрън-дрън
« Отговор #1040 -: Юли 16, 2013, 09:23:21 pm »
Ти докога ще си сменяш номерата :rolf:
http://www.youtube.com/watch?v=Vt2YIpZWBqA
Това е за теб, нищо че и ББ я харесва ;D

Не съм го сменила... ;D

Мдааа..,сега съм в СЕН МАРТИН...И тъй като там получавам страхотен загар...пееха лейди ин блек... :P ;D
Мерси..,мнооого я харесвам таази песен....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1041 -: Юли 16, 2013, 09:38:20 pm »
И тъй като там получавам страхотен загар...
Ти сега като почервенееш и ще станеш лейди ин ред ;D, макар че асц. скорпион не знам дали почервеняват, май си почерняват директно.

Последното...
Визуализирах Сен Мартин-любим остров... ;D...В БГ съм...и обикалям напред назад и ми е тъжно..за родината,яд ме е на страната и как да кажа какво усещам с/у държавата.... :blink:
« Последна редакция: Юли 16, 2013, 10:29:16 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1042 -: Юли 17, 2013, 11:09:13 am »
Четем една новина в офиса  ;D

"Настъпила е средна телесна повреда, изразена в избиване и изкълчване на зъби".

Това как ви се струва - да си изкълчиш зъба?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1043 -: Юли 17, 2013, 01:38:26 pm »
Четем една новина в офиса  ;D

"Настъпила е средна телесна повреда, изразена в избиване и изкълчване на зъби".

Това как ви се струва - да си изкълчиш зъба?  ;D

Хаха а не беше ли подкрепена със снимков материал, че ми стана интересно как би изглеждало това...Нов феномен - изкълчен зъб..Може вече да ги и гипсират ;D ;D

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #1044 -: Юли 18, 2013, 10:01:02 am »
Я кажете вие как се оправяте с пенсионерската част от блока която виси по пейките и дебне всичко живо що минава? Живея в соц блок панел с всички екстри, които носи това и тия хищници постоянно са пред нашия вход, по-добре от мен знаят кога излизам, кога се прибирам, кой идва на гости, какво пазарувам... Нито им правя проблеми, нито закъсявам с плащания, вчера се прибирам с 5 торби, кучето, с мен приятеля ми с още 5 торби и колело и тия хиени на входа, понеже извънредно много ги е яд, че не им плащам такса асансьор и за него, искат пари за асансьора, казвам им утре че ще платя и влизаме и ги слушам зад гърба ми, още не е затворена входната врата и почват - аз утре тетрадката няма да я нося, друг добавя "то това да не е концерт по желание" ... рядко обръщам внимание на такива битовизми, ама така ме ядосаха вчера с тия глупости, нямало да носи тетрадката... все едно трябва да носи 3 торби камъни до Мусала пеша ...

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #1045 -: Юли 18, 2013, 10:06:14 am »
Я кажете вие как се оправяте с пенсионерската част от блока която виси по пейките и дебне всичко живо що минава? Живея в соц блок панел с всички екстри, които носи това и тия хищници постоянно са пред нашия вход, по-добре от мен знаят кога излизам, кога се прибирам, кой идва на гости, какво пазарувам... Нито им правя проблеми, нито закъсявам с плащания, вчера се прибирам с 5 торби, кучето, с мен приятеля ми с още 5 торби и колело и тия хиени на входа, понеже извънредно много ги е яд, че не им плащам такса асансьор и за него, искат пари за асансьора, казвам им утре че ще платя и влизаме и ги слушам зад гърба ми, още не е затворена входната врата и почват - аз утре тетрадката няма да я нося, друг добавя "то това да не е концерт по желание" ... рядко обръщам внимание на такива битовизми, ама така ме ядосаха вчера с тия глупости, нямало да носи тетрадката... все едно трябва да носи 3 торби камъни до Мусала пеша ...

Мила не се ядосвай, и аз съм в един такъв блок. Като минавам покрай тях, само ги поздравявам ама съм със слушалки. Ако почнат да ми говорят, се правя че слушам музика, няма оправия. По добре да не им се зъбиш, защото ще им слушаш глупостите всеки ден, а и ще чуваш от хора... Все пак стари хора, те нямат друга работа.. Макар че има и много стойностни сред тях, дето не са изперкали още на ента степен.
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Нова

• 3491
« Отговор #1046 -: Юли 18, 2013, 10:06:28 am »
Значи приятелят ти живее при/с теб или ти идва на гости?

При първото условие съъъъм, амен-амен да не се съглася на такса, особено ако той официално си живее другаде и там плаща. При второто, категорично няма да им дам пари.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #1047 -: Юли 18, 2013, 10:09:17 am »
Кажи им, че той използва стълбите и ги дразни, ако искаш да ти е леко на душата  ;D ;D

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #1048 -: Юли 18, 2013, 10:14:06 am »
Аз ги поздравявам само и прелитам бързо в случай, че някой реши да подхване разговор, ама мисля вече и поздрава да пропускам... Не живее при мен, идва ми на гости, вярно че е почти всеки ден, но НЕ живее при мен, как пък няма да плащам за гостите си. Понеже той броди с колело преди няколко месеца даже едната се опита да се скара с него, започвайки разговора с "на тоя асансьор да не му стане нещо като се качвате с това колело в него, миналата седмица нещо беше развален"  :41:

*

Нова

• 3491
« Отговор #1049 -: Юли 18, 2013, 10:16:46 am »
Тегли им една ***ка ***на.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #1050 -: Юли 18, 2013, 10:20:47 am »
Тегли им една ***ка ***на.

:haha: :haha:

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #1051 -: Юли 18, 2013, 10:22:46 am »
В предната квартира, в която живях, дядото от 1вия етаж веднъж ми се скара, че не съм затваряла входната врата след мен. Виждал бил, че съм била аз, блъскала се била. Аз обикновено винаги закъснявам и вярно, че я оставях сама да се затваря, но тя си е с механизъм. :) Казах му само добре, добре и никак не си го сложих на сърце. После всеки ден, като ги видех с неговата баба, ги поздравявах  с усмивка и лека полека им станах любимка, цъфтяха като ме видеха и никога от тогава не са ми правили забележка за нищо, дори си предлагаха ключа за входната врата или да ми отварят, защото аз нямах. :)

*

Нова

• 3491
« Отговор #1052 -: Юли 18, 2013, 10:24:18 am »
В предната квартира, в която живях, дядото от 1вия етаж веднъж ми се скара, че не съм затваряла входната врата след мен. Виждал бил, че съм била аз, блъскала се била. Аз обикновено винаги закъснявам и вярно, че я оставях сама да се затваря, но тя си е с механизъм. :) Казах му само добре, добре и никак не си го сложих на сърце. После всеки ден, като ги видех с неговата баба, ги поздравявах  с усмивка и лека полека им станах любимка, цъфтяха като ме видеха и никога от тогава не са ми правили забележка за нищо, дори си предлагаха ключа за входната врата или да ми отварят, защото аз нямах. :)

Мазна скорпионка си ти, тебе те знаем. Водните, де.   :tongue2:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1053 -: Юли 18, 2013, 10:25:33 am »
Кажи на бабките да ги гледат кръвното и да не се правят на много умни.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #1054 -: Юли 18, 2013, 10:26:26 am »

;D То даже без да искам стана, без да съм го целяла да им се харесам.  ;D Може би даде резултат, на лошото с добро..

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #1055 -: Юли 18, 2013, 10:27:48 am »

Бе и мене много ме обичат, ама това е защото винаги съм любезна и усмихната с тях. Но иначе и те седят и ти водят календар на излизанията и прибиранията и т.н..дразнят си, ама аз просто не допускам негативността им да има допир с живота ми :)

*

Нова

• 3491
« Отговор #1056 -: Юли 18, 2013, 10:28:06 am »
И аз считам, че работи, ама... на мен ми дай да вървя против себе си.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #1057 -: Юли 18, 2013, 10:34:55 am »
Извън темата, понякога стократно съжалявам, че хич не ме бива в модните истории. Имам предвид, че аз никога не съм имала някакъв невероятен вкус, обичам семплото и така се и обличам.

Днес си говоря с моят ТЕЛЕЦ с асц.Лъв, и пак започнахме темата, как той обича да излиза по изискани ресторанти *където се предполага, че аз трябва да съм с рокля* и т.н... Което съответно ми напомни как последният път, когато се бяхме запътили към един пош ресторант, ме посъветва да съм си сложила някаква дрънкулка на врата.. а аз мразя!! Ама мразя такива неща! Никога не съм носила такива неща, просто устроен човек съм, а и до сега не съм излизала като пълен олигофрен, старая се да изглеждам що-годе добре.... Както и да е, получава ми се, но той е ценител на красивото и на стилното... имам чувството, че аз никога, ама никога няма да се впиша в неговите разбирания. Малко ми е кофти...  :-\ :-\ :-\

Това май трябваше в темата : Който има нужда да го публикувам :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1058 -: Юли 18, 2013, 10:41:33 am »
Краби, с възрастта стилът се променя, могат да се променят и предпочитанията - не изцяло, но да претърпят някаква модификация. Така че не си го слагай много на сърце.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #1059 -: Юли 18, 2013, 10:43:53 am »
И на него му тегли една и го прати в Англия да търси такава хубава рачка.