Здравей Гост

Дрън-дрън

• 2727 Отговора
  • 509305 Прегледи
*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
Re: Дрън-дрън
« Отговор #1060 -: Юли 18, 2013, 10:47:35 am »
Хаха, имам и аз някакъв проблем, много навътре приемам нещата, които чувам от партньора ми или от близки хора. И си ми остават като фикс идеи, които се опитвам да променя, за добро или лошо, изневерявам на себе си... Направо се чувствам смачкана, като ми каже нещо такова, а и не само при него, аз знам че съм си такава.  :-\

Най-лошорот е, че той не го казва злонамерено. И аз това го знам, ама много лесно се засягам, направо ми идва да си бърша един шамар сама на себе си...
« Последна редакция: Юли 18, 2013, 10:52:06 am от Crabby »
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #1061 -: Юли 18, 2013, 11:00:50 am »
Аз пък много се дразня на себе си, че всичкото ми овенско в картата не мога да си го проявя като хората да им тегля едни такиа дето ми идват отвътре и вътре си остават, все махам с ръка, че не ми се занимава с глупости, ама май лоша услуга си правя, установявам с раздразнение напоследък колко е лесно човек да ми се качи на главата - и приятели и непознати...
Краби, Лили е права, променят се и вкусове и предпочитания в различни периоди, ама како ти е най-удобно на тб, така го карай, то по тази логика и аз хич не се вписвам в на приятеля ми везнишката Венера да съм постоянно лакирана, гримирана, направена кокона, а аз смятам, че изглеждам достатъчно добре да мога да си позволя да ходя без грим и ми е кеф да шляпам боса на село на двора, което него го хвърля в искрен ужас  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1062 -: Юли 18, 2013, 11:07:41 am »
За да си постоянно лакирана, гримирана, с издухана и направена коса, ноктопластика, трябва да водиш съответния начин и стил на живот. Това не означава, че работещите момичета не се поддържаме, просто нямаме време за излишни модни обсесии.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #1063 -: Юли 18, 2013, 11:11:22 am »
Иринче, аз не съм срещала овен, който да /не/ изявява това...

да си го проявя като хората да им тегля едни такиа дето ми идват отвътре и вътре си остават, все махам с ръка, че не ми се занимава с глупости, ама май лоша услуга си правя, установявам с раздразнение напоследък колко е лесно човек да ми се качи на главата - и приятели и непознати...

Считам, че сме малко прехвалени в тази връзка. Хич не сме от най-скачащите на защита. Наистина овенът малко по-отгоре гледа на нещата, преглъща, не се вдълбава, минава му бързо, не пили непрестанно... На мен бая трябва да ми се набие и то по няколко пъти, че да вляза във война. Даже и тогава по-скоро зачертвам, отколкото воювам.. Тъпа работа...

*

Нова

• 3491
« Отговор #1064 -: Юли 18, 2013, 11:12:47 am »
За да си постоянно лакирана, гримирана, с издухана и направена коса, ноктопластика, трябва да водиш съответния начин и стил на живот. Това не означава, че работещите момичета не се поддържаме, просто нямаме време за излишни модни обсесии.

Не че не става с малко, ама за да е качествено си трябват пари. Уви.

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #1065 -: Юли 18, 2013, 11:17:50 am »
Ноктопластика и пари да ми дават, няма да си направя. Веднъж моя приятелка ме помоли да ми направи, защото тогава ходеше на курс за маникюристка. После ми трябваха месеци, за да ми се възстановят ноктите, най-горния им слой го нямаше изобщо.  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1066 -: Юли 18, 2013, 11:28:37 am »
Откакто изоставих свободната практика и станах наемен служител на пълно работно време, нямам време и на козметик да отида, не съм стъпвала от средата на март. Компенсирам с домашни грижи, но те не са професионални.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #1067 -: Юли 18, 2013, 11:44:14 am »
Ноктопластика и пари да ми дават, няма да си направя.

Една жена не може да сгреши, ако заложи на естественото, но може много да се прецака, ако не спазва максимата, че по-малкото е повече.

И аз считам, но по-крайно от Лилито, че с възрастта вкуса се променя и Слава Богу.
На 30 изглеждам 30 пъти по-добре, откакто бях на 20.

Ноктопластика, особено ако не е направена както трябва, а някъде по-евтинко, изглежда смешно и на 40 годишни жени. За абитуриентките.... знаете си.

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #1068 -: Юли 18, 2013, 11:46:55 am »
Иринче, аз не съм срещала овен, който да /не/ изявява това...

да си го проявя като хората да им тегля едни такиа дето ми идват отвътре и вътре си остават, все махам с ръка, че не ми се занимава с глупости, ама май лоша услуга си правя, установявам с раздразнение напоследък колко е лесно човек да ми се качи на главата - и приятели и непознати...

Считам, че сме малко прехвалени в тази връзка. Хич не сме от най-скачащите на защита. Наистина овенът малко по-отгоре гледа на нещата, преглъща, не се вдълбава, минава му бързо, не пили непрестанно... На мен бая трябва да ми се набие и то по няколко пъти, че да вляза във война. Даже и тогава по-скоро зачертвам, отколкото воювам.. Тъпа работа...

Тъпа работа я  ;D а понякога така ми се ще ей така първосигнално да шибна някой дразнител в муцуната ...  :-\ а си го събирам ли събирам... а то като се насъбере ме хваща страх да развилнея качествено и затова - тенис, водолазене, коне и всичко друго, което да може да ме изтощи и да ми изкара лудостта  :blink:

За поддържането вярно е, че първо за да съм такава кокона трябва нищо друго да не правя и да имам пари за глупост, ама то и като не ти идва отвътре, няма как да стане...

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #1069 -: Юли 18, 2013, 11:51:57 am »
Този следефект съм виждала и след професионално направена ноктопластика. На моята любима Овенка 100 пъти й казах, не си прави!  ;D Ама то някога могла ли съм да я спра!? После съжаляваше доста, едвам си оправи ноктенцата.  :blink:

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #1070 -: Юли 18, 2013, 12:09:13 pm »
След ноктопластка е зор голям, трябва да чакаш да ти израснат напълно твоите нокти, за да се оправят. Аз също съм си слагала в разни периоди, на мен ми харесва, защото са ми меки ноктите и трудно пускам маникюр,а и явно се омазняват по-бързо, защото нищо не иска да седи въру тях - лак изкарвам макс три дни и то на втория поне един нокът ми е леко олющен, гел пробвах, хората ходят на поддръжка на 2-3 седмици, аз след 7 дни съм готова за подръжка вече и ми се струва прекалено зор за единия маникюр...

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #1071 -: Юли 18, 2013, 12:30:05 pm »
След ноктопластка е зор голям, трябва да чакаш да ти израснат напълно твоите нокти, за да се оправят. Аз също съм си слагала в разни периоди, на мен ми харесва, защото са ми меки ноктите и трудно пускам маникюр,а и явно се омазняват по-бързо, защото нищо не иска да седи въру тях - лак изкарвам макс три дни и то на втория поне един нокът ми е леко олющен, гел пробвах, хората ходят на поддръжка на 2-3 седмици, аз след 7 дни съм готова за подръжка вече и ми се струва прекалено зор за единия маникюр...

Звучи ми като мен, ако искаш пробвай да им слагаш зехтин преди да легнеш и на сутринта като станеш, заздравява много. Моите се чупеха преди постоянно, ама ги оправих със зехтина. Но трябва да е ЗЕХТИН, не олио  :P
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

« Отговор #1072 -: Юли 18, 2013, 12:43:27 pm »
Извън темата, понякога стократно съжалявам, че хич не ме бива в модните истории. Имам предвид, че аз никога не съм имала някакъв невероятен вкус, обичам семплото и така се и обличам.

Днес си говоря с моят ТЕЛЕЦ с асц.Лъв, и пак започнахме темата, как той обича да излиза по изискани ресторанти *където се предполага, че аз трябва да съм с рокля* и т.н... Което съответно ми напомни как последният път, когато се бяхме запътили към един пош ресторант, ме посъветва да съм си сложила някаква дрънкулка на врата.. а аз мразя!! Ама мразя такива неща! Никога не съм носила такива неща, просто устроен човек съм, а и до сега не съм излизала като пълен олигофрен, старая се да изглеждам що-годе добре.... Както и да е, получава ми се, но той е ценител на красивото и на стилното... имам чувството, че аз никога, ама никога няма да се впиша в неговите разбирания. Малко ми е кофти...  :-\ :-\ :-\

Това май трябваше в темата : Който има нужда да го публикувам :)

Вкуса се тренира  :P . Ако гледаш модни ревюта и се ровиш в сайтове свързани с мода все нещо ще попиеш.

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #1073 -: Юли 18, 2013, 12:47:39 pm »
Краби, мерси, това със зехтина не съм го чувала, много отдавна съм си капала витамин А, ама не помогна особено. Ще пробвам и тоа сега :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1074 -: Юли 18, 2013, 01:05:54 pm »
И аз съм със стелиум в Овен, но изобщо не си падам по спортния стил. Не обичам и костюмарски истории, както и кича.

По-скоро нещо такова, в стила на Виктория Бекъм  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #1075 -: Юли 18, 2013, 01:11:44 pm »

По-скоро нещо такова, в стила на Виктория Бекъм  :blink:

Точно нещо такова си те представяме и ние, Лилито. Така си ни накарала да мислим.

« Отговор #1076 -: Юли 18, 2013, 01:12:50 pm »
С ноктите, освен със зехтин, става и с геритамин, но мойте са прекалено твърди и бързо растат, защото си слагам какво ли не на косата и те попиват :blink:
За външния вид не мисля, че е толкова до пари, а до това какъв стил имаш. Аз също в момента нямам толкова пари, колкото преди, но винаги ще намеря време да съм поне с чиста коса, това за мен е много важно, да си сложа черен молив на очите и гланц на устните. Като тук не споменавам ежедневните маски за лице, лосиони за тяло и т.н., работила съм по 12 часа на ден 6 дни в седмицата и пак съм го правела. За дрехите обаче определено не ми се отдава да съчетавам цветове и материи, това съм го оставила на девата до мен.
Краби и ние в началото, като се запознахме, той искаше да ходим по изискани заведения, купи ми поли, рокли, висок ток, злата, а на мен ми беше толкова гадно, защото овнето си харесваше дънки, маратонки и спортна блуза и не се чувствах в кожата си, сърдех се постоянно, но с времето нещата се нормализираха, аз не само, че постигнах своето, но и успях да го накарам да бъде по-спортен и обикновен. Не, че се гордея с това, но за ежедневието не сме длъжни да сме изискани.

Боже, да ви имам проблемите!!!!
Аз трябва да спася тропическите гори, да преместя планетата ZX-24С по-далеч от току-що избухнала свръхнова в съзвездие Косите на Вероника, да реша конфликта в Мали и да загладя още 2-3 проблема. Това само за днес! А вие прически, рокли, ноктопластика... дрън-дрън!
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1077 -: Юли 18, 2013, 01:15:10 pm »
А какви цветове харесваш?
При мен скорпионите са по-силни от овните и затова черно и синьо. Но при теб ми е интересно, Лиле, защото ти си интересен човек и едва ли само в една гама се обличаш ;D

Не харесвам много ярки цветове, по-скоро тъмни или по-дискретни, размити.
Тютюн, пастелни цветове, графитено сиво в съчетание с черно, пурпурно, тъмновиолетово, черно и виолетово, оранжево понякога.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #1078 -: Юли 18, 2013, 01:19:44 pm »
Не харесвам много ярки цветове, по-скоро тъмни или по-дискретни, размити.
Тютюн, пастелни цветове, графитено сиво в съчетание с черно, пурпурно, тъмновиолетово, черно и виолетово, оранжево понякога.
Поредният овен, който не споменава червено ;D само това оражнево не ми се връзва :-\

Ааааааа, червено да!
Виж синьо почти нииищичко нямам. Зелено пък хич. Оранжево... не. Нямам.

« Отговор #1079 -: Юли 18, 2013, 01:21:20 pm »
Аз Овни които се носят много в червено не познавам. Също така не познавам и мъж Овен, който да блести със стил. Е, поне блестят с други качества ;D !