Здравей Гост

Дрън-дрън

• 2727 Отговора
  • 509525 Прегледи
Re: Дрън-дрън
« Отговор #1180 -: Юли 27, 2013, 07:37:52 pm »
Според мен няма нищо случайно!

Сега направих проверка - 18 май - Св. Богородица Неупиваемая Чаша;
                                  -  26 ноември - Св. преподобни Стилиян Пафлагонийски (Детепазител).

Интересно, най-много деца на дати на светци, които покровителстват децата... :blink:

*

Нова

• 3491
« Отговор #1181 -: Юли 29, 2013, 08:30:39 am »
Такаа, след като изядох неимоверно количество манджа в Малката Сицилия /Sicilia Piccolo/ и дори снощи като се върна майка от работа след полунощ и ми донесе пастичка и аз си хапнах шоколадова скаличка посред нощите за сладък сън, а днес на работа започнахме деня с ГМО-сладкиши, вече направих една кана вода с джинджифилови кубчета и лимони от Гърция крас I, които вътре се оказаха по-скоро портокали. Лъжица домашен мед. Общо взето много ми е водата в каната и стана по-скоро безвкусно и супер разредено, но ще видим ефекта. Имам проблем с намирането на корен джинджифил обаче... Не купуват хората такова нещо и съответно не се продава..??  :unsure: Сънили, ще се подкрепяме в борбата ))))))))

« Отговор #1182 -: Юли 29, 2013, 08:43:00 am »
Мдаа.. аз пък снощи почти не спах от умуване дали да си купя имот в САЩ или не... (цените сега са паднали доста) и даже щях да пускам тук хорар с въпроса: Да купя ли имението на Ричард Гиър, което се продава само за 65 милиона?....
От много мислене почти не ми се ядеше: Вечерях с три сини сливи, малко супичка с кротони, 50 грама сирене и резанче пъпеш.
Към полунощ с филма изядох и половин пакетче мини крекери - около 60 грама. .. и чаша вода!
Така че ви подкрепям в борбата със Съни... ... тоест стискам ви палци де, щото не знам за какво се борите!!!
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Нова

• 3491
« Отговор #1183 -: Юли 29, 2013, 08:55:18 am »
Виж каква силна енергия има между нас, любими. Стомахчетата ни функционират синхронизирано, а ти гасиш с водичка и моите залъци, да преглъщам по-леко.

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #1184 -: Юли 29, 2013, 09:01:46 am »
Аз съвсем не можах да спя, будих се към 3, после в 5 и от 5 се оцъклих изнервено, станах и пих кафе вкъщи и понеже бях нервна (и глупава) изпуших 5-6 цигари до 8.30 и сега освен че ми се спи и съм раздразнителна, ми се и повръща от толкова цигари.

« Отговор #1185 -: Юли 29, 2013, 09:10:30 am »
Виж каква силна енергия има между нас, любими. Стомахчетата ни функционират синхронизирано, а ти гасиш с водичка и моите залъци, да преглъщам по-леко.

Мда.. остава да се кандидатираме с теб за Нобелова... по (мета)физика.
Сама дето не знам как ще им докажем, че можем да прехвърляме енергия на разстояние по безжичен път!

*

Нова

• 3491
« Отговор #1186 -: Юли 29, 2013, 09:11:18 am »

Сама дето не знам как ще им докажем, че можем да прехвърляме енергия на разстояние по безжичен път!

Ти си ученият от нас двамата, ти ще го измислиш доказателството.

« Отговор #1187 -: Юли 29, 2013, 09:17:16 am »

Ти си ученият от нас двамата, ти ще го измислиш доказателството.

ми освен да използвам сентенцията: "Не се доказва туй що не гасне..."
щото тя любовта няма как да се угаси... тя е като слънцето и въздуха за всяко живо същество!

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #1188 -: Юли 29, 2013, 09:24:45 am »
Аз съвсем не можах да спя, будих се към 3, после в 5 и от 5 се оцъклих изнервено, станах и пих кафе вкъщи и понеже бях нервна (и глупава) изпуших 5-6 цигари до 8.30 и сега освен че ми се спи и съм раздразнителна, ми се и повръща от толкова цигари.
така и не разбрах смисъла на пушенето на цигари - хем се тровиш, хем си даваш парите  ;D
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #1189 -: Юли 29, 2013, 09:26:15 am »
Мдаа.. аз пък снощи почти не спах от умуване дали да си купя имот в САЩ или не... (цените сега са паднали доста) и даже щях да пускам тук хорар с въпроса: Да купя ли имението на Ричард Гиър, което се продава само за 65 милиона?....
От много мислене почти не ми се ядеше: Вечерях с три сини сливи, малко супичка с кротони, 50 грама сирене и резанче пъпеш.
Към полунощ с филма изядох и половин пакетче мини крекери - около 60 грама. .. и чаша вода!
Така че ви подкрепям в борбата със Съни... ... тоест стискам ви палци де, щото не знам за какво се борите!!!
:rolf:
какъв мъж си ти да вечеряш със сини сливи и крекерчета  ;D я извади пържолите и бирата  ;D

« Отговор #1190 -: Юли 29, 2013, 09:28:04 am »

какъв мъж си ти да вечеряш със сини сливи и крекерчета  ;D я извади пържолите и бирата  ;D

Не съм мъж  ;) - нали знаеш, че съм жена ... поне така твърдят слуховете тук!  ;D

Какви пържола лятно време..!??? Домати, краставици, сирене и плодове. Това е здравословното хранене!!!!

*

Нова

• 3491
« Отговор #1191 -: Юли 29, 2013, 09:28:47 am »

Нали? После как да не го считат за превзета кукла? )))) И много любовни филми гледа, по женски дупета не се заглежда...  ;D

« Отговор #1192 -: Юли 29, 2013, 09:32:43 am »

Нали? После как да не го считат за превзета кукла? )))) И много любовни филми гледа, по женски дупета не се заглежда...  ;D

Споко, гледам и нелюбовни филми. Просто тук темата е за любовните!
И аз като Ирина имам тъмна/обратна страна... ))))

*

Нова

• 3491
« Отговор #1193 -: Юли 29, 2013, 09:35:07 am »

Споко, гледам и нелюбовни филми. Просто тук темата е за любовните!
И аз като Ирина имам тъмна/обратна страна... ))))

Аз съм спокойна, ама другите не са. За тях ми е.

« Отговор #1194 -: Юли 29, 2013, 09:40:09 am »
Ми както казва Фройд - Ерос и Танатос...
едни (жени) си падат по Танатоса (КилБил и прочие), други мъже - по Ероса.
А иначе харесвам шпионски филми и криминални трилъри.  ;D
Що се отнася до женските дупета - казах, но ще повторя специално за теб отНовА - има по-атрактивни женски части за заглеждане...
Не са долу отзад, а горе отпред! )))
« Последна редакция: Юли 29, 2013, 09:44:23 am от Калоян Иванов »

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #1195 -: Юли 29, 2013, 09:42:29 am »
като стана въпрос за пържоли, сутринта гледах един репортаж на бтв, за това, как циганите най-спокойно си продават конско месо по магизините. конете ги крадат и ги колят по дворовете си. умрелите също ги продават като нормално месо за храна на хората.
добре, че не ям животни :rolleyes:

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #1196 -: Юли 29, 2013, 11:30:02 am »
като стана въпрос за пържоли, сутринта гледах един репортаж на бтв, за това, как циганите най-спокойно си продават конско месо по магизините. конете ги крадат и ги колят по дворовете си. умрелите също ги продават като нормално месо за храна на хората.
добре, че не ям животни :rolleyes:
В тази връзка преди време беше констатирано, че в България през последните 20 г. от киатйските емигранти няма починали в България, което води до логичен извод какво би могло да бъде месото в техните расторанти-богат асортимент :mellow:

*

Нова

• 3491
« Отговор #1197 -: Юли 29, 2013, 11:38:06 am »
Нямаш си какво друго да кажеш, Енигма.... )))

И без това не влизам в такива и особено лятото, а последния път в един съседски прелиташе една муха около витрината и на разваления език на подканящата ме китайка нещо изръмжах само )))))

*

Нова

• 3491
« Отговор #1198 -: Юли 29, 2013, 12:34:05 pm »
Има, ще го имам предвид. Мерси.

*

Нова

• 3491
« Отговор #1199 -: Юли 29, 2013, 12:35:17 pm »
По колко слагаш на литър вода. Аз имах само едно парче от около 5-6 см и го нарязах на парченца, ама...