Здравей Гост

Дрън-дрън

• 2727 Отговора
  • 510254 Прегледи
Re: Дрън-дрън
« Отговор #1300 -: Август 03, 2013, 12:42:13 pm »
Храни с най-голямо съдържание на L-карнитин

Най-големи количества L-карнитин се съдържат в червеното месо, основно в агнешкото и телешкото. Средни са нивата му в млечните продукти, рибата и авокадото, а в зеленчуците и плодовете наличието на карнитин е незначително, дори често липсва. При неактивно спортуващи хора карнитинът се получава направо от храната (около 75 %) , а оставащите  25 % се синтезират от тялото, ако са налице на необходимите за това витамин В1, витамин В6, витамин С и нужното желязо.

Още по-големи количества L-карнитин има в Кока-Колата! По три бучки в бутилка  :blink:  Четох,че действал добре на фигурата  :rolleyes:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #1301 -: Август 03, 2013, 04:50:16 pm »
месо , та месо, ок- яжте прасета, за да сте здрави  ;D

Мен пък са ми чудни хора, които не ядат изобщо никакво месо, млечни продукти и яйца. Всъщност какво им остава да ядат ? Здравословната и пълноценна храна е разнообразната. Нали сте чували за хора с нездравословен начин на живот и хранене и без здравословни проблеми и обратното ?
нищо не ядем, седим гладни постоянно  ;D
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Veselin

• 2737
« Отговор #1302 -: Август 03, 2013, 04:51:49 pm »
При мои познати съм забелязвал, че често от гадни заболявания (като рак) са се разболявали хора, които живееха здравословно, спортуваха, но винаги при тях основната причина за разболяването беше стреса.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1303 -: Август 03, 2013, 04:58:34 pm »
месо , та месо, ок- яжте прасета, за да сте здрави  ;D

Мен пък са ми чудни хора, които не ядат изобщо никакво месо, млечни продукти и яйца. Всъщност какво им остава да ядат ? Здравословната и пълноценна храна е разнообразната. Нали сте чували за хора с нездравословен начин на живот и хранене и без здравословни проблеми и обратното ?
нищо не ядем, седим гладни постоянно  ;D

Днес карам само на минерална вода и специален чай за изхвърляне на токсини. Надявам се да продължа и утре, така съм го планирала преди новолуние. Наложи се да откажа излизане на една приятелка, тя пък взе, че ми се разсърди - не може да разбере защо предпочитам да поседя вкъщи и да погладувам вместо да се разходя и да седнем някъде на заведение.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #1304 -: Август 03, 2013, 05:06:23 pm »
оо, Lillie, редовно се сблъсквам с неразбиране, добре, че нямам потребност от това и не ми пука.
правя каквото чувствам отвътре,че трябва, защото ако слушаш хората, няма да чуеш себе си!
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

« Отговор #1305 -: Август 03, 2013, 07:56:41 pm »
Ей, като ме няма и ще заспите!
Защо не пишете, бе?
Ще умрете от скука тук май!
Няма трънка да ви разДРЪНка...  :blink:
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Veselin

• 2737
« Отговор #1306 -: Август 03, 2013, 08:04:21 pm »
Да не би пък животът да е само във форума, че да пишем все тука?  ;)

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #1307 -: Август 03, 2013, 08:35:16 pm »
При мои познати съм забелязвал, че често от гадни заболявания (като рак) са се разболявали хора, които живееха здравословно, спортуваха, но винаги при тях основната причина за разболяването беше стреса.
Изобщо не е така, често това е обръщението на живеещите нездравословно по повод относително ранния край на някои от осъзнато хранещите се, храненето да не  е целия живот...чести крайности в мислене, поведени е и..хранене и  несправяне  с психодрамите на живота има при хора, които имат напрежение  по остта 6-12 домове...за мен това има връзка...неслучайно плутон и знакът скорпион имат аналогия с това заболяване...за 8 няма да говорим...
познавам и озлобени, и наивнодобри онкоболни, както и същите-вегетарианци и месоядни...човекът не е толкова прост обект за анализ по повод етиологията на заболяването...
та-ракът е едно тайнство, всеки знае и разбира, ама да не попада в щипките му-тогава нека да обясни как да се излекуваме.. :mellow: :mellow: :mellow:
« Последна редакция: Август 03, 2013, 08:46:44 pm от Enigma »

*

Veselin

• 2737
« Отговор #1308 -: Август 03, 2013, 09:07:39 pm »
Благодаря, Енигма! Сигурно имаш право.

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #1309 -: Август 03, 2013, 09:09:33 pm »
Благодаря, Енигма! Сигурно имаш право.
за нищо, но всеки от нас-здравите като че ли притежава един цинизъм, че това заболяване не може да му се случи на него, едва ли е така....

*

Veselin

• 2737
« Отговор #1310 -: Август 03, 2013, 09:10:05 pm »
Така е, на всеки може да се случи.  :lol:

« Отговор #1311 -: Август 04, 2013, 06:52:29 am »
Вчера четох,че ако спреш да пиеш противозачатъчни си пъпчасвал брутално.Жените споделят,че им излизали огромни пъпки както никога досега.Чудя се дали това може да се предотврати? Например месец,два преди да спреш приема им да не започнеш да пием някакви капсули за кожата,примерно Дермабион съчетани с допълнителен прием на цинк (цинка не позволява излизането на пъпки) А дали има алтернатива примерно да ти инжектират естроген и постепенно да намаляват дозировката,за да не се стресира организма от рязкото спиране на хормоните. Пъпчасването се получавало понеже след преустановяване употребата на противозачатъчни за известно време естрегона намалявал,за сметка на мъжките хормони,а всички знаем,че хубавата кожа,коса и нокти означават,че жената произвежда достатъчно естроген.Та дали може да се инжектира известно време и постепенно да се намалява дозировката,примерно в продължение на два месеца до окончателното му спиране?

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #1312 -: Август 04, 2013, 08:21:38 am »
Дрийм, легенди за противозачатъчните има милиони :)) аз съм пила без прекъсване 8 години и нещо, после си ги спрях и никакви проблеми нито с кожа, нито с нищо. Ти на какви си? Аз бях на Новинет и бях много доволна. Само с тоя лунар от края на септември с Плутон на асцендента в 4 да не стане бебе, че като спреш хапчетата почва една овулация ... :)))

« Отговор #1313 -: Август 04, 2013, 08:39:24 am »
Аз няма да ги спирам точно сега,но трябва да се случи до година,две.Имах проблеми с кожата преди да започна и затова ме е страх.Пия Жанин от 10 години без прекъсване. Ирина,твоята кожа сигурно си е била хубава и затова не си имала проблеми.Но моята не беше такава...макар сега да изглежда добре.И аз знам,че като ги спреш забременяваш от раз.  :blink: Така де....трябва и това да се случи някой ден.Ама аз добре ще се подготвя.От есента започвам и фитнес.Колкото по-перфектна е фигурата преди да забременееш,толкова по-лесно ще ти е да се възстановиш после.  :blink:

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #1314 -: Август 04, 2013, 08:46:42 am »
Кожата определено става хубава от хапчетата, при мен разликата като ги спрях беше, че  ми излизат 2 пъпки пример о преди да ми дойде, но голяма разлика не. През тийн периода не ми беше кой знае колко хубава, оправи се с тях и сега си е наред.

« Отговор #1315 -: Август 04, 2013, 08:50:50 am »
Моите проблеми също бяха през тийн периода.Започнах ги на 18 годишна възраст.Кожата ми веднага се повлия добре от тях. Макар до 22 годишна възраст,да имах и два пъпчиви периода,които продължиха по няколко месеца,въпреки хапчетата.Но оттам нататък пъпки не са ми излизали.

« Отговор #1316 -: Август 04, 2013, 11:47:59 am »
Боже, женската консултация ще ме накара да изляза в летен отпуск.
Нямате ли си тук тема за женски "проблеми"?
Ако нямате - да ви направя една.  :blink:

« Отговор #1317 -: Август 04, 2013, 12:18:22 pm »
Колко благородно от твоя страна! Да,можеш да пуснеш тема посветена на женските неволи,а аз от благодарност ще посветя първата си глътка кола обогатена със сочни и щастливи червеи на теб!  :blink:

« Отговор #1318 -: Август 04, 2013, 12:28:27 pm »
Колко благородно от твоя страна! Да,можеш да пуснеш тема посветена на женските неволи,а аз от благодарност ще посветя първата си глътка кола обогатена със сочни и щастливи червеи на теб!  :blink:

трогнат съм от твоето отношение към мен!
направо ще се разтопя от щастие...
.... ама ти да не флиртуваш вече с мен, а?

« Отговор #1319 -: Август 04, 2013, 02:30:22 pm »
Забавен е определено и остроумен,но и доста хаплив. Сигурно и той е някой скрит Меркуриев Плутонианец.  :blink: