Не е ли жалко, че едно такова лице като Джордж Майкъл предпочита мъжки полов член.
Не знам какво разбираш под хубавец, но има живец, тръпка в това момче, не е смотльо. Личи му вътрешния драйв, а и нали е с балкански произход, няма как.Много аспектирана венера, завършваща въздушен тригон с моите "хубостници", синастрия, брат.
Съфорумен брат си ми ти.Инцест не знам какво е и няма да проверявам засега, ако искаш ми изтълкувай.
Ми не я знаех.Във форума сексът е мираж.
И на мен Уран ми е на К8 Първоначално си мислех,че ще умра Но мисля,че ще засили интуицията ми,освен че е възможно да се отрази и на финансовото състояние на партнъора ми. А ти как го усещаш?
Цитат на: Нова в Август 15, 2013, 01:43:39 pmМи не я знаех.Във форума сексът е мираж.1. какво си учила, че не си я срещала? (Детето-раче я знае!...сигурен съм!!!)2. да бе да... за малко да ти повярвам! Не ме карай да го доказвам, ..щото ще почна от теб!
Кой е казал, че съм учила. Нямала съм такива претенции. Често повтарям, че не чета.Няма какво да доказваш. Можеш само да покажеш.
Знам я, аз съм взела интелекта си от Вас все пак, или поне от един от двама Ви
Със сигурност и хубастта, и ума си взела от тати.
Цитат на: Just_a_Dream в Август 15, 2013, 12:59:34 pmИ на мен Уран ми е на К8 Първоначално си мислех,че ще умра Но мисля,че ще засили интуицията ми,освен че е възможно да се отрази и на финансовото състояние на партнъора ми. А ти как го усещаш?Ми нали и двете сме с АЦ Дева. Уран в 5-ти дом ли ти е натално ? Аз постоянно имам усещането, че ще получа някакви знаци "отгоре" !
Брях, да му се не види, ще си обърна чашата с кафе...И това на база едни лунички. А дори нямам изкуствени мигли. Стегни се!И ако и сега не се включи Сатен с протест, вече не знам.