Здравей Гост

Дрън-дрън

• 2727 Отговора
  • 509831 Прегледи
Re: Дрън-дрън
« Отговор #1740 -: Август 15, 2013, 03:08:53 pm »
..........Това е рождената дата на мъж,който е забогатял от петролни продукти. Първо е шофъор на такива продукти. След това малко след 30 годишнината си създава фирма за превоз и доставка на такива продукти.След това отваря бензиностанция.Разбира се,занимава се и с други неща...Има 2 деца-момчета от различни жени,но официално е женен само веднъж-за първата. В кой ли дом му е Нептуна от картата...
« Последна редакция: Август 15, 2013, 03:22:39 pm от Just_a_Dream »
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #1741 -: Август 15, 2013, 03:10:10 pm »
, аз от открити залежи ще греба !
;D ;D ;D
То и аз така искам, някой да обере банка и да си изпусне сака с парите пред мен :P

Има си открити залежи в Канада, ама ти щом искаш, чакай си сака с парите :rolleyes: !

явно ДВЕТЕ СЪНИТА сте слънчасали от слънцето нещо днес...
само бълнувате невъзможни неща!
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #1742 -: Август 15, 2013, 03:19:24 pm »
Какви петроли, какви пари, никаква романтика няма във вас...  ;D

« Отговор #1743 -: Август 15, 2013, 04:08:36 pm »
Напълно възможни са си, щом и другите могат и аз мога :P !

Първо да се осигуря материално, после романтиката сама ще дойде ;D .

« Отговор #1744 -: Август 15, 2013, 04:13:11 pm »
Напълно възможни са си, щом и другите могат и аз мога :P !

Първо да се осигуря материално, после романтиката сама ще дойде ;D .
Те романтиката и парите вървят ръка за ръка  :blink: Да те заведат на хубав ресторант,да ти направят подаръче,да те заведат на екскурзия,да бръмчите с колата,а не да се блъскате по рейсовете...Всичко това са пари   :blink:

*

Asol

• 4140
« Отговор #1745 -: Август 15, 2013, 04:30:49 pm »
Романтичен жест е всеки, което е направен с неподправено чувство и искрено желание, което изобщо не е задължително да е свързано с пари, камоли с много пари.
Не мястото прави нещо специално, а участниците и това, което те допринасят, за да го направят такова.
« Последна редакция: Август 15, 2013, 04:38:30 pm от Asol »

« Отговор #1746 -: Август 15, 2013, 04:41:00 pm »
Романтичен жест е всеки, което е направен с неподправено чувство и искрено желание, което изобщо не е задължително да е свързано с пари, камоли с много пари.
По принцип е така,но романтиката умира много бързо ако двамата влюбени нямат пари и всяка вечер киснат у дома,вместо да са навън и да се забавляват. Мен такива романтични жестове не ме кефят,като да ми подарят цвете например. Не мога да му хвана смисъла на този подарък просто. Друго си е да ми каже: "Ето ти,любов моя пари,да си купиш онази рокля (блуза,чанта,обувки),които си хареса  :blink:

« Отговор #1747 -: Август 15, 2013, 04:43:17 pm »
Ние тук сме материалистки :-[ .

По принцип е така,но романтиката умира много бързо ако двамата влюбени нямат пари и всяка вечер киснат у дома,вместо да са навън и да се забавляват.

Тъкмо това щях да напиша и аз, вземи думите от клавиатурата ;D .

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1748 -: Август 15, 2013, 04:43:35 pm »
А когато всичко това сама можеш да си купиш, губи се романтиката на такъв жест и ти се иска нещо друго.  :blink:

Но сте прави - в лишения, битовизми и мизерия в един момент умира не само романтиката, а и любовта.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1749 -: Август 15, 2013, 04:46:26 pm »
А когато всичко това сама можеш да си купиш, губи се романтиката на такъв жест и те си иска нещо друго.  :blink:
Абе аз не разбирам много от романтика явно  :blink: Но ако ми омръзнат дрехите,чантите и обувките,ще искам околосветско пътешествие пък!  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1750 -: Август 15, 2013, 04:49:14 pm »
Живея сред тонове дрехи, чанти, обувки, гримове, френски парфюми и скъпо бельо, заобиколена съм от толкова вещи... но ако мислиш, че това ме прави щастлива... По-скоро е компенсация на други липси.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1751 -: Август 15, 2013, 04:50:58 pm »
Лили,ако имам толкова много пари ще си купя модерна каравана и ще обикаляме с любимия Света. Цветята,Бонбоните и Свещите дайте на някой друг! На мен оставете парите!  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1752 -: Август 15, 2013, 04:54:57 pm »
Това са дългогодишни вещомански натрупвания - наследствена черта ми е явно  :-[, но в един момент осъзнаваш, че дори няма къде да облечеш всичко това... Свръхконсумация - болест на цялото ни общество.  :lol:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1753 -: Август 15, 2013, 04:56:29 pm »
Живея сред тонове дрехи, чанти, обувки, гримове, френски парфюми и скъпо бельо, заобиколена съм от толкова вещи... но ако мислиш, че това ме прави щастлива... По-скоро е компенсация на други липси.  :blink:
Разбирам те напълно! И аз съм зарината с дрехи,чанти и гримове. Изпитвам огромна радост когато ги купувам,ама после изпитвам една празнота,която ме кара пак да купувам,и пак,и пак,и пак...Аз съм шопинг холик и шугър холик също  :blink: Ама какво пък? Да не ми е лошо?!  :blink:

« Отговор #1754 -: Август 15, 2013, 04:57:01 pm »
Дрехи, чанти и обувки няма нужда да ми купува. Някое бижу - може !

Но човек да излезе, дори с приятели, пари трябват. Днес излизам на ресторант по обяд, пак отидоха сумати пари. Утре пак ще ми се обадят "Хайде на кафенце, ресторант, сладкарница, кино, в мола или не знам си къде си".

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1755 -: Август 15, 2013, 04:59:18 pm »
Изпитвам огромна радост когато ги купувам,ама после изпитвам една празнота,която ме кара пак да купувам,и пак,и пак,и пак...

И аз съм така - краткотрайно удовлетворение в момента на покупката и после... празнота.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #1756 -: Август 15, 2013, 04:59:45 pm »
Така е, само с любов не се живее, но не е необходимо за да направиш някакъв жест на внимание и да покажеш, че партньорът ти много означава за теб, той да има материално измерение - може да е просто мила дума, подкрепа.
Романтиката не я правят материалните неща, те могат да предложат повече възможности, но ако няма емоционална и душевна "спойка" между двама души и околосветско пътуване може да им се види "сиво" и обратното споделена пица - най-хубавото преживяване.

« Отговор #1757 -: Август 15, 2013, 05:00:08 pm »
Какви бижута обичате? Аз си падам по среброто и хенд мейд бижутата,особено онези с вградените истински цветя вътре  :blink:

« Отговор #1758 -: Август 15, 2013, 05:02:57 pm »
Само аз ли не изпитвам празнота ? Дрехите са ми фетиш, понякога и професионално изкривяване.

Какви бижута обичате? Аз си падам по среброто и хенд мейд бижутата,особено онези с вградените истински цветя вътре  :blink:

Ако са подарък - злато, сребро, естествени камъни. Ако сама си ги купувам - няма значение, само да не изглеждат евтино ;D .

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1759 -: Август 15, 2013, 05:05:22 pm »
Ако говорим за бижута, злато не обичам, но по изключение мога да нося бяло.
Предпочитам сребърни с камъни - черен оникс, аметист, оливин, изумруд или друг зелен камък. Имам и от нефрит, много го харесвам. Майка ми беше фен на злато и диаманти, от нея наследих доста бижута, но стоят в една кутийка, не ги нося, с изключение на един комплект от бяло злато - пръстен и малки обечки с изумруди и малки диамантчета, но ги слагам само за по-специални случаи. Наскоро влязох в антардаша на Слънце и се чудех дали да не си взема бижу с кехлибар, но по принцип кехлибар не обичам, особено ако е с наситен жълт цвят. Това, което си харесах, беше със зеленикав цвят и с много мехурчета вътре, притесних се да не е синтетика, 120 лв. за висулка менте не ми се дават.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.